dobrychłopak 01.10.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Witam, Jestem nowy na forum i na Wawrze Poszukuję kogoś sprawdzonego do cyklinowania podłogi z drewna egzotycznego. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mifal 11.10.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 sprzedam kontener stalowy 2,0 x 5,0,stalowy, szczelny, odmalowany w środku, nowa wykładzina, nowa instalacja elektryczna.stan dobry, po mojej budowie, cena 4000,- PLNMichalin,kom 501 087 639 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agga1 24.10.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Witam po raz pierwszy, Planujemy rozpoczac w przyszlym roku budowe naszego domu. Obecnie jestesmy na etapie szukania wykonawcow. Pojezdzilismy troche po okolicznych budowach mamy nastepujacy problem - na budowach zazwyczaj jest tylko ekipa budowlana a inwestora nie ma. Gdy prosimy budowlancow o namiary na inwestora, zeby go przepytac pod katem satysfakcji z wykonawcow, to zazwyczaj slyszymy, ze nie maja do niego telefonu! Na jednej z budow spotkalismy kierownika budowy (tak sie nam przedstawil), ktory stwierdzil, ze zaraz poszczuje nas psami, bo juz mu ktos wczesniej podkradl (przekupil) jedna ekipe murarzy i potem dlugo szukal kolejnej i przez to budowa ma opoznienie. W zwiazku z tym mam pytanie, jak wy szukaliscie ekip? Czy tylko przez forum, czy tez jezdziliscie po budowach? A i jeszcze szukamy dobrego kierownika budowy mieszkajacego na linii otwockiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juszanka 27.10.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Drodzy Forumowicze,Szukamy dobrych ciesli, ktorzy za rozsadna cene postawia nam wiezbe. Budowa w Aleksandrowie, drewno czeka na miejscu.Czy ktos zna zaufana ekipe? Czas jest bardzo wazny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.11.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Proszę o kontakt kogoś u kogo jest ukladana dachówka. Potrzebuję dekarzy na 1 dzień-muszą wykonać parapety w 2 lukarnach i założyć 3 strażaki na kominach. PILNE!Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszch 08.11.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Witam wszystkich! szukam ekipy budowlanej budowa domu kasjopea MG Projekt na Wawrze. Jeżeli ktoś mógłby polecić ekipę z którą np kończy własnie budowę a współpraca układała sie dobrze prosze o info na forum albo na priva [email protected] JEżeli jakieś ekipy byłyby zainteresowane prosze o poważne oferty. Dla poglądu link do projektu http://www.mgprojekt.com.pl/domki/kasjopea/index.php Pozdrawiam Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trusia 12.11.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Proszę o kontakt kogoś u kogo jest ukladana dachówka. Potrzebuję dekarzy na 1 dzień-muszą wykonać parapety w 2 lukarnach i założyć 3 strażaki na kominach. PILNE! Z góry dziękuję na trakcie lubelskim jest taki punkt z dachami i maja tez ekipy wykonawców, sprobuj u tego goscia: Cezary Ratowski 502 098 982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.11.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Proszę o kontakt kogoś u kogo jest ukladana dachówka. Potrzebuję dekarzy na 1 dzień-muszą wykonać parapety w 2 lukarnach i założyć 3 strażaki na kominach. PILNE! Z góry dziękuję na trakcie lubelskim jest taki punkt z dachami i maja tez ekipy wykonawców, sprobuj u tego goscia: Cezary Ratowski 502 098 982 Bardzo dziękuję-jutro dzwonię! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzka_2000 17.11.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Witam gościnnieMam do sprzedania używany garaż metalowy 3x5 m.Nadaje się do przechowywania rzeczy w czasie budowy. Cena 600 zł.Odbiór własny Białołęka okolice hurtowni Minox.PozdrawiamTomektel. 0 601 30 40 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.11.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Witam, mam do sprzedania ERBETKĘ BUDOWLANĄ- legalna i honorowana przez RWE Stoen. Erbetka była kupiona jako nowa i od kwietnia do pazdziernika 2009 była używana na mojej budowie tylko do wykończenia domu. Erbetka posiada wszystkie potrzebne i wymagane zabezpieczenia, 4x230V, 2x400V(siła) . W komplecie kabel 40m. Skrzynka jest w idealnym stanie technicznym, posiada nieliczne ślady użytkowania.Zainteresowanych zapraszam na priv. http://img510.imageshack.us/img510/8755/dsc01888o.jpg http://img260.imageshack.us/img260/4624/dsc01892j.jpg http://img510.imageshack.us/img510/6076/dsc01893x.jpg http://img339.imageshack.us/img339/3128/dsc01894fd.jpg http://img9.imageshack.us/img9/3522/dsc01891vm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Filgastrim 27.11.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Witam.Wkrótce budowa w Aleksandrowie (mam nadzieję), więc dołączam. Jak zaczniemy, to i na ogłoszenia zacznę odpowiadać, narazie chciałem zaznaczyć swą obecność i podziękowć Lidszu z grupy sąsiedniej za dobre słowo i rewelacyjny dziennik.PZDRPS JAk długo czeka się na PnB na Zwoleńskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.11.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Witam. Wkrótce budowa w Aleksandrowie (mam nadzieję), więc dołączam. Jak zaczniemy, to i na ogłoszenia zacznę odpowiadać, narazie chciałem zaznaczyć swą obecność i podziękowć Lidszu z grupy sąsiedniej za dobre słowo i rewelacyjny dziennik. PZDR PS JAk długo czeka się na PnB na Zwoleńskiej? Filgastrim, bardzo dziękuję za dobre słowo i cieszę się, że mogłam wam pokazać swój domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juszanka 29.11.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Potrzebujemy ziemi z wykopu - sporo, co najmniej kilkanascie wywrotek na wyrownanie terenu. Moze ktos ma ziemie, ktorej pragnie sie pozbyc? Nasza dzialka jest w Aleksandrowie.Pozdrowiam wszystkich,Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Filgastrim 29.11.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Ziemia w Aleksandrowie - podnosicie się znaczy? Ziemi nie mam ale chętnie się dowiem, w jakiej okolicy Aleksandrowa to się dzieje, jeśli można zapytać - my mamy zamiar rozpocząć wiosną na osiedlu Polany.Lidszu - Zachary ciągle chce taki domek... i to "juź". Jeszcze raz wielkie dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agga1 03.12.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Witam po raz pierwszy, Planujemy rozpoczac w przyszlym roku budowe naszego domu. Obecnie jestesmy na etapie szukania wykonawcow. Pojezdzilismy troche po okolicznych budowach mamy nastepujacy problem - na budowach zazwyczaj jest tylko ekipa budowlana a inwestora nie ma. Gdy prosimy budowlancow o namiary na inwestora, zeby go przepytac pod katem satysfakcji z wykonawcow, to zazwyczaj slyszymy, ze nie maja do niego telefonu! Na jednej z budow spotkalismy kierownika budowy (tak sie nam przedstawil), ktory stwierdzil, ze zaraz poszczuje nas psami, bo juz mu ktos wczesniej podkradl (przekupil) jedna ekipe murarzy i potem dlugo szukal kolejnej i przez to budowa ma opoznienie. W zwiazku z tym mam pytanie, jak wy szukaliscie ekip? Czy tylko przez forum, czy tez jezdziliscie po budowach? A i jeszcze szukamy dobrego kierownika budowy mieszkajacego na linii otwockiej. Mamy juz namiary na sprawdzone ekipy, za ktore bardzo dziekujemy, ale wciąż szukamy kierownika budowy. Jesli ktos ma dobrego kierownika najchetniej z linii otwockiej, to bardzo prosze pisac na prv. Z góry dziekujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxide 06.01.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Witam Poszukuję ekipy do SSO i kierownika budowy, zaufanego i w dobrej cenie.Proszę o polecenie osoby, u których był strop żelbetowy monolityczny. poszukuje do kupienia skrzynki elektrycznej budowlanej i baraku.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekp 12.01.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Witam Poszukuję ekipy do SSO i kierownika budowy, zaufanego i w dobrej cenie. Proszę o polecenie osoby, u których był strop żelbetowy monolityczny. poszukuje do kupienia skrzynki elektrycznej budowlanej i baraku. pozdrawiam Ja też stawiam w tym roku SSO i rozmawiam m.in z ekipą z pod Torunia - byliby z pewnością bardziej chętni jeśli mieliby 2 budowy niedaleko siebie. Jeśli jesteś zainteresowany mogę podać namiary. Ja ich rozważam bo w zeszłym roku zrobili SSO domu który ja chcę wybudować. Widziałem tę budowę, rozmawiałem z inwestorem - robota była dobrze wykonana a projekt wcale nie taki łatwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dgasek 14.01.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 poszukuje do kupienia skrzynki elektrycznej budowlanej i baraku. pozdrawiam Witam Mam skrzynkę po budowie - bez zabezpieczeń ,taka jaką wymaga RWE w Wawie. W razie czego wyślij info na priva. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.01.2010 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Witam,poszukuję taniego kominiarza do odbioru domu.Będę wdzięczna za namiary.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekp 22.03.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Witam, Poszukuję fachowca do badania geotechnicznego (pod GWC). Czy ktoś korzystał i moze dać namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts