Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa planująca budowę w 2007

Recommended Posts

Danap...fajnie masz...dużo za to się płaci?...bo ja chwilami nie mam pomysłu na urządzenie wszystkiego...myślę, żeby się kimś podeprzeć... :roll: chyba że ktoś mi pomoże za uśmiech :wink: :wink: :wink: :o

za uśmiech chyba nie ma co liczyć :( maja ruch w interesie.

moja kolezanka nawet się na mnie wypięła i powiedziała że nie ma czasu (woli robic 1000m rezydencji w warszawce :evil:)

ale mogę posłac ci namiary na gościa zapytać o cenę nie zawadzi

my sie dowiadywaliśmy i od 80 zł za m się zaczyna :roll:

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A my wlasnie dostalismy wstepny zarys tego co mozemy dostac od architekta wnetrz.

-proj.elekt.

-proj.przylaczy wod-kan

-uklad posadzek

-projekty sufitow podwieszanych

-uklad scian dzialowych

-aranzacja umeblowania

Oddzielne opracowanie dla lazienki,schodow i kominka(wszystko rzuty,przekroje w odp.skali)

Projekt rozmieszczenia szafet w kuchni.

Ponadto opracowanie kolorystyki i wykoncxzenia scian,uklad kafli i ceramiki sanitarnej,opracowanie potrzebnych detali.

I na koniec jeszcze interaktywny model wraz z wizualizacja

Cena za metr waha sie od 60-100PLN w zaleznosci od pomieszczenia.

i jak to wygląda? możesz sie pochwalić? :roll: plisssssss :D

byłam i oglądałam zdjątka .... duży ten domek ale chyba w gabarytach podobny do naszego

Pewnie jak bedziemy juz cos mieli to sie pochwalimy,sami juz nie mozemy sie doczekac.

Dopiero zaczynamy,a czas raczej nagli bo "ludki"sa juz gotowi do stawiania dzialowek.Mamy wiec nadzieje,ze juz po niedzieli bedziemy mieli pierwsze propozycje.

My zaczęliśmy pod koniec kwietnia i coraz częściej myślę, że... za późno!

Marcowe budowy da się skończyć do grudnia. My już nie damy rady, ale chcę zrobić jak najwięcej przed zimą (przerwą technologiczną). Chcemy dom zamknąć i zabezpieczyć tak by nie wymontowali okien i drzwi. Wypadałoby więc zaraz ocieplić i wytynkować.

My zaczęliśmy pod koniec kwietnia i coraz częściej myślę, że... za późno

my jeszcze nie zaczelismy. A chcemy w tym roku postawic stan surowy. Na razie czekamy na pozwolenie. Nie wiem czy okna bedzie sens wstawiac czy nie w tym roku.

ms. przeciez po stanie surowym jeszcze tylko tynki z zewnetrznych robot a pozniej to mozna w domu i w zime cos robic.

My zaczęliśmy pod koniec kwietnia i coraz częściej myślę, że... za późno

my jeszcze nie zaczelismy. A chcemy w tym roku postawic stan surowy. Na razie czekamy na pozwolenie. Nie wiem czy okna bedzie sens wstawiac czy nie w tym roku.

ms. przeciez po stanie surowym jeszcze tylko tynki z zewnetrznych robot a pozniej to mozna w domu i w zime cos robic.

Wydaje mi sie,ze postawienie wlasnie stanu surowego otwartego to najmniejszy problem.

Spoko,spoko :D nie chodzi mi o dostepnosc materialow,ale o czas postawienia stanu surowego.