agawi74 02.03.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Witam,kupię pilnie prowizorkę do prądu budowlanego.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucky Mike 03.03.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Witam, Powracam na forum (po 2 latach od wybudowania i zamieszkania) z pytaniem. Czy ktoś z Sz. P. ma godną polecenia firmę do wywozu nieczystości płynnych z Przydomowej Oczyszczalni Ścieków, działającą w Wawrze / okolicach. Dzwoniłem do MPO i Transnec'u, ale panie słysząc coś o wyjmowaniu filtra i specjalnej procedurze wypompowywania oświadczyły, że takich usług ich firmy nie świadczą. Co nie musi być prawdą, ale biorąc pod uwagę, że jak pierwszy raz przyjechali do mnie po odbiór śmieci to rozwalili mi bramę wszytsko jest możliwe ...Będę to robił 1 raz, więc chciałbym żeby panowie z szambojeta mieli doświadczenie Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka18 03.03.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Witam, ma 3 pytania:1.Czy ktoś mógłby mi polecić sklep ze skrzynkami na gaz do zainstalowania w ogrodzeniu oraz osobę, która mogłaby taką skrzynkę zainstalować. Przygotowanie skrzynki w ogrodzeniu, jest warunkiem jaki gazownia poleciła spełnić,aby skrócić stare połączenie od zburzonego domu. 2. Czy też możecie mi polecić sklep z skrzynkami elektrycznymi, gdyby zakład wymagał podnego przygotowania infrastruktury. 3. Potrzebuję namiarów na geotechnika (najlepiej sprawdzonego i w miarę z przystępną ceną z usługę), na razie mam zamiar budować dom z piwnicą (mała działka). Wydaje mi się, że architekt nie będzie chciał myśleć o zaprojektowaniu piwnicy bez badań geotechnicznych. Może jestem w błędzie. Mimo, że sąsiedzi wokół mają piwnice, nie chciałabym mieć jakiś niespodzianek na budowie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 03.03.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 A może ktoś reflektuje na barakowóz razem z prowizorką budowlaną, inst, elektryczna rozprowadzona w środku. Cena 1000 zł do uzgodnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.04.2009 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Sprzedam SOSNOWE STEPMLE BUDOWLANE o standardowej długości ok 2,85m używane tylko raz na mojej budowie. Ilość ok 110 szt-sprzedaż całościowa.Odbiór i transport we własnym zakresie w Warszawie (Wawer). Polecam i zapraszam!Kontakt na priv.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dgasek 07.04.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Witam Mam do sprzedania garaż blaszany 3x5m, stan dobry . Stoi sobie w Falenicy na granicy z Józefowem. Cena na pewno będzie lepsza niż na allegro , powiedzmy ok 1000 pln. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.04.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 witam,szukam sprawdzonej ekipy od ociepleń i zabudowy poddaszy.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 17.04.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 szukam namiarów na solidnego brukarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bipop 17.04.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 "SOS!!!! 14 kwietnia b.r. w Wągrodnie /Piaseczno spalił się doszczętnie dach domu, naszych weterynarzy i sąsiadów. Przeprowadzając się pod Piaseczno nawet nie sądziliśmy, że spotkamy tu tak miłych i życzliwych ludzi, którzy wspaniale potrafią pomagać naszym czworonogom.Teraz sami potrzebują pomocy! Liczy się każda złotówka. My wszyscy, którzy ich znamy prosimy o pomoc dla nich!" http://pogorzelcy.sos.pl/ Wątek: http://forum.muratordom.pl/piaseczno-i-okolice,t2135-12540.htm7 Kwiecień 2009 12:25 Temat postu: SOS!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.04.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 http://forum.muratordom.pl/spotkanie-forumowiczow-2009-organizujemy-sami,t157524.htm SPOTKANKO FORUMOWYCH LUDKÓW 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JACY007 18.04.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Witam Zostało mi po układaniu kostki brukowej jakies 1-2 metry sześcienne piasku wiślaka Oddam potrzebującemu. Odbior własny w Michalinie. Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 18.04.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 http://forum.muratordom.pl/spotkanie-forumowiczow-2009-organizujemy-sami,t157524.htm SPOTKANKO FORUMOWYCH LUDKÓW 2009 my będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lyszka 19.04.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Witamposzukuję na już ekipy do 2-krotnego pomalowania ścian w domu (ok.800m2).Polecany koleś zaśpiewał taką cenę, że wczorajszą sobotę miałam totalnie zepsutą... chyba zostanę malarką... Zaczynam też już poszukiwania dobrych i sprawdzonych adresów od kuchni... Pozdr.Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WaldekZ 21.04.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Witam Wawrowiczów. Poszukuję dosyć pilnie dobrego i niedrogiego wylewkarza (oczywiście godnego polecenia... ) z naszych okolic (lub dojeżdżającego). Dajcie, kochani, jakiś namiar... Pozdrowienia WaldekZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sni6 22.04.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 szukam taniej wywózki gruzu + troche smieci budowlanych- falenica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 23.04.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Sąsiedzi wiem, że Zajączek już był a do Gwiazdki jeszcze droga daleka ale z okazji dowolnej: moze być 1 maja, albo 3 maja, 26 maja albo 1 czerwca albo coś postanowiłam robić prezenty w postaci: DAJE DARMO, za dobre słowo, byle ktoś sobie owe cuda zabrał. Oddaję:piasek, moze byc użyty do zasypania dołu po fundamencie, albo zrobienia gigantycznej piaskownicy oj ze dwie wywrotki będądrewno iglaste na opał jak dla mnie to palenia na 2 miesiące, pod warunkiem, ze codziennieoraz jakieś za gotówkę nie wielką silikaty 24 cm i bloczki fundamentoweTo jak by ktoś chciał zabrać to proszę o liścikseredeczności Tosieńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zatom 28.04.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 To ja na inny temat. Szukam teraz ekipy, specjalizującej się w wykonywaniu gładkich tynków zewnętrznych. Realizacja czerwiec lub lipiec 2009.Warszawa - Wawer. Możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkot 03.05.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Po budowie została mi paleta pustaków stropowych - oddam za cenę zdecydowanie poniżej rynkowej - odbiór własny. Zostało mi też trochę stali różnych grubości. Ją również chętnie za niewielkie pieniądze oddam.Warszawa - Aleksandrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daga75 11.05.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Witam Grupę po dłuższej nieobecności. Mam do sprzedania prowizorkę rbetkę z kablem ok.50m i garaż 3x6 z okienkiem. Potrzebuję, chyba jak wszyscy, taniego ale dobrego glazurnika do ułożenia płytek na tarasie. Jeżeli ktoś ma namiary, to poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.05.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Kochani, help!!! Poszukuję PILNIE rzetelnych tynkarzy wewnętrznych (tynki cementowo-wapienne) oraz ekipę do elewacji zewnętrznej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts