Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

nieśmiała propozycja-grupa WAWER

Recommended Posts

Edytka Fajnie ze wiesz o jaka dzialeczke chodzi. Baraku narazie nie chce ruszac bo prąd i sile mam podlączoną pod niego, ale sklepik jak ktos by był zainteresowany 35m2 to czemu nie temat jest do ugryzienia. Tak przy okazji to czekam na war.zabud. wiem ze sobie trochi poczekam ale pochwale sie inną informacją 3 czerwca sie żenie.

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Słuchajcie znaczy przeczytajcie

Dziś byłem z kompletem dokumentów (jak mi sie wydawalo)w naszym ukochanym urzędzie (z papierami o wydanie decyzji o warunkach zabudowy. Ciekawa sprawa mialem formularzyk wypełniony ,zaświadczenie o prądzie który już mam ,mapke z rysunkiem domku ale nic odnosnie gazu. Pani w okienku powiedziala ze brakuje świstka z gazoni , no to klops, nastepnie w drugim stranowisku załatwiałem dokumenty odnośnie odrolnienia działki. Pani z okienka spytała sie co mam tak dużo dokumentów więc odpowiedziałem że się staram o WZ .Pani obejrzała dokumenty i powiedziała ze szycho ok .Jak to , gdzies tam zadzwonila i przyjeła mi papiery ,powiedziała ze o gaz moge sie starac później. Nieźle co jedna tak a dróga tak i w sumie nie wiem o co chodzi kto ma racje????

Może ktoś ma już wolną i może mi polecić swoją ekipę.

Budować będę w okolicy tzn na osiedlu Las. Mam nadzieję że jeszcze w tym roku.

MimblaM, a dokładniej gdzie w Lesie? Może będziemy sąsiadami :)

Witam,

Spytaj mojego wykonawcę, tel kont: 501318831 Pan Kazimierz, godny polecenia i ma ceny przystępne.

pozdrawiam

Darek

Witam wszystkich,

Jak wszystko dobrze pójdzie to zaczynam budowę pod koniec maja.

Bess dzięki za namiary na priva, ja 24 maja przyjeżdżam do 100licy i zaczynam organizować budowę. Materiały chyba będę brał od Zakrzewskiego a część może wezmę od Olsena z forum jak zaproponuje dobre ceny.

Mam pytanko do wszystkich gdzie można kupić w miarę tanio deski na szalunki do ław? Majster powiedział że potrzeba 3msześć desek.

Za wszelkie informacje z góry serdeczne dzięki

Pozdrawiam

Mam pytanko do wszystkich gdzie można kupić w miarę tanio deski na szalunki do ław? Majster powiedział że potrzeba 3msześć desek.

Za wszelkie informacje z góry serdeczne dzięki

Kupowałam i wiem, że kilka osób z grupy też w składzie drewna na Trakcie Lubelskim 141. Tel: 615-88-65 lub 603-130-443. Mieli chyba najtańsze w okolicy kontrłaty i deski do szalunków. Deski do szalunków były chyba po 400 zł/m3.