zatom 09.10.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 czy pisałem już, że mam do sprzedania ponad 200 stempli?Za pół darmo - 3 zł szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavulon 09.10.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Odsprzedam garnki ceramiczne wienerberger-a 62,5x23 38szt. Wszystkie cale 150zl. Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 10.10.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 poszukuje sprawdzonego glazurnika, będe wdzieczna za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomsobol 12.10.2008 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 WITAM Sprzedam 100 szt. STEMPLI sosnowych dł. ok. 2.8 m w cenie 3 zł za szt. Transport we własnym zakresie. Lokalizacja - Zabraniec k/Okuniewa. Tel. 0 502 08 60 30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 13.10.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Witam, Piszę na Waszej grupie z taką wielką prośbą. Potrzebuję znaleść noclego jak najbliżej kliniki w Aninie (ul. Alpejska42), czy ktoś mógłby mi polecić jakiś hotelZ góry dziękuję. pozdrawiamAnetaS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mar_Wys 13.10.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Witam,Buduję na ulicy Poprawnej. Od jakiegoś czasu szukam przyłączeniowca od wody, kanalizacji i gazu. Niestety tych co znalazłem to albo nie mają czasu, alabo podają ceny z księżyca.Czy moglibyście polecić kogoś sprawdzonego od wody, kanalizacji i gazu. Projekty już mamPozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emma2008 13.10.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Witam, Buduję na ulicy Poprawnej. Od jakiegoś czasu szukam przyłączeniowca od wody, kanalizacji i gazu. Niestety tych co znalazłem to albo nie mają czasu, alabo podają ceny z księżyca. Czy moglibyście polecić kogoś sprawdzonego od wody, kanalizacji i gazu. Projekty już mam Pozdrawiam Marcin Chętnie bym pomogła, bo akurat jesteśmy w trakcie podlaczania gazu, ale firma która to robi niestety również ma ceny z księżyca. My się jednak zdecydowaliśmy z różnych względów, między innymi załatwiają też za nas całą papierologię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emma2008 20.10.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Czy ktoś mi może polecić miesce, gdzie można kupić dobrą jakościowo podbitkę drewnianą a także fachowca do jej zamontowania? Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 23.10.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 czy ktoś w najbliższej przyszłości będzie kupował szambo??? Może ze dwójkę będzie taniej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaJot 23.10.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 czy ktoś w najbliższej przyszłości będzie kupował szambo??? Może ze dwójkę będzie taniej?? Tak bedę kupował na dniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wywoj2 26.10.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Witam, Sprzedam przyczepkę kampingową (ok. 4,5 metra, 4-5 osób) z namiotemCena 2,5 tys.Józefów k. Otwocka Tel 603 10 55 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ss_michal 28.10.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 witam, mam do sprzedania 27 worków (25 kg) cementu 1 klasa portlandzki worki do odebrania w sulejówku, bardzo atrakcyjna cena 693 022 189Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
supernova 28.10.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 robie casting na szambo - usługę kompleksową, czyli transport, wykop, zakopanie, uszczelnienie. nie chce wyjść poniżej 6000 PLN wraz z szybkozłaczką w ogrodzeniu (ok. 4 m od zbiornika), rurą do domu ok. 10 mb, zbiornik betonowy 10m3 jednokomorowy na razie wygrywa firma wipol.pl z Dawidów k/Warszawy, potem polecany na forum pan Kucharski z Mościsk... zaraz za nim szamba z Radomia, choć nie robią wykopu (a ja boję się sytuacji, że przyjadą wsadzić szambo do uprzednio wykopanego dołu i powiedzą:'uuuuuuuu, pani, to zły wykop, za wąski, za płytki, tak się nie da"itp itd. Buduję w Radości i chcę do 7 listopada mieć gotowe szambo. Czy znalazł ktoś tańsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
supernova 28.10.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Sąsiedzi - jaka ochrona: Juventus czy Solid? Oferty na monitoring i na podłączenie czujek porównywalne cenowo, w kategorii: miesięczna opłata wygrywa Juventus (60 pln vs. 90 pln solid), 3 miesiące za grosze na początku w obu firmach...sąsiedzi z ulicy pół na pół mają i solid i juventus... Częściej widzę patrole solidu, starają sie o klienta; samochodów juventusa nie widzę wcale, ale z niewytłumaczalnych przyczyn wolę juventus... a Wy? na jaka firmę się zdecydowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WaldekZ 29.10.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Sąsiedzi - jaka ochrona: Juventus czy Solid? Oferty na monitoring i na podłączenie czujek porównywalne cenowo, w kategorii: miesięczna opłata wygrywa Juventus (60 pln vs. 90 pln solid), 3 miesiące za grosze na początku w obu firmach...sąsiedzi z ulicy pół na pół mają i solid i juventus... Częściej widzę patrole solidu, starają sie o klienta; samochodów juventusa nie widzę wcale, ale z niewytłumaczalnych przyczyn wolę juventus... a Wy? na jaka firmę się zdecydowaliście? Solid. W mojej okolicy przeważają (tak na oko 90%). Oferta niezła, ekipa montująca alarm profesjonalna, na razie jestem zadowolony. Pozdrowienia WaldekZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 17.11.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Witam, Muszę kupić szybę do kominka (płaska, ale raczej nietypowy wymiar i chciałem tzw. samoczyszczącą) - czy zna ktoś może w warszawie lub okolicach miejsce, gdzie takowe cudo można nabyć? Pozdr.wb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.11.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Sąsiedzi - jaka ochrona: Juventus czy Solid? Oferty na monitoring i na podłączenie czujek porównywalne cenowo, w kategorii: miesięczna opłata wygrywa Juventus (60 pln vs. 90 pln solid), 3 miesiące za grosze na początku w obu firmach...sąsiedzi z ulicy pół na pół mają i solid i juventus... Częściej widzę patrole solidu, starają sie o klienta; samochodów juventusa nie widzę wcale, ale z niewytłumaczalnych przyczyn wolę juventus... a Wy? na jaka firmę się zdecydowaliście? Zdecydowanie odradzam Solid. Mają go moi sąsiedzi i nie raz byłam świadkiem sytuacji kiedy alarm wył i nikt się nie pojawił. Drudzy sąsiedzi mieli podobną sytuację i zgłosili ten fakt do Solida i otrzymali odpowiedz, żeby im udowodnić, że ich nie było, czy mają na to świadków itp. Ja wybrałam Skorpiona ale właśnie rezygnuję z ich uslu bo podwykonawcą jest właśnie Solid. Nie raz i nie dwa przyjechali po czasie a oprócz tego raz całkowicie przez przypadek przyłapaliśmy pana ochroniarza jak sam wywołał fałszywy alarm i siadł sobie do samochodu i czekał aż przestanie wyć. Nawet nie raczył zgłosic faktu, że to on przez przypadek go wywołał. Co do cey to 90 pln to bardzo drogo bo w okolicach Sulejówka i Halinowa nowi klienci płaca 60 pln netto. I nie polecam instalowania alarmu przez Solid. Raz, że dają najtańsze czujki, które wywołują fałszywe alarmy, dwa serwis potrafi jechać tydzień a klient nadal płaci. Niewiele więcej zapłacisz za system alarmowy zamontowany przez niezależną firmę i nie uwięrzesz się na rok czy dwa z umową. Co do Juwentusa to znajomi, którzy mają z nimi umowę raczej nie mają zastrzeżeń a samochody Juwentusa mają podpięty GPS więc po każdym alarmie można poprosić o wydruk i skontrolować czas przyjazdu partolu. Strasznie się rozpisałam ale ostanio trochę zgłębiłam temat agencji ochrony i i ich działalności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 18.11.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Jakiś rok, dwa lata temu sporo było postów na forum nt. firmy solid - była ona zazwyczaj przedstawiana jako przykład, jak nie powinna wyglądać tego typu firma. Co prawda chodziło głównie o jakość instalacji alarmowych przez nich montowanych, ale podejrzewam, że jakości zbyt mocno nie różnicują pomiędzy poszczególnymi usługami, więc w przypadku samej ochrony pewnie jest podobnie. Tak czy inaczej - warto przeszukać archiwum. Nadal nie udało mi się znaleźć miejsca, gdzie mógłbym kupić szybę kominkową - jeśli ktoś wie, to będę wdzięczny za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.11.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Dokładnie, tak jak pisze wbrat. Polecam dogłębną lekturę forum i np. przejście się po ludziach i zaciągnięcie informacji. Niestety z szybą nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
himlaje 21.11.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Szukam "wspólników" z okolic Warszawy /Piaseczna/Góry Kalwarii itp do zakupu w grudniu Porothermu w dobrej cenie. Moga to być oferty na kilka palet (tak by wypełnic cały transport) jak również zakupy na cały dom - kilkadziesiąt palet. Ja kupuje ok 65 palet (25-tki i 11,5). Nie ma żadnych ogranczeń co do rodzaju Porothermu (może być 8; 11,5; 25; 30; 38; 44; itd). Chodzi tylko by była to pełna paleta. Teraz zaczną się promcje i obnizone ceny. Już ceny porothermu spadły o ok 50gr/szt w stosunku do początku paździrnika. W marcu ceny napewno podskoczą bo zacznie się sezon budowlany i każdy ruszy na zakupy, więc naturalną rzeczą będzie podniesienie cen w stosunku do tych co będą ok połowy grudnia, kiedy jest zupełnie martwy sezon - a jak jeszcze trochę śnieżek popruszy, a tak zapowiadają... to tym bardziej sprzedaż stanie. Różnica w cenie między grudniem a marcem wyniesie nie mneij niż 1zł/szt (to taka moja prognoza) Zasada jest taka, że teraz (tzn w grudniu) się kupuje a odbiór np. w marcu (sprzedawcy się na to zgadzają), gdy zacznie się rzeczywista budowa. Poza tym jak się ktos jeszcze dołaczy z zakupem na cały dom to można uzyskac jeszcze lepsza cene. Jeżeli ktoś już sie nosi z takim zakupem to ja chętnie się przyłącze. W jedności siła!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts