WaldekZ 09.07.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Sprzedam stemple budowlane po 1-krotnym użyciu. Długość - 2,7 do 3m. Odbiór - Warszawa Wawer. Tanio!!! Grube, porządne!!! Około 150 sztuk. Pozdrowienia WaldekZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matiworob 15.07.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 witam, ja z mala prosba... szukam ekip do wykonania tynkow wewnetrznych cementowo-wapiennych a takze wykonania ocieplenia poddasza oraz do plyt gipsowo-kartonowych jesli macie jakies namiary bede wdzieczna budowa oczywiscie na Wawrze pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaromagdus 15.07.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Kochani, pomóżcie, gdzie w Wawrze lub okolicach kupić cegłę klinkierową pełną na komin??? Wszyscy sprzedają tylko dziurawkę, a ja się boję, że taki komin będzie przeciekał i chcę z pełnej!!! Dajcie jakiś namiar. Pozdrowienia WaldekZ Widziałem cegłę pełną klinkierową w Leroy-u na Modlińskiej. Była firmy LODE i prezentowała się b.ładnie. Cena wtedy wydała mi się astronomiczna jakieś...3,5-4 PLN (chyba), aż sam kupiłem brązowy klinkier dziurawkę firmy CRH za 3,6 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaromagdus 15.07.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Jeszcze jedno - wszyscy napalają się na tynki cem-wap. Zna się ktoś na tych tynkach, co jest lepsze i dlaczego.Do tej pory jedyne co słyszę to, że tynki cementowo-wapienne są lepsze, na pytanie dlaczego słyszę - bo są.Jedyne co ustaliem to, że warto je stosować w przypadku porothermu bo są mocniejsze i łatwiej mocować obrazki na ścianach.Zupełnie nie kupuje argumentu o "oddychaniu" ścian, które z zewnątrz obłożone są szczelnie styropianem a później równie szczelnie tynkiem. Generalnie jaki tynk warto zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
libran79 16.07.2008 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 witam, szukam ekip do wykonania tynkow wewnetrznych cementowo-wapiennych Wysłałem na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ricardo1 16.07.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 A macie może jakąś dobrą ekipę od zabudowy poddasza (wełna + płyty gk)?? Polecani na forum, chociaż w innym wątku, nie pamiętam jednak już w jakim: Tomasz Pietras 698347775, Janusz Wrona 602595828. Bardzo polecani, ale też nie najtańsi, ja nawet do nich dzwoniłam, ale mieli bardzo pozajmowane terminy. fripp - zamówiłam drzwi z KP. Jednak... pietka - no to gratulacje, że ruszyłeś. Wczoraj byłam u Zakrzewskiego i właśnie chwilę rozmawialiśmy o Osialu i Twojej budowie. Jak znajdziesz chwilę, to skrobnij słówko na priva, jak Ci z nim idzie. Janusz Wrona 602595828 - a ja tego pana NIE POLECAM I PRZESTRZEGAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 16.07.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 witam, szukam ekip do wykonania tynkow wewnetrznych cementowo-wapiennych Wysłałem na priv ja też poproszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 17.07.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Może znacie jakiegoś hydraulika, który przyszedłby tylko wymienić sedes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danieluk 19.07.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 witam, szukam ekip do wykonania tynkow wewnetrznych cementowo-wapiennych Wysłałem na priv ja też poproszę o namiary i ja też poproszę jeśli można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomeckianin83 20.07.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Odsprzedam deski szalunkowe ok 5 m3 Warszawa Wawer tel.502-848-713 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emma2008 21.07.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Witam, pilnie poszukuję solidnej ekipy do tynków wewnętrznych, najchętniej gipsowych.Może kogoś polecicie? Budowa w Wawrze.EM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 24.07.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Janusz Wrona 602595828 - a ja tego pana NIE POLECAM I PRZESTRZEGAM. O ile dobrze pamietam, to właśnie ten pan u mnie robił zabudowę kg na poddaszu. I z tego co pamietam, to ma on dość irytujący charakter (ciekawym doświadczeniem było jego spięcie z drugim bardzo irytującym osobnikiem na mojej budowie czyli z kierownikiem budowy). Ale gerenalnie nie mam większych zastrzeżeń co do pracy jaką wykonał. Zabudowa k-g jest u mnie już dwa lata i póki co nic złego się z nią nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daga75 26.07.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Witam, pilnie poszukuję solidnej ekipy do tynków wewnętrznych, najchętniej gipsowych. Może kogoś polecicie? Budowa w Wawrze. EM U mnie tynki gipsowe robił p. Waldek-601-208-018, zadzwoń i spróbuj, może mają wolny termin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 29.07.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Poszukuję ekip: do tynków cem-wapiennych, odkurzacza centralnego, kominek DGP, ocieplenia i zabudowy poddasza. Jeśli ktoś może podzielić się namiarami to będę b. wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 31.07.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Poszukuję ekip: do tynków cem-wapiennych, odkurzacza centralnego, kominek DGP, ocieplenia i zabudowy poddasza. Jeśli ktoś może podzielić się namiarami to będę b. wdzięczna. ja tez poproszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wozniak28 31.07.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Witam, Mam do sprzedania 11 palet Max 220 firmy Wienerberger - 1100 szt.7,5 palet U 220 tej samej firmy - 900 szt.Więcej wiadomości na priva Pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkot 05.08.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Poszukuję ekip: do tynków cem-wapiennych, odkurzacza centralnego, kominek DGP, ocieplenia i zabudowy poddasza. Jeśli ktoś może podzielić się namiarami to będę b. wdzięczna. ja tez poproszę o namiary ja również byłbym wdzięczny za namiary na ekipę do tynków cementowo-wapiennych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena999 05.08.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Witam, mam stan surowy Józefów dom Gemini i chyba sprzedam dom w Falenicy wobec powyższego szukam ekip wykończeniowych. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaromagdus 14.08.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Cześć,Mam do sprzedania 400 dachówek BRAAS grecka kolor ceglasty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
licia 14.08.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Muszę bardzo bardzo bardzo pochwalić nasz urząd dzielnicy. Wyobraźcie sobie, ze dosłownie w parę dni dostaliśmy pozwolenie na budowę, sprawnie i szybko uprawomocnione. I to w okresie urlopowym. No po prostu rewelacja - urzędnicy pomagali nam naprawdę jak mogli. Jestem pod ogromnym wrażeniem i chciałam wreszcie napisać coś bardzo pozytywnego o urzędnikach:) Aha i od razu chcialam tez polecić okna z oknoplastu kraków i ich przedstawiciela na Ostrobramskiej - swietna obsługa, wszytsko na czas, czysty i dobry montaż a okna - nietypowe wykonane z dużą starannością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts