agga1 24.08.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 witam, jestem zainteresowany piachem kopalnianym, jeżeli ktoś dysponuje to bardzo proszę o informację. Spytaj P. Chojeckiego, który zajmuje się wykopami, czy ma aktualnie taki piach. Tel 501 271 321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szkrabeusz 24.08.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Witam, poszukuję osoby / firmy do zbadania gruntu. Możecie kogoś sensownego w rozsądnej cenie polecić? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikalola 27.08.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 ja badania gruntu robiłam tu:http://www.geotest.pl/ w tym roku , na przełomie zimy/wiosny - śnieg jeszcze leżał....opracowanie miałam w dwa tygodnie od zrobienia odwiertów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Filgastrim 04.09.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Witam.Kupię deskę calówkę - 2-4m sześć, chetnie po szalunkach.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jergos 06.09.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Witam, Poszukuję solidnej firmy dekarskiej. Czy możecie kogoś takiego polecić?A może ktoś robił dach z blachy "na rąbek stojący", bo taki właśnie chcę zrobić?Podobno trudno o dobrych fachowców od rąbka. pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
endrju_s 06.09.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Witam wszystkich! Poszukuję wykonawcy przyłącza gazowego do domku. Projekt/uzgodnienia robi Gaz Media z Wołomina i za ok. 25m przyłącza na działce żądają 6k pln - wydaje mi się, że to trochę dużo. Do zrobienia są 2 przyłącza do bliźniaka Z góry dzięki za pomoc! MT Polecam Pana Tomka z Duczek ( 695-795-779 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paolo123 07.09.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Witam, jestem zainteresowany stemplami, długość 2,8 - 3 m. Serdeczna prośba o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek100l 20.09.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Sprzedam około 450 metrów bieżących łat dachowych. Zostało mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jergos 24.09.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Witam, Poszukuję solidnej firmy dekarskiej. Czy możecie kogoś takiego polecić? A może ktoś robił dach z blachy "na rąbek stojący", bo taki właśnie chcę zrobić? Podobno trudno o dobrych fachowców od rąbka. Hej, ponawiam prośbę. Chyba robiliście u siebie dachy Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_z 28.09.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Czy ktoś tu mógłby mi polecić jakąś sensowną ekipę - stan surowy otwarty, dom parterowy z poddaszem, niepodpiwniczony:http://projekty.muratordom.pl/projekt_codzienny,332,1,.htmbudowa -raczej początek 2011 (może w tym roku stan 0?), w Wwie Wesołej od strony Międzylesia, więc prawie Wawer. Jeszcze nie ma niestety mediów -czyli agregat. pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiek_wesola 29.09.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 WITAM,MAM DO ODSPRZEDANIA STEMPLE OK. 100SZT.BYŁY SKRÓCONE Z 3m NA 2,30mUŻYTE 2 RAZYODBIÓR STARA MIŁOSNAcena 2,5 zł/szt660 51 33 58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aloj1403 30.09.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Mam do sprzedania po budowie w Międzylesiu: 606 szt bloczków fundamentowych 12x24x38260 stempli 3 m i 2,50 m Transport własnytel 501-132-125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikalola 19.10.2010 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Czy ktoś tu mógłby mi polecić jakąś sensowną ekipę - stan surowy otwarty, dom parterowy z poddaszem, niepodpiwniczony: http://projekty.muratordom.pl/projekt_codzienny,332,1,.htm budowa -raczej początek 2011 (może w tym roku stan 0?), w Wwie Wesołej od strony Międzylesia, więc prawie Wawer. Jeszcze nie ma niestety mediów -czyli agregat. pozdrawiam M. witam, jak skończę testować ekipę która u mnie buduje to się podzielę...póki co są na półmetku i jakoś dają radę - ale nie mam w zwyczaju chwalić dnia przed zachodem podobnie z fachowcem od rąbka stojącego - ponoć dobry, ale do mnie wchodzi dopiero w połowie listopada więc doświadczeń własnych brak. Odstąpię piach i ziemię z wykopu - jeśli ktoś ma własny transport i łopatę i przyda mu się trochę piachu ze starego koryta Wisły - zapraszam . Odbiór własny - Wawer blisko ronda Marsa/Płowiecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lyszka 26.10.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Witamszukam kogoś poleconego do założenia automatu do bramy przesuwnej. Gdzie kupowaliście, jaki napęd polecacie ?W Bramstalu na Sęczkowej na ten rok nie mają żadnego wolnego terminu na montaż, na Mrówczej (Faac, Came) na razie mi podpadli....szukam dalej.Podstawowy warunek - KTOŚ POLECONY! Powiem szczerze, że wykańcza mnie te wykańczanie, a przede wszystkim należy od razu wszystko zapiąc 'na ostatni guzik" i nie odkładać na później.....mały automacik a tyle problemów.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t_ku 04.11.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Witam.Planuję od wiosny rozpoczęcie budowy domu jednorodzinnego na Wawrze (Falenica okolice ul. Jachowicza).Poszukuję jakiejś sprawdzonej, solidnej ekipy budowlanej.Planuję budowę z Porothermu 25 P+W.Jeśli ma ktoś kogoś sprawdzonego, to bardzo proszę o namiary.Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emka_EM 06.11.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Witam. Planuję od wiosny rozpoczęcie budowy domu jednorodzinnego na Wawrze (Falenica okolice ul. Jachowicza). Poszukuję jakiejś sprawdzonej, solidnej ekipy budowlanej. Planuję budowę z Porothermu 25 P+W. Jeśli ma ktoś kogoś sprawdzonego, to bardzo proszę o namiary. Z góry dziękuję. t_ku, my możemy z czystym sumieniem polecić http://dombud.info.pl/ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 06.11.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Jeżeli ktoś potrzebowałby solidnej firmy do wykonania:- tynków (tradycyjnych cementowo-wapiennych i gipsowych)- elewacji, docieplenia budynku- docieplenia poddaszy i zabudów karton gipsowych- gładzi- innych prac budowlanychto serdecznie zapraszam.Referencje na forum muratora pod adresem: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?132483http://www.sain.plPozdrawiamHubert509-499-922 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t_ku 07.11.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Szukam sprawdzonej ekipy murarzy - fundamenty + ściany Porotherm 25 P+W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxide 08.11.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 WITAM Poszukuje firmy która dostarczy mi z montażem szczelne szambo 10 M3. Chciałbym oczywiście montaż w tym roku, a wiec czasu nie zostało zbyt dużo. Szukam poleconej firmy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 18.11.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 UWAGA! UWAGA! UWAGA! JUŻ OD 2 LAT NIEUSTANNIE OSTRZEGAM WSZYSTKICH BUDUJĄCYCH PRZED NIESOLIDNĄ I WRĘCZ GROŹNĄ FIRMĄ BUDUJĄCĄ DOMY O NAZWIE REM-BUD KAZIMIERZ ROBERT LASIK z PODKARPACIA. SĄ WRĘCZ NIEBEZPIECZNI - JEŚLI COŚ IM SIĘ NIE SPODOBA TO TAK JAK W MOIM PRZYPADKU - ZAMURUJĄ CI WENTYLACJĘ!!!! - nie muszę chyba pisać co to oznacza. Dodatkowo: niesolidni, nieuczciwi, nieterminowi i brudasy. MÓWMY IM ....... WON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts