Dagi31 05.06.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 podobno architek juz cos wymyslił.ma sie spotkac z budowlancem....tylko kiedy??Mamy juz dosyc dzwonienia do niego..a facet jest bardzo niesłowny i niepunktualny..wiec moze to i miesiąc potrwac. A własnie dostałam info,ze dostalismy kredyt... Za tydzien jedziemy zamawiac okna a to w podpisie, to widok na salon, i kawałeczek kuchni.komunek na srodku..a te długie okna beda powiekszane, bo sa za małe....tez wina" A" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 06.06.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Hej! Pisałam wczoraj, ale mnie wyrzuciło ...mam 4 krokwie nałożone.... Trzymajcie się.u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.06.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Ula, jak Twoje kominy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.06.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Hej! Pisałam wczoraj, ale mnie wyrzuciło ...mam 4 krokwie nałożone.... Trzymajcie się.u. i.... ...jakieś zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 06.06.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 ula,Pisz co tam u Ciebie, przecież musi się polepszyć, myśl pozytywnie, przecież innej opcji nie ma. Szukaj firmy, która dokończy wszystkie niedoróbki i pociągnie budowę dalej. U nas też lekko nie było bo papiery trzy lata załatwialiśmy. Wszyscy nam kłody pod nogi rzucali i gmina i sąsiedzi, ale nie daliśmy się i natychmiast jak otrzymaliśmy pozwolenie zaczęliśmy budowę, bo nie mogliśmy tego odkładać. Zaczęliśmy w styczniu, teraz jest stan surowy zamknięty i robią się tyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.06.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 A u mnie tak: kominy - są ścianki działowe na górze- prawie są ..bo: 1 pustaków zabrakło 2właśnie rozebraliśmy początek jednej ścianki działowej , żeby mieć większą garderobę i wiekszy pokój...a poza tym po co w domu na działce 1200m loggia ..będzie balkon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 06.06.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 mikopiko,Oj dobrze, że żona nie widzi Twojego gibkiego ciała, bo też by pewnie zakazała...U nas komin i dach na gotowo. Elektryka i kanaliza i hydraulika gotowa, teraz tynki, później wylewki po nich ocieplenie z zewnątrz, na koniec dalsze prace wewnątrz. Przede wszystkim skupiam się obecnie na wentylacji, bo część znajdzie się pod wylewkami, a musi to być przygotowane wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.06.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 mikopiko, Oj dobrze, że żona nie widzi Twojego gibkiego ciała, bo też by pewnie zakazała... U nas komin i dach na gotowo. Elektryka i kanaliza i hydraulika gotowa, teraz tynki, później wylewki po nich ocieplenie z zewnątrz, na koniec dalsze prace wewnątrz. Przede wszystkim skupiam się obecnie na wentylacji, bo część znajdzie się pod wylewkami, a musi to być przygotowane wcześniej. już może patrzeć pani zeszła z okienka...za bardzo się gibała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 07.06.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Hej ! Dziękuję Wam wszystkim za zainteresowanie i wsparcie. U nas gotowa więźba i robi się podbitka....co do kominów znaleźliśmy murarza, który za 1200 pociągnie je dalej i otynkuje....dekarz czeka aż będą gotowe i wtedy wejdzie....myślę za tydzień....cieśla Toporek świetny fachowiec i Bogu dzięki!!! ps.idziemu na poprawiny w niedzielę...co wypada? kwiaty i telegram? prezent i telegram?prezent kwiaty i telegram? czy cuś innego? co radzicie? .....U NAS UPAŁ..... pozdro.u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagi31 07.06.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 u nas dalej nic..za to elektrycy jutro wkraczaja i robia dół a gora czeka!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 08.06.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 u nas więźba gotowa,ścianki działowe są murowane (porobiliśmy parę zmian) dziś mają podłączyć wodę i założyć licznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 08.06.2007 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Osobiście pochwale się (jako iz to grupa o planowaniu budowy) że dzisiaj przyjeżdza koparkowy zebrać humus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 08.06.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Osobiście pochwale się (jako iz to grupa o planowaniu budowy) że dzisiaj przyjeżdza koparkowy zebrać humus. brawo i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 08.06.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Powodzenia to koparkowemu trzeba życzyć Ale dzięki w swoim i jego imieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.06.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Osobiście pochwale się (jako iz to grupa o planowaniu budowy) że dzisiaj przyjeżdza koparkowy zebrać humus. eeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 08.06.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Osobiście pochwale się (jako iz to grupa o planowaniu budowy) że dzisiaj przyjeżdza koparkowy zebrać humus. eeeeeeeeee co za eeee, co za eeeee a ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.06.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 u nas więźba gotowa,ścianki działowe są murowane (porobiliśmy parę zmian) dziś mają podłączyć wodę i założyć licznik u nas bardzo podobnie i nie wiem czy wiesz...ale będziemy mieli takie same drzwi a co do działówek to też zmieniliśmy trochę a i sami rozwaliliśmy jedną ściankę wieczorem na szczęście jeszcze się nie związało dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 08.06.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 u nas bardzo podobnie i nie wiem czy wiesz...ale będziemy mieli takie same drzwi a co do działówek to też zmieniliśmy trochę a i sami rozwaliliśmy jedną ściankę wieczorem na szczęście jeszcze się nie związało dobrze drzwi wejściowe? te są z firmy urzędowski ,jak i okna też z tej firmy no ścianek pare pozmienialiśmy,juz ekipa budowlana jak nas widziała że jedziemy na budowę, to mówili ciekawe co dziś zmieniamy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.06.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 u nas bardzo podobnie i nie wiem czy wiesz...ale będziemy mieli takie same drzwi a co do działówek to też zmieniliśmy trochę a i sami rozwaliliśmy jedną ściankę wieczorem na szczęście jeszcze się nie związało dobrze drzwi wejściowe? te są z firmy urzędowski ,jak i okna też z tej firmy no ścianek pare pozmienialiśmy,juz ekipa budowlana jak nas widziała że jedziemy na budowę, to mówili ciekawe co dziś zmieniamy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.06.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Osobiście pochwale się (jako iz to grupa o planowaniu budowy) że dzisiaj przyjeżdza koparkowy zebrać humus. eeeeeeeeee co za eeee, co za eeeee a ? eeeeeeeeeeeeee to w sensie łałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts