fripp 20.05.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Jeśli chodzi o bramę, to:http://www.elmont.org.pl/co do drzwi - poważnie rozważamy:http://www.fabryka-drzwi.comale planujemy jeszcze wycieczkę do:http://www.oknaidrzwizdrewna.pl/to chyba na razie tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 20.05.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Czy ktoś moze polecić w okolicy jakiegos dobrego kominkarza? Może być też jakiś przyjezdny, ale solidny, z pomysłami i nie za drogi. Są tacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eMKey 21.05.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Czy ktoś z was buduje przydomową oczyszczalnię (tzw. POŚ)? Kanalizacji to chyba nie dożyję, a koszty utrzymania szamba trochę mnie przerażają. Interesują mnie: badania gruntu oraz papierologia, podobno różnie to wygląda w różnych gminach (pewnie w naszej najgorzej ). pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpiatek 22.05.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Gdzie w naszych rejonach można zakupić systemy zabudowy poddaszy (profile itp...)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 22.05.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Fripp - jak można "zdobyć" numer domu w urzędzie przed oficjalnym odebraniem go? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 22.05.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Fripp - jak można "zdobyć" numer domu w urzędzie przed oficjalnym odebraniem go? Podłączam się pod to pytanie. Numer jest konieczny do podpisania umowy o gaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 22.05.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 W gminie...dział architektury czy coś w tym stylu. Do wniosku o nadanie numeru pozwolenie na budowę....innych załaczników nie pamiętam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bess 22.05.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 mlk napisał: Fripp - jak można "zdobyć" numer domu w urzędzie przed oficjalnym odebraniem go? W gminie...dział architektury czy coś w tym stylu. Do wniosku o nadanie numeru pozwolenie na budowę....innych załaczników nie pamiętam.... To tak jak i ja z mężem mówiliśmy Ci. Po pewnym czasie ta cała papierologia wypada z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tukaj 24.05.2006 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Fripp - jak można "zdobyć" numer domu w urzędzie przed oficjalnym odebraniem go? Podłączam się pod to pytanie. Numer jest konieczny do podpisania umowy o gaz. Witam, Ja dostałem numer roboczy budynku na gminnym papierze firmowym z wydziału architektury przed rozpoczęciem inwestycji i to wystarzczyło przy załatwianiu papierologii w gazowni. pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 24.05.2006 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 jestem,już jestem. Komputer mi powiedział, że powinienem odpocząć i sfajczył zasilacz Co ja przeżyłem przez to urządzenie do rzeczy - numer domu. trzeba do naszego kochanego urzędu się udać, z punktu obsługi łobywatela drucek pobrać i wypełnić pismem odręcznym lubo tyż maszynowym. Co więcej, wybaczcie,nie pamiętam, ale na miejscu na pewno powiedzą. Chyba jeszcze jakiś akt własności. Tyle na na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Youta 27.05.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Czy ktoś z szanownych grupowiczów zna warunki zabudowy okolic Zbójnej Góry (okolice Ezopa, Astry, Bachusa, Żarneckiej)? Jaka minimalna wielkość działki jest tam wymagana? Może ktoś się tam buduje lub planuje budowę? Mam ofertę na działkę 2200 m2 i zastanawiam się czy da się to podzielić na dwie niezależne. Bogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 29.05.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Mam pytanie do wawrowiczów - skąd się bierze internet w Wawrze Jest mi niezbędny do pracy, a na TPSA raczej nie mam co liczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 29.05.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Gosiu,poruszyłaś trudny temat, ja mam to samo ( raczej będę miał...)Tak się zastanawiałem, może grupę chętnych mieszkających w miarę blisko zebrać i wtedy jesteśmy partnerem dla jakiegoś dostawcy drogą radiową?u mnie tepsa powiedziała sąsiadom, że nie opłaca im się w nowe łącza inwestować, żeby neostradę, bo chętnych za mało...., więc ja będę miał to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 29.05.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Gosiu, poruszyłaś trudny temat, ja mam to samo ( raczej będę miał...) Tak się zastanawiałem, może grupę chętnych mieszkających w miarę blisko zebrać i wtedy jesteśmy partnerem dla jakiegoś dostawcy drogą radiową? u mnie tepsa powiedziała sąsiadom, że nie opłaca im się w nowe łącza inwestować, żeby neostradę, bo chętnych za mało...., więc ja będę miał to samo... Tylko, że my chyba jesteśmy daleko od siebie, bo ja przy Trakcie. Trochę się w pobliżu mnie buduje. Może będą chętni? A może ktoś ma jeszcze jakieś inne doświadczenia i informacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszek 30.05.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Czy ktoś moze polecić w okolicy jakiegos dobrego kominkarza? Może być też jakiś przyjezdny, ale solidny, z pomysłami i nie za drogi. Są tacy Gosiu! Jeśli jesteś nadal zainteresowana to mogę Ci wysłać na priv namiar na panów, którzy robili u nas obudowę. Jesteśmy bardzo zadowoleni, wykonali obudowę wg naszego projektu (więc nie wiem czy są bardzo twórczy, chociaż doradzili nam kilka szczegółów), zostawili po sobie porządek, dobre wrażenia i do tego nie oskubali nas z kasy. Wzięli za całość tyle, co inne ekipy polecane na forum chciały za samą robociznę. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 30.05.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Czy ktoś moze polecić w okolicy jakiegos dobrego kominkarza? Może być też jakiś przyjezdny, ale solidny, z pomysłami i nie za drogi. Są tacy Gosiu! Jeśli jesteś nadal zainteresowana to mogę Ci wysłać na priv namiar na panów, którzy robili u nas obudowę. Jesteśmy bardzo zadowoleni, wykonali obudowę wg naszego projektu (więc nie wiem czy są bardzo twórczy, chociaż doradzili nam kilka szczegółów), zostawili po sobie porządek, dobre wrażenia i do tego nie oskubali nas z kasy. Wzięli za całość tyle, co inne ekipy polecane na forum chciały za samą robociznę. A. ja też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eMKey 30.05.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Czy ktoś moze polecić w okolicy jakiegos dobrego kominkarza? Może być też jakiś przyjezdny, ale solidny, z pomysłami i nie za drogi. Są tacy Gosiu! Jeśli jesteś nadal zainteresowana to mogę Ci wysłać na priv namiar na panów, którzy robili u nas obudowę. Jesteśmy bardzo zadowoleni, wykonali obudowę wg naszego projektu (więc nie wiem czy są bardzo twórczy, chociaż doradzili nam kilka szczegółów), zostawili po sobie porządek, dobre wrażenia i do tego nie oskubali nas z kasy. Wzięli za całość tyle, co inne ekipy polecane na forum chciały za samą robociznę. A. ja też poproszę to ja też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszek 30.05.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Skoro zainteresowanie jest duże, to upublicznię dane tego pana (za jego wiedzą i zgodą): p. Pietrzak, nr tel: 0691 964 684. Pan jest sympatyczny, moim zdaniem poczciwy, tylko chyba peszą go rozmowy z kobietami, bo z mężem jakoś więcej mówił. Niestety, mąż zapracowany, więc pan skazany był na konsultacje ze mną, ale jakoś poszło . Kominek jest śliczny (moim zdaniem), pomalowany zostanie później, jak wstawimy chociaż trochę mebli, żeby dobrać właściwe odcienie. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszek 30.05.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Aha! Być może już w przyszłym tygodniu będę mogła polecić parkieciarzy i pana od schodów. Na razie jesteśmy zadowoleni, ale schody jeszcze nie skończone. Więc póki co - milczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 30.05.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 dzięki Agnieszek!a jak elektryk ode mnie? dogadaliście się? czy ktoś pod ręką ma tel. do hurtownik Ładex ale na ul. Bronowskiej i do hurtowni (chyba 'muchy') na ul. Zwoleńskiej? z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts