Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa planująca budowę w 2007

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzień dobry wszystkim :D

w ramach chwalenia się :

- brama garażowa zamontowana

- drzwi wejściowe leżą w garażu - tymczasowo zamontowałem jakieś z odzysku żeby nowe nie uległy zniszczeniu

- dach + okna dachowe na swoim miejscu

- ściany działowe na dole i na górze stoją

- okna w całym domu zamontowane

- w sobotę wchodzi hydraulik, w poniedziałek elektryk

- tynki i wylewka w sierpniu

a w piątek spróbujemy zaradzić żeby to wszystko się nie rozeschło czy rozsypało...

8) 8) 8)

pozdrawiam

jestem ciekaw czy wśród osób budujących są Panie budujące samotnie

bez wsparcia mężów, ojców, kochanków :D

, które wzięły sprawy w swoje ręce, czytają, analizują, wybierają i budują.

jak są takowe to moje ukłony :p i wyrazy podziwu

jestem właśnie taką panią, spełniam marzenie bardziej mojego męża niż moje. Dzięki :wink: :wink: :wink: :wink:

- brama garażowa zamontowana

- drzwi wejściowe leżą w garażu - tymczasowo zamontowałem jakieś z odzysku żeby nowe nie uległy zniszczeniu

- dach + okna dachowe na swoim miejscu

- ściany działowe na dole i na górze stoją

- okna w całym domu zamontowane

- w sobotę wchodzi hydraulik, w poniedziałek elektryk

- tynki i wylewka w sierpniu

dzis chcemy zamowic okna, drzwi wejsciowe oraz brame garazowa

dach sie robi i okna tez trzeba zamowic jak bedzie konkretnie wiadomo jakie dziury im wyszly

sciany dzialowe robia jak tylko dach skoncza

hydraulika jeszcze szukam aczkowliek jedna dobra oferte juz mam - kto wie czy nie poczekamy az bedzie chalupa zamknieta bo to roznie bywa

elektryk zamowiony i wszystkie kable juz czekaja

ekipy do tynkow caly czas szukam a wylewki to najmniejszy problem

jseli chodzi o zadbanie aby nic sie nie rozeschlo to jak najbardziej jestesmy gotowi - pojdzie moment bo przemeczeni jestesmy :)

co to urlop? ;) U mnie w tym roku to słowo zniknęło ze słownika :D

trzeba miec taka prace aby moc i zarobic i odpoczac. ja ostatnie 3 dni spedzilem oczywiscie sluzbowo w pensjonacie na podhalu. sauna, basen, tenis, zakupy na slowacji, wycieczki samochodowo-objazdowe w gory no i w sumie z 3 godziny pracy + 16 godzin jazdy

U mnie ostatnio była Moskwa, ale czasu podrózy było trochę mniej, bo leciało się samolotem :D

co to urlop? ;) U mnie w tym roku to słowo zniknęło ze słownika :D

trzeba miec taka prace aby moc i zarobic i odpoczac. ja ostatnie 3 dni spedzilem oczywiscie sluzbowo w pensjonacie na podhalu. sauna, basen, tenis, zakupy na slowacji, wycieczki samochodowo-objazdowe w gory no i w sumie z 3 godziny pracy + 16 godzin jazdy

U mnie ostatnio była Moskwa, ale czasu podrózy było trochę mniej, bo leciało się samolotem :D

u mnie to ew Włochy pozostają :lol: :lol: :lol: pod Warszawą

Hej dzieciaki :wink: u mnie robi sie mała łazienka...zdjęć niet, bo nie ma komu się za to wziąć :wink: kupiłam biała cieszynkę i jadę gruntować ściany...sama :roll: :o !!!!! jakies rady praktyczne? :wink:

Odnośnie malowania - założyć coś na głowę i dużo samozaparcia, bo to robota wbrew pozorom ciężka, szczególnie malowanie sufitu.

Jeżeli wolno spytać, to kiedy zaczynaliście budowę?