carson 09.05.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Edytka Fajnie ze wiesz o jaka dzialeczke chodzi. Baraku narazie nie chce ruszac bo prąd i sile mam podlączoną pod niego, ale sklepik jak ktos by był zainteresowany 35m2 to czemu nie temat jest do ugryzienia. Tak przy okazji to czekam na war.zabud. wiem ze sobie trochi poczekam ale pochwale sie inną informacją 3 czerwca sie żenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carson 09.05.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 mlk - jak bedziesz jechal ogórkową z warszawy w strone falenicy to zwruć uwagę na dzialeczke gdzie stoi barak obity blachą w jednym rogu działki a w drugim rogu ale tez przy ulicy jest sklepik to własnie tam bedzie stała moja chacjenda W-20.12a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 09.05.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 ale pochwale sie inną informacją 3 czerwca sie żenie. gratulacje! z autopsji powiem, że czerwiec jest bardzo dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eMKey 10.05.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 ......gdyż zdecydowałam się na gładź gipsową na parterze, Właśnie szukam ekipy do położenia gładzi gipsowej na równych tynkach. Może ma ktoś namiar na kogoś, kto nie ździera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszek 11.05.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 gratulacje! z autopsji powiem, że czerwiec jest bardzo dobry! Oj tak, tak! Potwierdzam!!! My z małżowinkiem też czerwcowi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszek 11.05.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Tak się tym czerwcem roztkliwiłam, że zapomniałam się pochwalić, że u nas zaczęli dzisiaj kłaść parkiet w salonie! Do przeprowadzki blisko, coraz bliżej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaJot 12.05.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 gratulacje! z autopsji powiem, że czerwiec jest bardzo dobry! Oj tak, tak! Potwierdzam!!! My z małżowinkiem też czerwcowi!!! Czerwiec jest najlepszy na tego typu wydarzenia. (też z czerwca) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carson 12.05.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Słuchajcie znaczy przeczytajcieDziś byłem z kompletem dokumentów (jak mi sie wydawalo)w naszym ukochanym urzędzie (z papierami o wydanie decyzji o warunkach zabudowy. Ciekawa sprawa mialem formularzyk wypełniony ,zaświadczenie o prądzie który już mam ,mapke z rysunkiem domku ale nic odnosnie gazu. Pani w okienku powiedziala ze brakuje świstka z gazoni , no to klops, nastepnie w drugim stranowisku załatwiałem dokumenty odnośnie odrolnienia działki. Pani z okienka spytała sie co mam tak dużo dokumentów więc odpowiedziałem że się staram o WZ .Pani obejrzała dokumenty i powiedziała ze szycho ok .Jak to , gdzies tam zadzwonila i przyjeła mi papiery ,powiedziała ze o gaz moge sie starac później. Nieźle co jedna tak a dróga tak i w sumie nie wiem o co chodzi kto ma racje???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaJot 12.05.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Ja odrolnienie dzialki załatwiałem na Koszykowej i to dopiero jak miałem plan zagospodarowania działki (jakies 2 miesiące temu). Czyzby cos się zmieniło od tego czasu? Pozdrawiam,Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carson 12.05.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Mi babeczka powiedziała że jest potrzebny geodeta i to on potem załatwia papierki i przesyła dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 13.05.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Ja odrolnienie dzialki załatwiałem na Koszykowej i to dopiero jak miałem plan zagospodarowania działki (jakies 2 miesiące temu). Czyzby cos się zmieniło od tego czasu? Pozdrawiam, Konrad U mnie było tak samo. Na decyzję czekałam około tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carson 14.05.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Tylko mnie nie obrzućcie błotem czy moze ktos mi pouc wstawic jkiś obrazek do tego okienka z nazwa . Znalazłem jak to sie robi ale nic nie rozumoem nie jestem najleprzy wte klocki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Truths 14.05.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Witam wszystkich.Czy ktos mógłby polecic jakiegos dobrego projektanata oswietlenia (nie chodzi o elektrykę, tylko dobór odpowiednich miejscs, opraw itp......)Pozdrawiam, i z góry dziękuje za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chmielma 15.05.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Może ktoś ma już wolną i może mi polecić swoją ekipę. Budować będę w okolicy tzn na osiedlu Las. Mam nadzieję że jeszcze w tym roku. MimblaM, a dokładniej gdzie w Lesie? Może będziemy sąsiadami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bess 15.05.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Mam pytanko (Lawy, Agnieszek), jak się rozliczaliście z Edytką za tynki w przypadku jak robili Wam tynk na gładko z piaskiem, a jak gdy były dwie warstwy (pod gładź)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tukaj 15.05.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Może ktoś ma już wolną i może mi polecić swoją ekipę. Budować będę w okolicy tzn na osiedlu Las. Mam nadzieję że jeszcze w tym roku. MimblaM, a dokładniej gdzie w Lesie? Może będziemy sąsiadami Witam, Spytaj mojego wykonawcę, tel kont: 501318831 Pan Kazimierz, godny polecenia i ma ceny przystępne. pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pietka 15.05.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Witam wszystkich,Jak wszystko dobrze pójdzie to zaczynam budowę pod koniec maja. Bess dzięki za namiary na priva, ja 24 maja przyjeżdżam do 100licy i zaczynam organizować budowę. Materiały chyba będę brał od Zakrzewskiego a część może wezmę od Olsena z forum jak zaproponuje dobre ceny. Mam pytanko do wszystkich gdzie można kupić w miarę tanio deski na szalunki do ław? Majster powiedział że potrzeba 3msześć desek. Za wszelkie informacje z góry serdeczne dzięki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bess 15.05.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Mam pytanko do wszystkich gdzie można kupić w miarę tanio deski na szalunki do ław? Majster powiedział że potrzeba 3msześć desek. Za wszelkie informacje z góry serdeczne dzięki Kupowałam i wiem, że kilka osób z grupy też w składzie drewna na Trakcie Lubelskim 141. Tel: 615-88-65 lub 603-130-443. Mieli chyba najtańsze w okolicy kontrłaty i deski do szalunków. Deski do szalunków były chyba po 400 zł/m3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tukaj 15.05.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Witam, Ja podpisałem umowę z wykonawcą w ten sposób, że wszystkie deski, stemple były po jego stronie. Po zakończeniu budowy zabrał je na inne budowy a ja nie miałem problemu ze sprzątaniem placu budowy. pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pietka 15.05.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Bess dzięki za kolejny namiar. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts