eMKey 15.05.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 ..... Mam pytanko do wszystkich gdzie można kupić w miarę tanio deski na szalunki do ław? Majster powiedział że potrzeba 3msześć desek. Za wszelkie informacje z góry serdeczne dzięki Pozdrawiam Mam właśnie tyle desek do sprzedania, więc jeżeli jeszcze jesteś zainteresowany to daj cynk na priva. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 18.05.2006 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Witam. U mnie praca wre i powinnam się zastanowić na odkurzaczem centralnym. Czy możecie polecić kogoś, kto to robi dobrze i oczywiście niedrogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 18.05.2006 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Witam. U mnie praca wre i powinnam się zastanowić na odkurzaczem centralnym. Czy możecie polecić kogoś, kto to robi dobrze i oczywiście niedrogo? przyłączam się do prośby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszek 18.05.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Sprawdźcie niezłego!A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.05.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Tylko mnie nie obrzućcie błotem czy moze ktos mi pouc wstawic jkiś obrazek do tego okienka z nazwa . Znalazłem jak to sie robi ale nic nie rozumoem nie jestem najleprzy wte klocki. zobacz http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=56797&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edytka 18.05.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Witam Wszystkich, w najbliższej przyszłości będę przewozić barak na swoją działkę. Poratujcie mnie namiarami na firmę transportową.Dzięki Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 18.05.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Hej ! Jakoś długo się nie odzywałam - ale duzo stresów się na mnie zwaliło. Musze Was poinformować ze mam juz prawie skończony parter Za szybko jak dla mnie - nie mam czasu zastanowić sie na żadnymi detalami. Teraz walczymy z dachem - dziś musimy podjać ostateczną decyzję: Dachlux czy Zapolski. Na razie szala przechyla się w stronę Zapolskiego. Czy ktoś z Was zdecydował się może na zakup dachu od nich? Niebawem uzupełnię mój dziennik - ale jakieś zdjęcia juz wkleiłam. Gośka - chyba wreszcie wiem gdzie jest Twój dom - widać więźbę z Projektowanej A myslałam że jesteś z drugiej strony - bliżej Skanskiej. Musimy się kiedyś spotkać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edytka 18.05.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 HUUURRRAAAA Dostałam pozwolenie Leży na biureczku i czeka. A od dzisiaj mam na działcę wodę , studnie wykopał własnoręcznie mój mąż. W najbliższym czasie będzie podłączany prąd i stanie barak dla budowlańców. A 1-go lipca, jak wszystko dobrze pójdzie, wkopiemy pierwszą łopatę. Pozdrówki Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaJot 18.05.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 HUUURRRAAAA Dostałam pozwolenie Leży na biureczku i czeka. A od dzisiaj mam na działcę wodę , studnie wykopał własnoręcznie mój mąż. W najbliższym czasie będzie podłączany prąd i stanie barak dla budowlańców. A 1-go lipca, jak wszystko dobrze pójdzie, wkopiemy pierwszą łopatę. Pozdrówki Edyta Gratulacje, jeszcze tylko uprawomocnienie, dzienik, zgłoszenie i można zaczynać Pozdrawiam, Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 18.05.2006 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Hej ! Jakoś długo się nie odzywałam - ale duzo stresów się na mnie zwaliło. Musze Was poinformować ze mam juz prawie skończony parter Za szybko jak dla mnie - nie mam czasu zastanowić sie na żadnymi detalami. Teraz walczymy z dachem - dziś musimy podjać ostateczną decyzję: Dachlux czy Zapolski. Na razie szala przechyla się w stronę Zapolskiego. Czy ktoś z Was zdecydował się może na zakup dachu od nich? Niebawem uzupełnię mój dziennik - ale jakieś zdjęcia juz wkleiłam. Gośka - chyba wreszcie wiem gdzie jest Twój dom - widać więźbę z Projektowanej A myslałam że jesteś z drugiej strony - bliżej Skanskiej. Musimy się kiedyś spotkać! Witaj Zuzza Widzę, że roboty u nas posuwają się błyskawicznie. Ja też teraz nie mam tyle czasu, co wcześniej w związku z czym nie mogę się już wybierać na spacerki w Twoją stronę. Ale za to w przyszłym tygodniu będzie już u mnie widać dach, a nie tylko więźbę Też mam mnóstwo spraw do przemyślenia, ale cieszę się, że to tak szybko idzie. Może kiedyś znajdziemy czas, żeby się spotkać pzdr gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 18.05.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 ..... jedno pocieszajšce w tym wszystkim......nie tylko mnie brakuje czasu......Edytko, gratuluję, namiary posłałem na priv.Straszliwie się cieszę, że wštek się tak rozwija, no i , że tyle osób się zaprzyjania dzięki temu małemu, niemiałemu....pozdrawiam G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bess 18.05.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Witam. U mnie praca wre i powinnam się zastanowić na odkurzaczem centralnym. Czy możecie polecić kogoś, kto to robi dobrze i oczywiście niedrogo? Polecam http://www.mawig.waw.pl/. Ja skorzystałam z ich usługi. Edytka - gratuluję pozwolenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 19.05.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Edytka -Gratulacje ! Fripp - dziękujemy za założenie watku Wczoraj podpisaliśmy jednak umowę na dach z Dachluxem (Fripp - SMS-a od Ciebie przeczytałam już po fakcie - czyli jakieś przeczucie mieliśmy ) Mój dom wygląda już jak dom. Wcale nie chce mi się wracać do mieszkania wieczorem.... A jaki mam widok z dużego pokoju..... Marzenie... Chyba przeprowadzimy się już w wakacje na beton goły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 19.05.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Edytka -Gratulacje ! Fripp - dziękujemy za założenie watku Wczoraj podpisaliśmy jednak umowę na dach z Dachluxem (Fripp - SMS-a od Ciebie przeczytałam już po fakcie - czyli jakieś przeczucie mieliśmy ) Mój dom wygląda już jak dom. Wcale nie chce mi się wracać do mieszkania wieczorem.... A jaki mam widok z dużego pokoju..... Marzenie... Chyba przeprowadzimy się już w wakacje na beton goły brawo! dachlux lepsiejszy (moim zdaniem) mam ochotę poodwiedzać nowobudujące się sąsiadki tylko czasu jakoś mało - ciągle jakieś dodatkowe wyjazdy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 19.05.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Czasu to wcale nie ma to prawda.... ALe za to jak to szybko wszystko się dzieje... Zobaczcie do mojego dziennika - wkleiłam wczorajsze zdjęcia domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 19.05.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Zobaczcie do mojego dziennika - wkleiłam wczorajsze zdjęcia domu Piękny ten Twój domek, prawie taki jak mój Zastanawia mnie tylko, dlaczego nie masz nadproży w oknach i drzwiach. Ale ja się na budowaniu jeszcze nie znam, więc może coś kręcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 19.05.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Polecam http://www.mawig.waw.pl/. Dziękuję, zaraz będę się dowiadywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 19.05.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Gośka - ależ to są własnie nadproża - tylko że też z betonu komórkowego. Beton zwykły będzie w środku. To są takie U-kształtne pustaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 19.05.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Gośka - ależ to są własnie nadproża - tylko że też z betonu komórkowego. Beton zwykły będzie w środku. To są takie U-kształtne pustaki. No tak teraz wyglądam U mnie są inne i myślałam, że wszystkie mają takie być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bess 19.05.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 fripp - Byłam na stronce, o której rozmawialiśmy (drzwi) i mam pytanie: w jakim miejscu z tych podanych adresów dostałeś najlepszą ofertę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts