efilo 11.09.2006 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Kusi no to Ty planująca budowę to nie jesteś Toż to budowa pełną parą! Powodzonka My jeszcze ciągle na etapie projektowania... Nie mogę się doczekać kiedy nasza Pani architekt pokaże nam swoją koncepcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.09.2006 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 w tym roku niestety tylko fundamenty. Chodziły mi po głowie mury w tym roku, ale w weekend mąż i tata skutecznie wybili mi je z głowy. Będę siedzieć zimą i planować co zrobić wiosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 11.09.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Cześć. Widzę,że u niektórych robota wre. A ja wciąż nie mam podzielonej działki. Podobno we wtorek ma być decyzja w starostwie a potem ukochany burmistrz ma złozyć swój podpis. Ciekawe ile to potrwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 11.09.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 w kazdym bądź razie też byłismy na "naszej" działce i planowaliśmy co gdzie będzie stało. Musiałam sobie wyobrazić zagospodarowanie tych 1400m. Ale była frajda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.09.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 my mamy 1100 i już w głowie mam plan co, gdzie i jak będzie stało. Ciekawe czy rzeczywistość zweryfikuje te plany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 11.09.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 ja wiem tylko jedno, ze zagospodarowaniem ogrodu bedziemy zajmować się obydwoje. Mój mąż bardzo lubi takie zajęcia i w obecnym mieszakniu jak i na tarasie kwiatami zajmuje sie On. Ale i ja mam do tego smykałkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraania 11.09.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Ale Wam zazdroszczę tego planowania ogrodu Ja póki co od dwóch tygodni planuję, które drzewa powycinać, a Pani z Gminy od tygodnia przyjeżdża, żeby sobie je obejrzeć . Jak nam każe je zinwentaryzoawać to nie wiem co będzie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.09.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 kraania, a nie musisz robić odlesienia? Co masz wpisane w wypisie z rejstru gruntów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraania 11.09.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 kusi mam grunty rolne V i VI kat. Tyle tylko, że w międzyczasie las wyrósł. Z jednej strony to fajnie, bo grzyby zbieram ale już chciałabym pozbyć się części tego lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.09.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 ja mam las naprzeciwko domku i wczoraj zebrałam tam parę czarnych łepków.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 11.09.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Ja też wczoraj byłam na grzybach. Uzbieralismy półtorej siatki. Teraz suszą się na sznureczkach w kuchni. A jak pachną i kuchnia wygląda cudnie tak swojsko. Szkoda, ze nie w nowym domu. Ale z tym jeszcze muszę poczkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.09.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 A ja mam 1000 m i coś mi się wydaje że niewiele zostanie do zagospodarowania jak nam dom wzdłuż działki stanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.09.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 my wczoraj mierzyliśmy ile będzie miał ogród za domem 17dłx25szer. Dom jest o dużej powierzchni, bo to parterówka 14,7szerx13,5dł. Przed domem 8dłx25 szer. I myślę, że to wystarczy. Chcemy mieć altankę, plac zabaw dla dziecka i troche trawnika. Nie chce później biegać i grzebać w ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.09.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 A my na naszym 1045m2 mamy do postawienia dom 120m2+garaż, wiec może troszkę miejsca zostanie na sklaniaczek i ogród. Nie myslę jeszcze o tym. Na razie zaprząta mnie myśl co z kredytem bo w millenium nie mamy zdolności na kredyt w CHF (po tych zmianach). Umówiłam się z doradcą Expandera, zobaczymy co wymyśli . No i zaniedługo uzgadniamy jak ma wygladac nasz dom, więc szukam coraz to nowych rozwiazań-a to okna zamieniam na takie o typowych wymiarach, a to myśle jak dom ustawić na działce coby było dobrze...i takie tam. mam jeszcze kilka tygodni czasu , więc lepiej wszystko jeszcze raz przemyśleć. A w sobotę wybieramy sie na działkę kosić trawsko do pasa(może znajdziemy wreszcie wszystkie graniczne słupki . Pozdrawiam-Dagmara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.09.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 daggulka,a sprawdzałaś kredyt w pko bp? Moge Ci podac info na priva jakie mieliśmy zarobki i jaki kredyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.09.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Kusi-byłabym bardzo wdzieczna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.09.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 daggulka, wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.09.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Ja też brałam CHF w PKO. Ale jeszcze przed zmianami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.09.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 efilo, i jak wrażenia po pko? Nie ma zbyt wielu osób przekonanych, że to dobry bank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilap 11.09.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 WitajcieTo i my się dołączymy do rozpoczynających budowę w 2007 roku. Taki przynajmniej mamy zamiar. działka jest, tyle tylko że nie możemy zdecydować się na projekt. Już jesteśmy zmęczeni tym szukaniem. Mamy kilka faworytów niestety jakoś z mężem mamy różne gusta i ciężko nam jest się dogadać w tej sprawie. No cóż mam nadzieję że uda nam się podjąć jakąś sensowną decyzję. Na razie najbardziej skłąnialibyśmy się do "Szczęśliwego losu" M13 z muratora ale jakoś nie bardzo podoba mi się dach z tyłu. Może macie jakieś pomysły na dom o podobnej liczbie pomieszczeń.Pozdrawiamy http://www.projekty.murator.pl/projekt?IdProjektu=360&IdKolekcji=[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts