Pavulon 25.11.2008 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 sprzedam stemple210 - 230 szt2,8 - 2,9m Sulejowektransport wlasny3,5 szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 26.11.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Jakiś rok, dwa lata temu sporo było postów na forum nt. firmy solid - była ona zazwyczaj przedstawiana jako przykład, jak nie powinna wyglądać tego typu firma. Co prawda chodziło głównie o jakość instalacji alarmowych przez nich montowanych, ale podejrzewam, że jakości zbyt mocno nie różnicują pomiędzy poszczególnymi usługami, więc w przypadku samej ochrony pewnie jest podobnie. Tak czy inaczej - warto przeszukać archiwum. Nadal nie udało mi się znaleźć miejsca, gdzie mógłbym kupić szybę kominkową - jeśli ktoś wie, to będę wdzięczny za informacje. wbrat z tego co wiem, to Hajduk robi szyby na zamówienie - może warto do nich przedzwonić ? http://www.hajduk.com.pl/?k=strony_p&m=90&ns=24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 30.11.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Witam Mam do sprzedania: Warszawa Międzylesie przy Centrum Zdrowia Dziecka: 1) Barak mieszkalny (wolny od nowego roku 2009) 1700złhttp://www.empikfoto.pl/albumy24/115019/390816/previews/14553669_barak.jpg2) Prowizorka budowlana 400złhttp://www.empikfoto.pl/albumy24/115019/390816/previews/10749708_1.jpg3) Porotherm 25 PW -10 palet po 3zł/szt4) Stemple sosnowe (używane 1 raz wyłącznie na naszej budowie) 250szt (dł.2,70-3,00m) po 3zł/szt.5) Koza metalowa w stanie b. dobrym (z rurami gotowa do podłączenia) 100zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.12.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Witam wszystkich, szukam solidnego i taniego KIEROWNIKA BUDOWY (od stanu surowego), start po nowym roku, oczywiście Wawer. Proszę o namiary. Dzięki Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malinka_76 11.12.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Witam wszystkich, szukam solidnego i taniego KIEROWNIKA BUDOWY (od stanu surowego), start po nowym roku, oczywiście Wawer. Proszę o namiary. Dzięki Aga Dałabym Ci swoją ekipę, ale my również zaczynamy w Nowym roku i również w Wawrze. W którym miejscu wawra będziecie się budować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.12.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Witaj, my już mamy stan surowy , poszukujemy tylko kierownika budowy, a budujemy się w okolicy kwadratu ulic Celulozy/Rozchodnikowa/Pelargonii A Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malinka_76 11.12.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 My rozpoczynamy w 2009 roku - jak najwcześniej się da przy Trakcie Lubelskim - strona od Płowieckiej. Papierom nie ma końca, ale już widać światełko w tunelu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daga75 06.01.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Witam wszystkich, szukam solidnego i taniego KIEROWNIKA BUDOWY (od stanu surowego), start po nowym roku, oczywiście Wawer. Proszę o namiary. Dzięki Aga Czy kierownik nadal aktualny? Mogę podać namiary na swojego, solidny to On jest, a czy tani (chyba tak). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daga75 16.01.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Cisza na forum grupy, a ja z małym pytankiem - potrzebuję namiary na tanie meble kuchenne, szafy itp. Jeżeli ktoś ma taniego stolarza, to poproszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.01.2009 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Witajcie, poszukuję fachowców do wykonania instalacji wentylacji mechanicznej, rekuperatora, oraz kogoś do wykonania ogrodzenia (tzn cokół, słupki)- wszytskie prace Wawer oczywiście Z góry dziękuję za wszelkie namiary Pozdrawiam, Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.01.2009 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Cisza na forum grupy, a ja z małym pytankiem - potrzebuję namiary na tanie meble kuchenne, szafy itp. Jeżeli ktoś ma taniego stolarza, to poproszę o namiary. daga75, podaję Ci link do forum "Solidni Warszawa i okolice"- tam jest cała kopalnia kontaktów , m. inn. meble kuchenne i szafy http://forum.muratordom.pl/solidni-warszawa-i-okolice,t61043-60.htm?highlight=rzeczoznawca Pozdrawiam, Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 19.01.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 agawi74nam rekuperator Bartosza zakładała firma link air. Jedna z najbardziej solidnych firm u nas na budowie - polecam.http://www.linkair.pl/ pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daga75 19.01.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Dzięki agawi74, a jeżeli chodzi o rekuperator to nam zakładała firma p.Gosza - 602-334-682. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.01.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 glowac, daga75, dzięki za namiary wentylacyjne- p. Gosz już wycenia a link air za chwilkę Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piechcia10 26.01.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Witam, Od jakies czasu podczytuje wieczorami caly watek grupy wawerskiej. Do kilku osob z grupy wyslalam zapytanie na priv w sprawie namiarow na rozne ekipy i chcialam bardzo serdecznie podziekowac za odeslane namiary. Czesc namiarow spisalam z postow gdzie byly oficjalnie podawane. Nie zdarzylam doczytac jeszcze wszystkich stron tak aby byc na biezaco, a niestety dzis okazalo sie ze pilnie potrzebuje architekta. Na etapie w ktorym teraz jestem jesli chodzi o czytanie postow grupy nie udalo mi sie dobrnac do namiarow na architektow jesli w ogole byli jacys polecani. W zwiazku z tym chcialam zapytac czy mozecie mi polecic architekta? Potrzebny mi architekt ktory wykonal by projekt rozbiorki budynku (tak, tak - projekt rozbiorki). Bede bardzo wdzieczna za namiary. Wiem ze nie wypada tak po prostu wpadac tu i prosic o namiary wiec oficjalnie sie przedstawie tzn napisze pare slow o sobie. Planuje budowe domu wg projektu Doskonly EN z pracowni Domy z Wizja. Mam dzialke na Marysinie, na ktorej stoi dom do rozbiorki. Bylam dzis w gminie zeby zlozyc wniosek o rozbiorke a oni mi wlasnie wyskoczyli z projektem rozbiorki. Procz tego okazalo sie dzis ze mam nielegalnie podlaczona kanalizacje ktore bede musiala zalegalizowac i no i dzis sie dowiedzialam w gazowni ze na warunki zlacza gazowego (przylacze mam na dzialce ale nie podciagniete do budynku) bede czekac trzy miechy. A dzis wlasnie mialam zlozyc wniosek o WZ. Jak na razie jestem zalamana bo myslalam ze moze uda mi sie w dlugi weekend majowy rozebrac chalupe a na jesieni chociaz fundamenty wylac. Ale po dzisiejszych akcjach juz sie pogodzilam ze zaczniemy w przyszlym roku na wiosne. Serdecznie pozdrawiam wszystkich budujacych Piechcia10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eurydyka 27.01.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 PIES SIE DZIS ODNALAZL DOSC NIEDALEKO ZRESZTA DOMU przepraszam za offa w tym watku ale dotyczy Waszej okolicy i moze ktos przypadkiem bedzie mogl pomoc w dniu 23/01/2009 w Międzylesiu w okolicach ul. Dzieci Polskich/ Bielszowicka zaginął pies rasy beagle. W chwili zaginięcia pies miał na sobie kaganiec czarny z materiału. Pies mógł wsiąść do autobusu. Czeka zrozpaczona rodzina. Za znalezienie Maksa nagroda. Prosimy o wszelkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WaldekZ 30.01.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Witam, Wiem ze nie wypada tak po prostu wpadac tu i prosic o namiary wiec oficjalnie sie przedstawie tzn napisze pare slow o sobie. Planuje budowe domu wg projektu Doskonly EN z pracowni Domy z Wizja. Mam dzialke na Marysinie, na ktorej stoi dom do rozbiorki. Bylam dzis w gminie zeby zlozyc wniosek o rozbiorke a oni mi wlasnie wyskoczyli z projektem rozbiorki. Procz tego okazalo sie dzis ze mam nielegalnie podlaczona kanalizacje ktore bede musiala zalegalizowac i no i dzis sie dowiedzialam w gazowni ze na warunki zlacza gazowego (przylacze mam na dzialce ale nie podciagniete do budynku) bede czekac trzy miechy. A dzis wlasnie mialam zlozyc wniosek o WZ. Jak na razie jestem zalamana bo myslalam ze moze uda mi sie w dlugi weekend majowy rozebrac chalupe a na jesieni chociaz fundamenty wylac. Ale po dzisiejszych akcjach juz sie pogodzilam ze zaczniemy w przyszlym roku na wiosne. Serdecznie pozdrawiam wszystkich budujacych Piechcia10 Jeśli mogę coś doradzić... Do WZ potrzebne jest wyłącznie zapewnienie ze STOENu o dostawie energii (nie pamiętam jak się to fachowo nazywa) na które czeka się dwa tygodnie. Warunki przyłącza gazowego są niepotrzebne (dopiero na późniejszym etapie). Także składaj o WZ jak najszybciej, na to diabelstwo się czeka pół roku, w międzyczasie załatwiaj warunki przyłączenia ze STOENu (to nie to samo, co potrzebne do WZ), z gazowni, z wodociągów i co tam jeszcze masz w pobliżu... P.S. Z architektem nie pomogę... mój nie zajmuje się rozbiórkami. Pozdrowienia WaldekZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mifal 07.02.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 majsterkujemy w Michalinie, mamy stan surowy,pozostalo nam trochę różnych materialów po tym etapie i zebranych nieco doswiadczeń pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavulon 07.02.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Witajcie Poszukuje kogos sprawdzonego do : - ocieplenie styro lub welna lukarn z zewnatrz - wykonawcy przylacza gazowego ( od ogrodzenia do chalupy i w srodku ) , projekt juz mam zrobiony za pomoc wielkie dzieki Pavulon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.02.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 UWAGA! Sprzedam po okazyjnej cenie NOWE KOŁNIERZE DO OKIEN POŁACIOWYCH FAKRO (8szt, wymiar 78x160). Kołnierze mają symbol EHN i są przystosowane do dachówek wysokoprofilowanych.Kolor RAL 8019 (ciemny brąz). Osoby zainteresowane proszę o kontakt na priv.Pozdrawiam, http://img14.imageshack.us/img14/3383/ehnsnh6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts