Pietka 02.01.2006 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 W Nowym Roku życzę wszystkim forumowiczom z grupy WAWER, pomyślności, wytrwałości, wiele miłości oraz spełnienia najskrytszych marzeń.Ja mam nadzieję ruszyć z budową w lipcu - ekipa już umówiona, projekt w adaptacji. Po ponad miesięcznej nieobecności na forum czeka mnie sporo forumowej lektury do przejrzenia. Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 04.01.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Witam Wszystkich w Nowym Roku !!! Ile nowych osób się pojawiło Witamy i zapraszamy do częstszego pojawiania się na forum! Ja niby "stara" ale budowa jeszcze nie rozpoczęta Przestrzegam wszystkich aby zarezerwowali sobie duuuuzo czasu na mapki od geodety... Ja juz czekam ponad 7 tygodni.... W żadnych planach tego nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 04.01.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 U mnie gaz się mocno opóźnił ze względu na mapki. Po zrobieniu pomiarów i mapki działki z naniesionym budynkiem, szmbem, gazem, wodą czekałem na mapkę właśnie 7 tygodni. Podobno w ewidencji teraz schodzi 4 tygodnie. U mnie był błąd dlatego poprawianie tego również wydłużyło się (bo po 5 tygodniach już miałem ale z błędem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 04.01.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Witajcie Nowi (i "Starzy";)) w Nowym Roku! ja śmiało mogę polecić moją ekipę murarzy: p. Staszek 607 121 994 natomiast szukam porządnego elektryka oraz okien plastikowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 04.01.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Tylko nie błąd.... to by mnie juz dobiło.. My nie chcieliśmy wierzyć geodecie, ze tyle czasu czeka na mapki i zadzwoniliśmy do tej skladnicy. A tam pani mówi "Tak, to prawda, że termin maksymalny to 2 tygodnie, a panstwo czekają 4 tygodnie, ale co Państwu się tak spieszy??? " Urzedniczki przygotowywały sie do Świąt.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bess 06.01.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Mam takie pytanie do tych, co to teraz będą wykańczać (się).Czy wiecie już jakie będziecie mieli u siebie piece (zwykłe, kondensacyjne), jakich firm? Gdzie dokonacie zakupu? Gdzie najtaniej?I czy ktoś z Was robi odkurzacz centralny i jak tak to jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 06.01.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Mam takie pytanie do tych, co to teraz będą wykańczać (się). Czy wiecie już jakie będziecie mieli u siebie piece (zwykłe, kondensacyjne), jakich firm? Gdzie dokonacie zakupu? Gdzie najtaniej? I czy ktoś z Was robi odkurzacz centralny i jak tak to jaki? Vaillant wiszący kondensat + zasobnik mam znajomego, który daje dobre ceny na wszystkie elementy CO+CWU i całość jako usługa (7%) oraz daje poleconego wykonawcę - u Lawego będzie on robił za kilka dni namiary -> priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chmielma 06.01.2006 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 mam znajomego, który daje dobre ceny na wszystkie elementy CO+CWU i całość jako usługa (7%) oraz daje poleconego wykonawcę - u Lawego będzie on robił za kilka dni namiary -> priv to ja do znudzenia będę wałkował swoja kwestię: ja to poproszę na priva jeżeli można i dodaję do swojego coraz grubszego notesu z kontaktami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chmielma 06.01.2006 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 No i jeszcze się pochwalę: SYN MI SIĘ WCZORAJ URODZIŁ !! tzn. nie żeby tak sam z siebie, żona urodziła, ale w końcu co to dla mnie za róznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 07.01.2006 02:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Mlk, to może i ja też poproszę.... No i doniesienie z frontu- stoen przysłał niewielki rachuneczek do zapłacenia i zgłosił możliwość uzyskania zasilenia . Jak dziś sobie pogadaliśmy w domu, to doszliśmy do wniosku, że od wydania warunków to chyba ze cztery lata trwało Chmielma, z ogromną radością gratuluję przedłużenia linii rodowej . Kolejny Wawrzyn na świecie, teraz to Wam się zabawa zacznie...., za 3 miesiące będzie łatwiej, ochłoniecie trochę Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 07.01.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Bess - Vaillant jednofunkcyjny atmosferyczny z zasobnikiem (150l) chmielma - GRATULUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 07.01.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Pomalutku, pomalutku do przodu Wczoraj dostałam umowę na prąd budowlany. Jeszcze czekam na kredyt i można zaczynać Chmielma gratuluję syna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bess 07.01.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 chmielma - gratuluję potomka! fripp- a Ty się wypowiesz w sprawie pieca. Masz już coś na oku? Nikt tu nie myśli o odkurzaczu centralnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 07.01.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 instalację odkurzacza warto zrobić - koszt niewielki. Bo gdy później się człowiek na to zdecyduję to ciężko zrobić. A jednostkę centralną nie trzeba od razu kupować. Instalację mam, a o jednostce centralnej na razie nie myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 07.01.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Bess, co do pieca, to jeszcze decyzja w lesie, na razie sajgon pozabudowlany przeżywam, więc parę rzeczy spadnie na 1/2. Z tym cementem do Was jakoś może pod koniec przyszłego tygodnia możnaby się umówić, chociaż na razie nic nie wiem konkretnie. Tyle rzeczy mi się teraz nałożyło, że doba 48 godzinna za krótka Kur hodować nie będziemy, więc i od kurzacz tradycyjny zastosujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 09.01.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Chmielna - gratuluję! wysłałem privy do Ciebie i do frippa w sobotę zakopałem się na amen próbując dojechać do mojej posiadłości - chyba muszę kupić coś 4x4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 09.01.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Witam, Poszukuje jakiegos sprytnego kominiarza, ktory wyjasnilby mi jak mam rozwiazac kwestie wentylacji i odprowadzania spalin z kotlowni. Jest to dosc skomplikowane: do kotlowni wchodzi sie przez lazienke, w lazience jest jest komin. Piec chce miec w kotlowni, ale tam komina nie ma. W lazience chce wentylacje mechaniczna, ale w kotlowni gdzie bedzie piec musi byc grawitacyjna. Jak to wszystko polaczyc w jedną całość nie mam pojecia, dlatego musze po prostu zaprosic na dzialke kominiarza, ktory mi cos madrego powie. Jesli znacie takiego, to bardzo prosze o namiar. Aha, jeszcze jedno - licze na to, ze jak mi doradzi, a ja zrobie tak jak on kazal, to potem on mi to odbierze... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwencja 10.01.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Witam miłą Grupkę! Jak na razie od pół roku szukam fajnej działki w Waszej okolicy. Na razie nic, ale się nie poddaję. Widzę, że warto, bo kroją się fajni sąsiedzi. Pytanko do Zuzzy i Majki: ile czasu czekałyście na warunki zabudowy i kiedy zostały wydane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 11.01.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Witam miłą Grupkę! Jak na razie od pół roku szukam fajnej działki w Waszej okolicy. Na razie nic, ale się nie poddaję. Widzę, że warto, bo kroją się fajni sąsiedzi. Pytanko do Zuzzy i Majki: ile czasu czekałyście na warunki zabudowy i kiedy zostały wydane? Witaj Iwencja, moja znajoma ma do sprzdania działkę 3300m na ulicy Szafirowej -początkowe numery(Miedzeszyn). Jeżeli jesteś zainteresowana mogę ci podac namiary na priva. Pozdrawiam Grupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucky Mike 12.01.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 A numery na Szafirowej rosną od torów czy od Traktu Lubelskiego? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts