mlk 30.03.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Bess, w przyszłym tygodniu pogadamy. Jesteśmy z Edytką umówieni u Ciebie na spotkanie i podpisanie umowy. Owszem, mi też zaśpiewała parę groszy c.a 12/m za robociznę. Drogo.... Być może kogoś do ocieplenia miałbym.... łobaczym. Tak, swoją drogą, to głupio bez Was tak przejeżdżamy raz i drugi, a u Was nikogo. Pusto, trochę się już martwić o Was zaczęliśmy, bo tu też znaku życia. Z dziećmi wszystko ok?Czy instalacje robił u Was Marek O? Też z nim rozmawiamy, BTW MLK DZIĘKI WIELKIE za kontakt... Co do kamienia , to trafiłem przypadkiem na jedno z tańszych - podobno miejsc, gdzieś w okolicach wesołej/zakrętu. Jak znajdę w domu, to dam znać. Trolosa, Łeb urwać dziadom.... sam teraz trochę w strachu jestem, bo drogie prace przede mną Pozdrawiam. też przede mną dopiero drogie prace - macie ubezpieczone budowy przed kradzieżą? gdzie, jak, za ile? oczywiście zakładam, że wkrótce odpalę instalację alarmową FRIPP - jaki termin wykonania tynków dała Ci p. Edyta?? od kiedy mieliby przyjść do Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bess 30.03.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Bess, w przyszłym tygodniu pogadamy. Jesteśmy z Edytką umówieni u Ciebie na spotkanie i podpisanie umowy. Owszem, mi też zaśpiewała parę groszy c.a 12/m za robociznę. Drogo.... Być może kogoś do ocieplenia miałbym.... łobaczym. Tak, swoją drogą, to głupio bez Was tak przejeżdżamy raz i drugi, a u Was nikogo. Pusto, trochę się już martwić o Was zaczęliśmy, bo tu też znaku życia. Z dziećmi wszystko ok?Czy instalacje robił u Was Marek O? Też z nim rozmawiamy, BTW MLK DZIĘKI WIELKIE za kontakt... Co do kamienia , to trafiłem przypadkiem na jedno z tańszych - podobno miejsc, gdzieś w okolicach wesołej/zakrętu. Jak znajdę w domu, to dam znać. Trolosa, Łeb urwać dziadom.... sam teraz trochę w strachu jestem, bo drogie prace przede mną Pozdrawiam. Na budowie to my bywamy, ale najwidoczniej się mijamy. U nas nikogo, bo już dawno wszystko zrobione, za to od poniedziałku codziennie coś się będzie działo. Instalację hydrauliczną robił pan Stanisław K, super z nim współpraca się układa, jak ze Zbychem, zresztą. Z dziećmi ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucky Mike 30.03.2006 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Ale to sztybko leci, jestem pod dużym wrażeniem. Ledwie zaczeli kopać, a już mam zaizolowany fundament i zaraz będą mi ściany murować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 30.03.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Ale to sztybko leci, jestem pod dużym wrażeniem. Ledwie zaczeli kopać, a już mam zaizolowany fundament i zaraz będą mi ściany murować! Ja też się dziwię i cieszę Wczoraj weszli na pustą działkę. Rano tyczenie, a wieczorem już miałam wykop jak pod Pałac Kultury. Jutro chcą wylewać ławy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja Wójcicka 30.03.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Początki zawsze są takie piękne a na wykończeniu tylko kasa leci a i tak często niczego konkretnego nie widać a np. 10 tysiów poszło. Pozdrawiam tych na początku drogi i tych co już kończą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bess 30.03.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 O tak!! Początki są fajne, człowiek cieszy się ze studni, z ogrodzenia, z baraku, z wykopów.... Później to dopiero jazda! fripp - jeszcze pewnie mojego postu nie przeczytałeś a już się widzieliśmy. Dzisiaj na budowie byliśmy i przed i po południu. Lawy - dzięki za wiadomość na priva i dzięki za tego hydraulika, którego poleciłeś mi. Dzisiaj inni fachowcy powiedzieli, że bardzo porządnie mamy zrobioną hydraulikę. No i robotę murarzy wszyscy kolejni chwalą. Co bardzo, bardzo mnie cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.03.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Ale to sztybko leci, jestem pod dużym wrażeniem. Ledwie zaczeli kopać, a już mam zaizolowany fundament i zaraz będą mi ściany murować! Zaraz będzie wiecha Przepusty na wodę zostawiłeś pod ławą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaJot 31.03.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Witam,Złożyłem właśni podanie o pozwolenie na budowe i zabieram się za szukania ekipy.Możecie jakieś polecić - najlepiej sprawdzone przez was.To samo się tyczy Kierownika Budowy Z góry dziekuje,Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 31.03.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Witam, Złożyłem właśni podanie o pozwolenie na budowe i zabieram się za szukania ekipy. Możecie jakieś polecić - najlepiej sprawdzone przez was. To samo się tyczy Kierownika Budowy Z góry dziekuje, Konrad na ten sezon, czy 2007? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaJot 31.03.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Patrzac realnie pewnie 2007 Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trolosa 31.03.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Jestem ciekaw czy macie jakiś bieżący kontakt z p.Edytą, ja już od dłuższego czasu nie jestem wstanie się z nią skontaktować. Mam nadzieję, że żyje Macie jakieś rozeznanie z ubezpieczniami od kradzieży domów nie odebranych ? nczego się nie dowiedziałem i w końcu mnie okradli Jestem na etapie wyboru agencji ochrony, rozważam między skorpionem a solidem, wybór dość przypadkowy, koszty instalacji kształtują się podobnie. Jutro wyśle kontakty do stolarzy, zostały w samochodzie, sprecyzujcie potrzeby bo lista rozrosła się niebotycznie, włącznie z tartakami w polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucky Mike 31.03.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Mogę polecić ekipę góralsko-murarską (deklarują, że "robią wszystko") Jak na razie murują badzo szybko i równo, są atrakcyjni cenowo (szczególnie, że u mnie są podwykonawcami ... ) Podobno mają wiele wybudowanych domków w okolicy W-wy do pokazania. Kontakt - 609 735 596 Pan Stanisław Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszek 31.03.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Jeszcze jedno pytanko: ile się średnio płaci za ocieplenie poddasza wełną? Może ktoś może polecić dobrą ekipę, najlepiej nie najdroższą? A dlaczego nie chcesz Edytki? Jak już ich dorwiesz, to zamów też u nich ocieplenie poddasza. Przecież to też robią! Przynajmniej u nas robili i jesteśmy zadowoleni: zacieków nie ma, odpadków mało, wykończenie bardzo dobre. Cen nie bardzo pamiętam, bo oni u nas robili naprawdę dużo rzeczy i nigdy nie płaciliśmy ustalanych stawek, bo zawsze coś udało nam się "skubnąć" w ramach długotrwałej współpracy . Pamiętam tylko, że zawsze ta ekipa była najtańsza z tych, które obdzwanialiśmy (a namiary dostawaliśmy z różnych źródeł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bess 31.03.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Jeszcze jedno pytanko: ile się średnio płaci za ocieplenie poddasza wełną? Może ktoś może polecić dobrą ekipę, najlepiej nie najdroższą? A dlaczego nie chcesz Edytki? Jak już ich dorwiesz, to zamów też u nich ocieplenie poddasza. Przecież to też robią! Przynajmniej u nas robili i jesteśmy zadowoleni: zacieków nie ma, odpadków mało, wykończenie bardzo dobre. Cen nie bardzo pamiętam, bo oni u nas robili naprawdę dużo rzeczy i nigdy nie płaciliśmy ustalanych stawek, bo zawsze coś udało nam się "skubnąć" w ramach długotrwałej współpracy . Pamiętam tylko, że zawsze ta ekipa była najtańsza z tych, które obdzwanialiśmy (a namiary dostawaliśmy z różnych źródeł). Pani Edytka to ma teraz dużo zleceń i gdybym miała czekać na ocieplenie poddasza przez nią, to musiałabym czekać chyba do września. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszek 31.03.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 No proszę jak jej się interes kręci! Ale stara się bardzo, więc niech jej się wiedzie! Zasługuje na to. My jesteśmy z nich zadowoleni. A Tobie pozostaje niestety szukanie innych ekip... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 01.04.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Znacie moze kogos, kto zrobilby mi DGP (bez obudowy kominka) oraz rozprowadzenie rur do went. mech. (zgodnie z moimi wytycznymi - bez projektu) w miare rozsadnych cenach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucky Mike 02.04.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 O! ja też chętnie bym się skonsultował z jakimś specem od DGP Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bess 02.04.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 mlk - no ładnie, ładnie, brama już cała zabita. To chyba wczorajsze dzieło? Dzisiaj zajeżdżam na budowę, a tam skrzynka!! Czy oni zawsze muszą tak cichaczem to robić? W piątek po południu jeszcze jej nie było . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 02.04.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Bess, gratuluję prądu!!! A Mlk bramę zamontował i się nie pochwalił natomiast często padają pytania o programy komputerowe do projektowania, a ja przypadkiem wpadłem na takowy. Być może warty zainteresowania, a cena raczej przystępna. http://www.promise.com.pl/sklep/asp/is.pin.asp?pid=38200 Bess, Mlk, Olsen deklaruje chęć wspolpracy w związku z piaskiem. Może tak by go przycisnąć ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bess 02.04.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 fripp - w sprawie piasku, to już w wątku piasek kwarcowy się dogadujemy. Kiedyś pytałam o jakieś namiary na parapety, nie było żadnych odpowiedzi, ale sama mogę dla zainteresowanych podać fajny punkt z marmurem i konglomeratem. Duży wybór kamienia, nie najgorsze ceny. http://www.prodmar.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts