Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

nieśmiała propozycja-grupa WAWER

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Mam do odstąpienia deski szalunkowe kilkaset dł. od 1,5 do 3,2 m, bloczki fundamenowe prawie cała paleta, prawie całą paletę mat. na ściany Wienerberger porotherm 25 P+W, trochę stali fi 6 i fi 12 gratis dodam pozostałe zaimpregnowane łaty drewniane. Ceny do uzgodnienia, ale niskie :rolleyes:

Potrzebny własny transport. Rembertów.

Poszukuję sprawdzoną firmę do założenia trawnika "na ugorze" + jakieś tuje itp. Jeśli możecie polecić solidnych ogrodników, dajcie namiar...

Polecam!

Pan Bartek inż. Architekt krajobrazu. Zrobi projekt i wykona wszelkie prace. U mnie zrobił trawniki plus nawodnienie, posadził rośliny, ułożył kostke i kilka innych drobnych prac. Skarbnica wiedzy i ciekawych pomysłów. Prawdziwy fachowiec, dokładny i niedrogi. Naprawdę polecam. Tel. do niego: 509-483-055.

Polecam!

Pan Bartek inż. Architekt krajobrazu. Zrobi projekt i wykona wszelkie prace. U mnie zrobił trawniki plus nawodnienie, posadził rośliny, ułożył kostke i kilka innych drobnych prac. Skarbnica wiedzy i ciekawych pomysłów. Prawdziwy fachowiec, dokładny i niedrogi. Naprawdę polecam. Tel. do niego: 509-483-055.

Dzięki za info, ale... 2 posty... czy to czasem nie autoreklama... nie chcę być niegrzeczny... może jakieś fotki dla podbudowania wiarygodności (jeśli to nie kłopot).

Jeszcze raz podkreślam, że może niesłusznie posądzam o nieczyste intencje...

Pozdrawiam

WaldekZ

Posiadamy wolne terminy na budowę od czerwca 2011.

Budujemy stany surowe, deweloperskie, lub pod klucz. Służymy pomocą również na etapie zakupu projektu i jego adaptacji, czy uzyskania finansowania.

Proponujemy atrakcyjne ceny. Wstępnie koszt budowy zawierający robociznę, materiały, nadzór Kierownika, zaplecze socjalne i magazynowe, obsługę geodezyjną dla:

- stanu surowego zamkniętego - 958 zł/m2 + VAT

- stanu deweloperskiego - 2 161 zł brutto/m2 + VAT

- stanu pod klucz z odbiorami - 2 425 zł brutto/m2 + VAT

Ceny do negocjacji po przedstawieniu szczegółowego projektu i uzgodnieniu rozwiązań projektowych, materiałów wykończeniowych, instalacji wewnętrznych.

Nie budujemy bez faktur dlatego jeśli myślisz o oszczędzaniu w ten sposób to raczej sobie oszczędź kontakt z nami. Stawiamy na wysoką jakość realizacji. Podstawą do roszczeń gwarancyjnych mogą być jedynie dokumenty potwierdzające wykonanie umowy. Nie wierz w to, że ktoś udziela gwarancji pisemnej jedynie na podstawie podpisanej umowy. Skoro umowa została podpisana, a nie zostały wystawione żadne dokumenty potwierdzające sprzedaż wykonanych prac, oznacza to że zlecenie nie zostało wykonane, a więc nie ma mowy o gwarancjach.

Zapraszamy do zapoznania się z informacjami o nas, referencjami, galerią zakończonych i bieżących realizacji na naszej stronie http://www.profihouse.pl

Ten gosc http://allegro.pl/szamba-szambo-betonowe-wodoszczelne-atest-12m3-i1570050322.html mial mi dostarczyc szambo. Wykopalem dol dzien wczesniej niz mialo przyjechac (sroda 3tyg temu). W dniu kiedu mialo przyjechac zadzwonil ze zepsul im sie samochod i bedzie nastepnego dnia - ok, zdarza sie. Znow musialem zamowic koparke i poglebic dol bo w czwartek zaczal padac deszcz i skarpy zaczely sie obsuwac. W piatek zadzwonil,ze na 100% przyjada w sobote, a w sobote zadzwonil po raz ostatni i powiedzial, ze z jednym zbiornikiem nie oplaca mu sie jechac (zamawialem zbiornik 12m3 za 3250zl transportem).. Zostalem z wykopanym dolem. 3 dni padal deszcz i dol coraz bardziej sie obsuwal. Musialem szukac innego dostawcy.Byla juz sobota ok 17 wiec prawie wszystko bylo juz pozamykane ale dodzwonilem sie do goscia z tej strony http://www.szambobetonowe-mardor.pl Powiedzial, zeby zadzwonic w poniedzialek o 8.30 i postara sie pomoc. Zadzwonilem jak mowil. Powiedzial, ze jest szansa,ze wcisna mnie w jakis transport i w srode moze czwartek uda sie to zalatwic ale na 100% nic nie obiecuje. Powiedzial, zebym zadzwonil we wtorek po poludniu. Zadzwonilem, stwierdzil ze do czwartku na pewno nie przyjada bo zepsuly sie 2 auta :) - skad ja to znam... Myslalem, ze historia sie powtorzy ale obiecal,ze najpozniej do nastepnego wtorku przywioza mi zbiornik. Wiedzialem, ze nikt "na juz" mi nie przywiezie bo na zbiornik czeka sie okolo 2 tyg. Jednak zadzwonil w piatek po poludniu i zadeklarowal przywiezienie w sobote ok 15. Faktycznie przyjechali. O 14 zbiornik byl zamontowany Ufff :) Za ten zaplacilem 3500zl. Mieli do mnie ok 200km. Poki co zbiornik siedzi w ziemi. Zobaczymy jak bedzie sluzyl.. :)

Witam,

sprzedam za symboliczną kwotę:

112 szt. pustaków ceramicznych Leier thermopor 11,5 P+W - 11,5 cm x 37,5 cm x 23,8 cm - np. na ścianki działowe

http://www.leier.pl/markowicze/katalog/3115_thermopor_11.php

90 szt. pustaka ceramicznego U-220 Markowicze 11,8 cm x 25 cm x 22 cm

http://www.cozaile.pl/technologia-murowana/produkty/pustak-u-220

Odbiór własny z Wawra,okolice ul.Marsa

zapraszam na priv