ula1719501037 24.05.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Hej!!! Mój cieśla ma pseudo TOPOREK ....starszy pan, ale ponoć dobry fachowiec .... Obiecałam sobie, że do soboty czyli wyjazdu partaczy nie pojadę na budowę...ale tak mnie korci słownie się z nimi rozliczyć na koniec ...co radzicie...? mąż nie sypia dobrze a pracę ma bardzo odpowiedzialną i tak myślę wyręczę chłopa co?SERIO SERIO.u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.05.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Dołączam do grupy planujących budowę w 2007 r. witaj tylko, że z planujących to już niewielka grupa została Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 24.05.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 No ja mam dopiero dom wytyczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.05.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Ula cześć opieprz ich i za mnie i za ciebie i za męża i za dzieci i za wszystkich na muratorze serio serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 24.05.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Wiedziałam, że mnie zrozumiesz...a bić?.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 24.05.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Wiedziałam, że mnie zrozumiesz...a bić?.... e... tortury lepsze... długie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 24.05.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Wiedziałam, że mnie zrozumiesz...a bić?.... masz tu dwa granaty w świątecznym ubranku , a sprawiedliwośc i tak bedzie po naszej stronie żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.05.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Wiedziałam, że mnie zrozumiesz...a bić?.... bić? strzelać http://images2.fotosik.pl/57/s0vphdxcjqnzdza9.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 24.05.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Dołączam do grupy planujących budowę w 2007 r. witaj tylko, że z planujących to już niewielka grupa została Zamierzam nie tylko rozpocząć budowę, ale i zamieszkać w nowym domu w tym roku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 24.05.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 No proszę, nie ma mnie przez kilka godzin a tutaj już zawiązuje się zbrojne ramie do obrony uciskanej mniejszości czyli nas budujących!!!! Bardzo dobrze! Trzeba się bronić wszelkimi sposobami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.05.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Dołączam do grupy planujących budowę w 2007 r. witaj tylko, że z planujących to już niewielka grupa została Zamierzam nie tylko rozpocząć budowę, ale i zamieszkać w nowym domu w tym roku . powodzenia....i wytrwałości....może proszeczki albo meliskę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 24.05.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 No ja mam dopiero dom wytyczony. Ja w ciągu najbliższego tygodnia stanę się właścicielem działki. Z plusów - działka jest uzbrojona . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 24.05.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Dołączam do grupy planujących budowę w 2007 r. witaj tylko, że z planujących to już niewielka grupa została Zamierzam nie tylko rozpocząć budowę, ale i zamieszkać w nowym domu w tym roku . To jest bardzo dobry sposób myslenia!!! A jaki domek budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 24.05.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Hej!!! Mój cieśla ma pseudo TOPOREK ....starszy pan, ale ponoć dobry fachowiec .... Obiecałam sobie, że do soboty czyli wyjazdu partaczy nie pojadę na budowę...ale tak mnie korci słownie się z nimi rozliczyć na koniec ...co radzicie...? mąż nie sypia dobrze a pracę ma bardzo odpowiedzialną i tak myślę wyręczę chłopa co?SERIO SERIO.u. Ula, z całą pewnoscią nie duś w sobie tych negatywnych emocji jakie ci zafundowali!!! Chcesz sie nabawić nerwicy? Wykrzycz, wyrzuc to z siebie i ... już w spokoju ciesz się, ze dach ci robi dobry fachowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.05.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Hej!!! Mój cieśla ma pseudo TOPOREK ....starszy pan, ale ponoć dobry fachowiec .... Obiecałam sobie, że do soboty czyli wyjazdu partaczy nie pojadę na budowę...ale tak mnie korci słownie się z nimi rozliczyć na koniec ...co radzicie...? mąż nie sypia dobrze a pracę ma bardzo odpowiedzialną i tak myślę wyręczę chłopa co?SERIO SERIO.u. Ula, z całą pewnoscią nie duś w sobie tych negatywnych emocji jakie ci zafundowali!!! Chcesz sie nabawić nerwicy? Wykrzycz, wyrzuc to z siebie i ... już w spokoju ciesz się, ze dach ci robi dobry fachowiec Reniu a ty już spokojniejsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.05.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Henryku! My budujemy od poczatku marca...od poniedziałku wchodzi cieśla...uwierz, że szybkie budowanie to SZOK dla mózgu i ciała!!! jesli możesz buduj wolniej, spokojniej...ja nie mogę buuuuuuuuuuuuu! i dlatego.................................. ......................CHCĘ MORDOWAĆ PAPROKÓW!!!! a ja jestem za będę ci wysyłała paczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 24.05.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Już dawno to zauważyłam, ale teraz gdy tyle osób pisze on line to trochę irytue mnie, że mamy na forum czas zimowy... czy wy też tak macie? Może to u mnie coś żle działa... ale w komputerza mam czas letni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.05.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Już dawno to zauważyłam, ale teraz gdy tyle osób pisze on line to trochę irytue mnie, że mamy na forum czas zimowy... czy wy też tak macie? Może to u mnie coś żle działa... ale w komputerza mam czas letni zmień w swoim profilu u mnie jest oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 24.05.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Renka! Wiem, że mnie rozumiesz jak Miko i również podziękowania dla Ciebie.... .....gdyby murarz był z okolic nigdzie nie znalazł by pracy...oj nigdzie! .....ps jutro dostarczą mi dachówkę...rozładunek w moim zakresie...ilu ludzi potrzebuję i czy wogóle dadzą radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 24.05.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 .....ps jutro dostarczą mi dachówkę...rozładunek w moim zakresie...ilu ludzi potrzebuję i czy wogóle dadzą radę? Jeśli pokroju murarza to dowolna ilośc nie da rady. A jak pakowana ta dachówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts