mikopiko 12.05.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Danap...fajnie masz...dużo za to się płaci?...bo ja chwilami nie mam pomysłu na urządzenie wszystkiego...myślę, żeby się kimś podeprzeć... chyba że ktoś mi pomoże za uśmiech za uśmiech chyba nie ma co liczyć maja ruch w interesie. moja kolezanka nawet się na mnie wypięła i powiedziała że nie ma czasu (woli robic 1000m rezydencji w warszawce ) ale mogę posłac ci namiary na gościa zapytać o cenę nie zawadzi my sie dowiadywaliśmy i od 80 zł za m się zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 12.05.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 A my wlasnie dostalismy wstepny zarys tego co mozemy dostac od architekta wnetrz.-proj.elekt.-proj.przylaczy wod-kan-uklad posadzek-projekty sufitow podwieszanych-uklad scian dzialowych-aranzacja umeblowaniaOddzielne opracowanie dla lazienki,schodow i kominka(wszystko rzuty,przekroje w odp.skali)Projekt rozmieszczenia szafet w kuchni.Ponadto opracowanie kolorystyki i wykoncxzenia scian,uklad kafli i ceramiki sanitarnej,opracowanie potrzebnych detali.I na koniec jeszcze interaktywny model wraz z wizualizacja Cena za metr waha sie od 60-100PLN w zaleznosci od pomieszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.05.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 i jak to wygląda? możesz sie pochwalić? plisssssss byłam i oglądałam zdjątka .... duży ten domek ale chyba w gabarytach podobny do naszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 12.05.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 my sie dowiadywaliśmy i od 80 zł za m się zaczyna tak, to mniej więcej taka cena, w niej zawiera się wszystko to co powyżej jest napisane u raffran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 12.05.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 i jak to wygląda? możesz sie pochwalić? plisssssss byłam i oglądałam zdjątka .... duży ten domek ale chyba w gabarytach podobny do naszego Pewnie jak bedziemy juz cos mieli to sie pochwalimy,sami juz nie mozemy sie doczekac. Dopiero zaczynamy,a czas raczej nagli bo "ludki"sa juz gotowi do stawiania dzialowek.Mamy wiec nadzieje,ze juz po niedzieli bedziemy mieli pierwsze propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 13.05.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 U nas pięknie dziś!!! jadę na budowę!!! pozdro.u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 14.05.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Pusto i głucho w naszej grupie To znaczy, że wszyscy budują I tak ma być !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 14.05.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 My zaczęliśmy pod koniec kwietnia i coraz częściej myślę, że... za późno! Marcowe budowy da się skończyć do grudnia. My już nie damy rady, ale chcę zrobić jak najwięcej przed zimą (przerwą technologiczną). Chcemy dom zamknąć i zabezpieczyć tak by nie wymontowali okien i drzwi. Wypadałoby więc zaraz ocieplić i wytynkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia888 14.05.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 My zaczęliśmy pod koniec kwietnia i coraz częściej myślę, że... za późno my jeszcze nie zaczelismy. A chcemy w tym roku postawic stan surowy. Na razie czekamy na pozwolenie. Nie wiem czy okna bedzie sens wstawiac czy nie w tym roku. ms. przeciez po stanie surowym jeszcze tylko tynki z zewnetrznych robot a pozniej to mozna w domu i w zime cos robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 14.05.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 My zaczęliśmy pod koniec kwietnia i coraz częściej myślę, że... za późno my jeszcze nie zaczelismy. A chcemy w tym roku postawic stan surowy. Na razie czekamy na pozwolenie. Nie wiem czy okna bedzie sens wstawiac czy nie w tym roku. ms. przeciez po stanie surowym jeszcze tylko tynki z zewnetrznych robot a pozniej to mozna w domu i w zime cos robic. Wydaje mi sie,ze postawienie wlasnie stanu surowego otwartego to najmniejszy problem. Spoko,spoko nie chodzi mi o dostepnosc materialow,ale o czas postawienia stanu surowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 14.05.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 MAM POZWOLENIE!!! od piątku czekało na nas. mogę zaczynać tzn zaczynam w lipcu i tak jak poprzednicy chcę skończyć surowy i zamknąć go w tym roku. MAm nadzeje ze sie uda buduje z YTONGA to nadgonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.05.2007 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 dzieńdoberek wstawać i do budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 15.05.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 O tej porze to z poranego doglądu budowy można wrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.05.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 O tej porze to z poranego doglądu budowy można wrócić ja też już wróciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 15.05.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 No chyba że tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.05.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 mam tylko 300 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 15.05.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 No nie wiem czy to sie liczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.05.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 No nie wiem czy to sie liczy... 300 m odległości nie budowa znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 15.05.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 To jakoś tak mało... 300m na budowe. To tak jak by się tam mieszkało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.05.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 no niby tak..tylko miasto inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts