raffran 08.12.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 U nas hmmmm,wlasnie skonczyli ocieplac poddasze i krecic plyty k-g,antresola tez skonczona.Z zewnatrz juz tez ocieplone i polozony jeden grunt.Jak pogoda pozwoli to poloza parapety,a jak nie to dopiero na wiaosne.No i czekamy na wycene tynkow w zabudowach i garderobach. Lada dzien powinna juz przyjsc cala armatura,a w najblizszym czasie musimy jeszcze wybrac podlogi,no i elewcje probki juz leza i leza,a my nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.12.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 ale nas już mało zostało chyba wszyscy ci co nie zaglądają to siedzą w swych domkach stroją choinki....polerują gresy.... parkiety...palą w kominkach...pieką pierniczki...a zapachy jakie się roznoszą drażnią nosy maluchów echhhh my też tak będziemy mieć Wesołych Świąt http://digilander.libero.it/blogdinatale/piatti%20e%20bicchieri/weihkinder.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.12.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 u na tynki cem-wap reczne na ukonczeniu, glazura w kotlowni na ukonczeniu, 27.12. ma przyjsc majster od kotlowni i sprawic aby w ciagu 3 dni zaczelo byc cieplo w domku niebawem ocieplanie poddasza - wata juz kupiona, stelaze do regipsu juz czekaja przed nami jeszcze duzo pracy - przewidziane zakonczenie/wprowadzenie - okolo kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 18.12.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 zaplanowałam, wybudowałam i zamieszkałam przedswiątecznie życzę wszystkim świąt we własnym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.12.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 zaplanowałam, wybudowałam i zamieszkałam przedswiątecznie życzę wszystkim świąt we własnym domu danap ale ci zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 18.12.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 zaplanowałam, wybudowałam i zamieszkałam przedswiątecznie życzę wszystkim świąt we własnym domu danap ale ci zazdraszczam miko nim się obejrzysz minie 5 m-cy i będziesz już na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.12.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 zaplanowałam, wybudowałam i zamieszkałam przedswiątecznie życzę wszystkim świąt we własnym domu danap ale ci zazdraszczam miko nim się obejrzysz minie 5 m-cy i będziesz już na swoim zaczynaliśmy w tym samym czasie ...chyba spoko wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagi31 19.12.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 ja tez w marcu zaczelam...i nie planuje wczesniej wprowadzic sie jak w przyszłym roku, kolo lutego..... MIKOPIKO- nie zazdrosc i nie smuć sie...ja tez stoje w miejscu.....te swieta beda okropne...bez sprzatania, bez choinki Moze za rok nadrobie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.12.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 ja tez w marcu zaczelam...i nie planuje wczesniej wprowadzic sie jak w przyszłym roku, kolo lutego..... MIKOPIKO- nie zazdrosc i nie smuć sie...ja tez stoje w miejscu.....te swieta beda okropne...bez sprzatania, bez choinki Moze za rok nadrobie..... to ty i tak szybciej ja choinkę mam, upchnęłam ją w rogu... chłopaki by mi nie darowali już od początku grudnia starszy pytał..kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagi31 19.12.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 ja mam taką mała na 60 cm koło telewizora.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagi31 22.12.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 kuchnia i sypialnia pomalowana Przerwa swiateczna od dzis do czwartku w robotach budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 27.12.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 U nas też przerwa, w pracach , jedynie moze jutro przyjdą zaprawic drzwi wejściowe, bo już wszystkie tzw,brudne roboty są zrobione. po nowym roku trza już bedzie sie zdecydować wreszcie na jakieś płytki trzeba wybrać do 2 łazienek, kuchnia , salon, będzie trudna sprawa, piec c.o idzie na tzw najmniejszych obrotach w domu + 17 st. pozdrowienia dla wszystkich Szczęśliwego Nowego Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 27.12.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Hmm, u nas z kolei głównie przerwa w pracach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagi31 27.12.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Witam w poświatecznym nastroju..... Jakoś smutne były te święta.....nie było tego nastroju, jak co roku.... I z tego co widze, to niestety Sylwester spędze w bloku....nie da sie na obecną chwile przenocowac w domu.Jest tam okropny bałagan.Pełno kurzu, bo jednak cięcie płytek nie nalezy do cystej roboty, gładz na dole tez nie gwarantuje czystosci... a tak mieliśmy obiecane,ze sie uda. Chceili nam sypialnie przywiez, ale jak, gdzie, po co???A dzisiaj jeszcze o 10.00 nikogo nie było.....moze mają przedłuzone święta??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagi31 07.01.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 co taka cisza??hop hop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 10.01.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 chyba muszą odpocząć po świętach. u nas zastój , ale tylko pozorny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.01.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 u mnie robią gaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagi31 10.01.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 U nas robia jak najęci..ale co z tego,jak 4 ekipy a nie widac wiele..Jedynie plus to to,ze jutro powinien skonczyc łazienke na gorze-robił 2 miesiace!!! Ale jest na co patrzec..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.01.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 U nas robia jak najęci..ale co z tego,jak 4 ekipy a nie widac wiele..Jedynie plus to to,ze jutro powinien skonczyc łazienke na gorze-robił 2 miesiace!!! Ale jest na co patrzec..... 2 miesiące niezły ..mój mąż pewnie też tyle będzie robił pochwal sie jak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagi31 11.01.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 dam do dziennika, tylko sciągne z aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts