todu 11.11.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Drodzy, jestem nowy na forum. Poszukuję solidnego elektryka. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WaldekZ 12.11.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Kochani szukamy hydraulika, który wyprowadzi nam instalację do stanu 0 - będę wdzięczna za namiary Budowa w Międzylesiu Podłączam się. Budowa Wawer, kontakt na priva. Pozdrawiam WaldekZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 15.11.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Potrzebuję kontakt do dobrego koparkowego (oczywiście z własną koparką).Jeśli znacie takowego, który pracuje lub pracował na terenie Wawra, to proszę o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 15.11.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Potrzebuję kontakt do dobrego koparkowego (oczywiście z własną koparką). Jeśli znacie takowego, który pracuje lub pracował na terenie Wawra, to proszę o kontakt na priv. w tym wątku już było to podawane wiele razy, ale podam jeszcze raz: koparka/piach: p. Kadej 601801403 elektryk: p. Ptasinski 605068007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carson 20.11.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Jak by ktoś potrzebował to mam dobrych chłopaków od podbitki,gipsów,ocieplania poddaszy ogólnie usługi budowlane(tanio) Jak potrzeba proszę o kontakt 606494207[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JACY007 25.11.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Zastanawiam sie nad zamontowaniem rekuperatora w domu. Chce go umiescic na strychu. Czy może ktoś miał do czynienia z firmami z okolicy zajmującymi sie tego typu rzeczami? Google nic nie znalazły Z góry dziękuję za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daga75 25.11.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Mam poleconego pana od rekuperacji, u mnie będzie robił w grudniu. Polecany również przez forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JACY007 25.11.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Mam poleconego pana od rekuperacji, u mnie będzie robił w grudniu. Polecany również przez forumowiczów. daga - podrzucisz namiary na priv? Thank you from the mountain Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daga75 25.11.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 OK, JACY007 poszło na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 26.11.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Mam poleconego pana od rekuperacji, u mnie będzie robił w grudniu. Polecany również przez forumowiczów. daga - podrzucisz namiary na priv? Thank you from the mountain ja też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 19.12.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Witajcie Szukam namiaru na sprawdzonych cieśli i dekarzy (najchętniej jedną ekipę od więźby + dachówki). Dom będzie budowany w Międzylesiu w Warszawie. Dach z pełnym deskowaniem+ papa + dachówka ceramiczna. Ekipa potrzebna będzie na jesień 2008 (październik, początek listopada). Będę wdzięczna za sprawdzone namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 19.12.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 A może ktoś ma na zbyciu plastikową beczkę około 200 l pojemności . Może być dziurawa , pęknięta itp . Potrzebuję z niej zrobić studzienkę chłonną na skropliny z pieca , rekuperatora i filtu wody pitnej .Powinna być na tyle mocna , żeby mi się nie zapadła pod 1,5 metrową warstwą ziemi .A może ktoś wie gdzie niedrogo takie coś można nabyć ?Za wszeklką pomoc z góry dziękuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zatom 27.12.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 ZACZYNAM I SZUKAM W maju chcę w końcu zacząć budowę w Zerzniu / Borkowie. Na tą chwilę mam nastepujace, i juz dość pilne potrzeby i stad prośba o Waszą pomoc: - szukam ekipy do wyprowadzenia stanu surowego - szukam kierownika budowy i inspektora nadzoru - chciałbym poszerzyć wiedze o lokalnych składach budowlanych / hurtowniach - proszę o Wasz ranking (kryterium cena oferowanych materiałów) Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzezinananizinach 30.12.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 dołączam do budujących w Wawrze, na razie pozdrawiam, ale będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WaldekZ 02.01.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 ZACZYNAM I SZUKAM W maju chcę w końcu zacząć budowę w Zerzniu / Borkowie. Na tą chwilę mam nastepujace, i juz dość pilne potrzeby i stad prośba o Waszą pomoc: - szukam ekipy do wyprowadzenia stanu surowego - szukam kierownika budowy i inspektora nadzoru - chciałbym poszerzyć wiedze o lokalnych składach budowlanych / hurtowniach - proszę o Wasz ranking (kryterium cena oferowanych materiałów) Z góry dziękuję Podbijam i przyłączam się do prośby, szczególnie "w temacie" składów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.01.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Poszukuję jakiegoś sprawdzonego i solidnego stolarza do wykonania szafek do łazienki. Polecalibyście kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 03.01.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Hej grupo, kto poleci fachowca do zrobienia 12 par drzwi wew, solidnie i za rosądne pieniądze???? Z gory dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emma2008 11.01.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Witam grupę budujących w Wawrze. Niedawno zaczęliśmy budowę domu w Radości. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 11.01.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 witamy witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emma2008 22.01.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Czy polecicie może jakieś dobre składy budowlane w okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts