piotr.wawa 25.07.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Witam. Mam do sprzedania trochę rzeczy po budowie: http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=84165 Pozdrawiam,PJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkot 03.08.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Po budowie została mi paleta pustaków stropowych - oddam za cenę zdecydowanie poniżej rynkowej - odbiór własny. Zostało mi też trochę stali różnych grubości. Ją również chętnie za niewielkie pieniądze oddam. Warszawa - Aleksandrów. Pustaki stropowe ciągle do wzięcia. Zostało też jeszcze trochę stali. Serdecznie zapraszam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emma2008 06.08.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Telekomunikacja nie chce nam podłączyć telefonu stacjonarnego, podobno z przyczyn technicznych. Czy ktoś z Was miał podobny problem? Jaka jest alternatywa na terenie Wawra? Zależy mi bardzo na internecie, dotąd korzystaliśmy z Neostrady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stare_lwisko 08.08.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Odsprzedam stemple (długość ok. 3 m, liczba ok 350 szt. 3 zł/szt) i przyczepkę kempingową Niewiadów 126 (tzw. "zapiekanka" 1200zł). Do odbioru w Dębem Wielkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adams21 10.08.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Mam do odstąpienia ok. 70 płyt OSB, które były wykorzystane do szalowania stropu. Odbiór, załadunek i transport we własnym zakresie. Zapraszam budujących z Wawra, ale i nie tylko. Płyty są do odbioru oczywiście w Wawrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adams21 12.08.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Telekomunikacja nie chce nam podłączyć telefonu stacjonarnego, podobno z przyczyn technicznych. Czy ktoś z Was miał podobny problem? Jaka jest alternatywa na terenie Wawra? Zależy mi bardzo na internecie, dotąd korzystaliśmy z Neostrady. Proponuję rozważyć Internet mobilny. Jeśli chodzi o Wawer to sam używam PlayOnlne i działa całkiem dobrze. Cena mocno konkurencyjna w stosunku do Neostrady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maniek2010 16.08.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 WitamMam pytanie, w trakcie budowy powstaje mi co jakiś czas trochę śmieci (jedzenie po murarzach, butelki plastikowe itd). Co robiliście z tego typu rzeczami, czy jest możliwośc wywiezienia tego samemu (raczej w miarę legalnie?)Dzięki za wszelkie informacjepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adams21 16.08.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Witam Mam pytanie, w trakcie budowy powstaje mi co jakiś czas trochę śmieci (jedzenie po murarzach, butelki plastikowe itd). Co robiliście z tego typu rzeczami, czy jest możliwośc wywiezienia tego samemu (raczej w miarę legalnie?) Dzięki za wszelkie informacje pozdrawiam Hej, U mnie powstają całe góry śmieci. Czekam dnia kiedy będę mógł wybrać wykonawcę, gdzie jednym z kryteriów będzie zabranie własnych śmieci i odpadków. Póki co staram się je systematycznie wywozić do śmietnika gdzie mieszkam i płacę za wywóz śmieci, ale generalnie przegrywam tą nierówną walkę. Znajomy z okolic Marek w na początku roku płacił ok. 700 zł za wynajęcie kontenera. Przywożą, pakujesz śmieci i zabierają. Niestety to trochę kosztuje. Też zastanawiam się czy jest jakiś lepszy sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zatom 25.08.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Oddam za darmo kilkanaście ceramicznych pustaków kominowych. Gdzie - w naszej dzielnicy. Dorzucę - też za darmo - kilkanaście pustaków U. Kto pierwszy ten lepszy - zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwopijca 27.08.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Telekomunikacja nie chce nam podłączyć telefonu stacjonarnego, podobno z przyczyn technicznych. Czy ktoś z Was miał podobny problem? Jaka jest alternatywa na terenie Wawra? Zależy mi bardzo na internecie, dotąd korzystaliśmy z Neostrady. Proponuję rozważyć Internet mobilny. Jeśli chodzi o Wawer to sam używam PlayOnlne i działa całkiem dobrze. Cena mocno konkurencyjna w stosunku do Neostrady. Play ma dobra oferte ale trzeba koniecznie najpierw sprawdzic zasieg. Ja chcialem wymienic neostrade na Play ale okazalo sie ze nie wszedzie maja zasieg wystarczajacy do netu. W kazdym punkcie sprawdza po adresie czy internet "pojdzie" czy nie Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.08.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Witajcie, czy znacie stolarza na ul. Dzięcioła 14 (Wawer)? Może ktoś zamawial u niego schody lub coś innego? Jak z jakością wykonania? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 29.08.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Ostatnio wpadła w nasze ręce ulotka o takiej treści: JESTEŚMY MIESZKAŃCAMI MIĘDZYLECIA Chcemy, aby ulica Żegańska była przebudowana wraz z tunelem do ul. Zwoleńskiej. Tak przewidywały Plany Zagospodarowania Przestrzennego Wawra i do tej pory czekaliśmy na realizacje tej inwestycji.... ZOSTALIŚMY OSZUKANI !!! Prowadzona jest procedura SPECUSTAWY dotycząca przebudowy ul. Żegańskiej jako arterii czteropasmowej z pasem zieleni, tunelem o parametrach autostrady, przewidziane są ekrany 3 metrowe aby stłumić hałas.Nasza główna ulica jest tylko fragmentem TRASY NA ZAPORZE łączącej lewobrzeżną Warszawę.Przyjęte parametry techniczne jednoznacznie dowodzą, że będzie to TRASA TRANZYTOWA - również dla TIR'ów.Musimy zdać sobie sprawę, że cały ruch zostanie wtłoczony w centrum Międzylesia dzięki 3 rondom.Zaplanowano przejścia podziemne, aby przedostać się na drugą stronę ulicy, na wysokości Urzędu Gminy Wawer.Na Dzieci Polskich będą kładki. Powstanie nowe Międzylesie ale już brutalnie rozerwane na dwie części, trudną do sforsowania rzeką pojazdów.Spotęgowany hałas, zwiększona emisja spalin i zapylenia, drgania budynków od ruchu ciężkich pojazdów.Tuż obok Centrum Zdrowia Dziecka zostanie zniszczony Mazowiecki Park Krajobrazowy. NIE ZOSTAŁY OGŁOSZONE KONSULTACJE SPOŁECZNE. Urząd Dzielnicy i nasi radni pozbawiają społeczeństwo możliwości decyzji o przyszłości Międzylesia...... Z rozmachem planują wyburzenia budynków mieszkalnych, usługowych, nawet budynek Liceum.Poszerzają Zwoleńską do kanałku na 36m i planują wyburzyć stare domy, niszcząc nie tylko budowle, ale i całe życie ludzi nie spodziewających się WYWŁASZCZEŃ. LICZNE PROSTESTY MOGĄ URATOWAĆ NASZE MIĘDZYLESIE!!! Chcemy aby Aleja Dzieci Polskich, Żegańska i Zwoleńska wraz z tunelem pod torami pozostały drogami lokalnymi a Mazowiecki Park Krajobrazowy nie został zniszczony. ŻĄDAMY OBWIESZCZENIA KONSULTACJI( SPOŁECZNYCH 31.08.2009 XXXII Sesja Rady Dzielnicy Wawer o godzinie 17:00 Przyjdźcie na tę Sesję - sala konferencyjna nr 115 (łącznik I piętro) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomeckianin83 10.09.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 WitamMam do sprzedania parę bloczków betonowychhttp://www.allegro.pl/item735238480_bloczki_betonowe_2_80_zl_za_szt_od_reki.htmlOraz parę bloczków Ytonghttp://www.allegro.pl/item735247173_ytong_po_5_50_zl_za_szt_od_reki_okazja.htmlChętnych proszę o kontakt.Jak potrzeba to podwiozę przyczepką po kosztach paliwa.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.09.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Witajcie, czy macie jakiś namiar na dobrą cenę podbitki Gamrat? Chodzi tylko o kupno podbitki bez robocizny. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkot 18.09.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 ja kupowałem podbitkę Gamrat za 33zł/m2. Nie wiem czy to dobra czy zła cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WaldekZ 23.09.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Szukam namiarów na ślusarza (Wawer lub okolice) do wykonania ramiaka bramy dwuskrzydłowej, furtek oraz konstrukcji pod mocowanie sztachetek (ogrodzenie - słupki z klinkieru).Jak byście mogli kogoś polecić, dajcie znać. PozdrowieniaWaldekZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavulon 25.09.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Pilnie poszukiwany glazurnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arol_62 29.09.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Witam, zostalo mi po tynkach zewnetrznych 20 workow po 25 kg tynku zementowo-wapiennego Maxit ip 18 ml .Stosowany do tynkow wewnetrznych jak i zewnetrznych (do tynkow maszynowych albo recznych). Cena do uzgodnienia .Do odbioru w Sulejowku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zatom 29.09.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Mam do oddania za darmo drewnianą sławojkę. Zainteresowanych zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.10.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Szukam wykonawcy do zrobienia ogrodzenia (fundament, cokół i słupki metalowe pod drewniane sztachety). Wawer.Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts