Monique 1719500413 28.02.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Martta,serdeczne dzięki za namiary i instrukcje. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja Wójcicka 28.02.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Zuzza,zgodzic to się nie chcieli na Projektowaną XVIII, ponoć nawet siekiery poszły w ruch. A cała sprawa dotyczy wjazdu z Traktu w Projektowaną, tam gdzie są największe dziury to prywatny pasek a właściciele nie mogą dogadać się z gminą. Więc jak tylko przyjeżdża rowniarka, to baba kładzie sie na drodzie a chłop z siekierą rusza na operatora równiarki. Jaja i to strusie jaja. Mam nadzieję że chociaż przedłużą Panny Wodnej do Traktu i tamtedy będziemy jeździć. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 28.02.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 O kurcze.... Ja wcale tamtędy nie jeżdżę tylko wjeżdżam od Borowieckiej, ale niestety ostatnio pogonił nas jakiś Pan z wózkiem. Bo to droga prywatna... Przyszedł za nami aż na naszą działkę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja Wójcicka 28.02.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Niestety, ludzie są okropni. Ja też dostałam zj..kę i jeżdżę tamtęty sporadycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 28.02.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 gośka 57, no to jesteśmy jednak sąsiadki. Ja też buduję się na Projektowanej XVIII, a po tej kochanej drodze to muszę z 900 m przejechać. Ja mam działkę po lewej stronie za tym małym laskiem. a tam to już drogi nawet w projekcie nie ma Gośka czy Ty zaczynasz budowę czy już coś masz na działeczce wybudowane. Pozdro sąsiadeczko Cześć Majka Działkę mam po prawej stronie od Traktu, na szczęście bardzo blisko (jakieś 100 m) i w prawo. Lasku to nawet jeszcze nie zlokalizowałam, może jak się zacznę budować, to lepiej poznam okolicę. Na działce na razie nie ma absolutnie nic. Mieliśmy zaczynać 15 marca, ale dziś rozmawiałam z wykonawcą i musimy czekać na roztopy A Ty masz już coś wybudowane, czy dopiero projekty? Fajnie chociaż tak poznać sąsiadów. Może jak się lepiej poznamy i pozbieramy do kupy, to wspólnymi siłami coś wymyślimy z tą drogą Pozdrawiam gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 28.02.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Gośka57, Jak miło ja tez przy Projektowanej XVIII, też za laskiem obok Mai i obok żółtego domu. Napisz gdzie dokładniej jest Twoja działka i na którą to drogę nie chcieli się zgodzić ??? Cześć Zuzza Moja działka jest jakieś 100 m od Traktu przy Projektowanej XVIII. Tak, jak pisałam Mai, lasku jeszcze nie widziałam, ale na pewno znajdę. Na jakim etapie jest Twoja budowa? Na razie martwi mnie strasznie ta droga, bo do mnie nie ma innego dojazdu To, co piszą forumowicze, nie brzmi zachęcająco Pozdrawiam Gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 28.02.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 100 metrów tylko od Traktu? To nie masz problemu My jesteśmy tak 800 metrów głebiej Pewnie bedziesz do naszego lasku przychodzic na spacery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 28.02.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Pewnie bedziesz do naszego lasku przychodzic na spacery Na pewno będę Uwielbiam laski i bardzo się cieszę, że jakiś jest w pobliżu, bo myślałam, że w okolicy same pola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 28.02.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 jakie tynki kładziesz? podzielisz się namiarem? Niestety nie szukałem jeszcze namiarów (kompletny brak czasu), ale z tego co pamietam to na tej lub na otwockiej grupie cos bylo. A najgorsze jest to, ze nadal nie wiem jakie tynki . Teraz sklaniam sie do cementowo-wapiennych - zobacze jak wygladaja i wtedy ewentualnie pociagne je gladzia gipsowa. A moze spodobaja mi sie (i zonie ) bez gładzi? ps. czy na tej grupie byly jakies namiary na meble kuchenne? Szukalem, ale nie znalazlem, choc coś mi się przypomina dyskusja na ten temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja Wójcicka 28.02.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Gośka to twoja dzialka jest pomiedzy Projektowaną a Borowiecką. Czyli będziesz mieszkać w paszczy lwa Mam nadzieję że masz dobrych sąsiadów, bo niektórzy starzy mieszkańcy potrafią dać do wiwatu. Ja np. chciałam postawić płot w granicy działki to tak dostałam po uszach że postawiłam płot tylko na swojej stronie (sporo za kołkiem geodety, żeby się już nie mogli przyczepić.) Jak u Kargula i Pawlaka pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 01.03.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 ps. czy na tej grupie byly jakies namiary na meble kuchenne? Szukalem, ale nie znalazlem, choc coś mi się przypomina dyskusja na ten temat... Raczej nie było mowy o meblach kuch.....sam się za to teraz zabieram - czyli poszukiwanie kuchni..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 01.03.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Gośka to twoja dzialka jest pomiedzy Projektowaną a Borowiecką. Czyli będziesz mieszkać w paszczy lwa Mam nadzieję że masz dobrych sąsiadów, bo niektórzy starzy mieszkańcy potrafią dać do wiwatu. Ja np. chciałam postawić płot w granicy działki to tak dostałam po uszach że postawiłam płot tylko na swojej stronie (sporo za kołkiem geodety, żeby się już nie mogli przyczepić.) Jak u Kargula i Pawlaka pozdrawiam Oj Maja, to nie brzmi pocieszająco Ale sprawy zaszły już na tyle daleko, że teraz nie mogę się wycofać. Zdawało mi się, że kupując działkę zrobiłam dokładny wywiad, ale okazuje się, że nie wszystko przewidziałam pozdrawiam gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja Wójcicka 02.03.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Goska 57, ja i tak wciąż uważam, że jest to super miejsce. A z Kargulem i Pawlakiem damy sobie jakoś radę. Na imprezy nie będziemy ich przecież zapraszać. Pozdrawiam sąsiadeczkę. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja Wójcicka 02.03.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Czy może ktoś już kupował okna z Plastoramy przy ul. Lucerny 17 (profil Rehau-Brillant)? A może coś wiecie o tej firmie dobrego lub złego?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 02.03.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Czy może ktoś już kupował okna z Plastoramy przy ul. Lucerny 17 (profil Rehau-Brillant)? A może coś wiecie o tej firmie dobrego lub złego?pozdrawiam mam od nich wyceny, ale chyba odpuszczę sobie ich i szukam dalej byłaś w Plastomie na ul. Cylichowskiej? robią z profilu Schuco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja Wójcicka 02.03.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Nie na Cylichowskiej nie byłam. dałam do wyceny Fabryce Okien z Warki też robią w Schuco ( nie mam jeszcze tej wyceny). Robiłam już 5 wycen i ta z Lucerny wydawała mi się sensowna. Dlaczego z Lucerny chcesz zrezygnować??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja Wójcicka 02.03.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Mlk to twoje pole to takie podobne do mojego, gdzie się konkretnie budujesz? M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 02.03.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 ps. czy na tej grupie byly jakies namiary na meble kuchenne? Szukalem, ale nie znalazlem, choc coś mi się przypomina dyskusja na ten temat... Raczej nie było mowy o meblach kuch.....sam się za to teraz zabieram - czyli poszukiwanie kuchni..... na otwockiej było , Dana miała namiar na niedrogiego stolarza, nie zapisałam namiaru, Arzesz- ale nie pamietam u kogo robił i ja dawałam namiar do Pana z Otwocka robił kuchnie mojej siostrze plus szafy-zabudowa i u kolezanki, gdzies mam namiar - poszukam, mam jeszcze namiar na chłopaka u którego ja bede zamawiac jak uzbieram ( na razie niech żyje prowizorka i spizarka ) może się komus przyda namiar Darek 0693 921 546, reszte jutro bo muszę poszperac w "kapowniku budowlanym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 02.03.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Maja, MLK jest tak ze 4km od nas w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 02.03.2006 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 na otwockiej było , Dana miała namiar na niedrogiego stolarza, nie zapisałam namiaru, Arzesz- ale nie pamietam u kogo robił i ja dawałam namiar do Pana z Otwocka robił kuchnie mojej siostrze plus szafy-zabudowa i u kolezanki, gdzies mam namiar - poszukam, mam jeszcze namiar na chłopaka u którego ja bede zamawiac jak uzbieram ( na razie niech żyje prowizorka i spizarka ) może się komus przyda namiar Darek 0693 921 546, reszte jutro bo muszę poszperac w "kapowniku budowlanym" DZIĘKI !! ...fakt...na otwockiej było...Arzesz swoich mocno chwalił na spotkaniu i wszyscy zapragneli namiaru na ową kuchnię. Powiedz jeszcze dlaczego będziesz tam zamawiać? bo ładnie? bo tanio? bo blisko? jeśli można spytać of course Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts