agnieszkakusi 20.09.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 BIK to biuro informacji kredytowej.Rozpisywałam sie szeroko w dziale "prawo i pieniądze", bo przez 30 zł zaległości z 2001r nie mogłam dostać kredytu. Na miejscu w BIK-u okazało się, że żadnych zaległości nie ma. Ale odeszłam od tematu. Ludzie nie urazili mnie w żaden sposób, no może poza niektórymi kierowcami, którym należałoby z miejsca zabrać prawko. Nie podoba mi się miasto, brzydkie, szare, brudne. I ten pośpiech...jeńki, Toruń jest o wiele ładniejszy i spokojniejszy... bez urazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 20.09.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Co do Warszawy to nie uogólniałbym Jest Warszawa i brudna, i szara i jest Warszawa ładna, miła i przyjemna. Ale może być ( coraz bardziej jest) lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 20.09.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 no miejmy nadzieję, w końcu to nasza stolica!Ale ja jestem lokalnym patriotą i będę wychwalać Toruń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 20.09.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Toruń - stary rynek i okolice - super.Fajny jeszcze bulwar nad Wisłą. Jak on się nazywa? Coś od Filadelfii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 20.09.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 To i ja się przyłączę,etap działki mamy już za sobą. Prąd, woda, gaz też. Projekt jeszcze niegotowy. Czas oczekiwania wykorzystuję na dokształcanie w temacie BUDOWA. Start oczywiście planujemy w 2007 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.09.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Witam wszystkich serdecznie. A my dziś mieliśmy wizytkę u architekta-projekt uzgodniony. Teraz czekać na wykonanie-gdzieś tak na początku października będzie gotowy. No i architekt dał nam nadzieję, że jak wszystko dobrze pójdzie to pod choinkę dostaniemy pozwolenie na budowę . W styczniu kredycik, no a potem byle do wiosny. Pozdrawiam-Dagmara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.09.2006 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 acidtea, Bulwar Filadelfijski.A moi kończą przygotowywanie deskowania. W weeken będą kopać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 21.09.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Widzę, że grono się powiększa ale bedą gorące dyskusje ja wszyscy zaczniemy się budować na wiosnę. Jeżeli chodiz o Warszawę to jakby nie było to nasza stolica ale jak widać duzo ludiz z niej ucieka. Ja w centrum nigdy bym nie zamieszkała, dlatego mamy mieszkanie w Piasecznie 15km od centrum. A teraz chcemy zamieszkać ciut dalej. te ciut nie zrobi różnicy bo i tak stoję w korkach kazdego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.09.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 no ja po mojej ostatniej wizycie w W-wie też stwierdziłam, że nigdy nie chciałabym tam zamieszkać. O czym zresztą pisałam juz na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 21.09.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Ja w Warszawie studiowałam, potem wróciłam do rodzinnego Olsztyna, na 4 lata, ale rok temu wróciłam do Warszawy - do pracy. Generalnie myślę, że można się przyzwyczaić do mieszkania tutaj, ale domek będę budować 20 km od miasta I nie ważne, że dojzad do pracy zajmie trochę dłużej Poza tym... na zakup mieszkania w Warszawie mnie po prostu nie stać, ceny są koszmarnie wysokie, a i znaleźć coś przyzwoitgo jest na prawdę ciężko. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.09.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 ja praktycznie całe życie mieszkałam na największym toruńskim osiedlu i ...mam dosyć. Ciągnie mnie na wieś, cisza, spokój. Kiedys mówiłam, ze nie wyniosę się z Torunia, a teraz tłumaczę sobie, że to tylko 10 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.09.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 hej, gdzie Wy jesteście?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 21.09.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 O tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szelma29 21.09.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Nie rozumiem w watku tych wszelkich postów o Warszawie, ze brzydka, ze sie nie podoba, itp jest to forum o budowaniu. Dla mnie Warszawa to najpiekniejsze miasto a np. niepodoba mi sie Włocławek i co ztego?? Mam pisac jaki to Włocławek beeejak Ci sie nie podoba Warszawa a Torun to Twoja sprawa ale nie pisz o miescie, w którym bywasz przelotem a którego tak na prawde nie znasz. Moi znajomi przeprowadzili sie na 2 lata do Torunia ( oddelegowanie do pracy) i wiesz co mówili jak przyjezdzali w sobote do wawy? Ze wytrzymac tam nie moga, bo to straszna dziura, małomiasteczkowosc , same negatywy az bylam w szoku jak bardzo źle sie tam czuli. Tak wiec punkt widzenia od siedzenia i co dla kogos piekne dla innego brzydkie. To jest forum o budowanie w 2007 a nie o swoich antypatiach do jakiegos miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a_gnieszka 21.09.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Hej, Szelma29, spokojnie, nie zaperzaj sie tak Przecież to, że komuś nie podoba sie Warszawa, to nic złego:) Mnóstwo ludzi na przykład mówi, że się im Lublin nie podoba, a mnie sie podoba, stamtąd pochodzę, i co, mam się obrażać? Agnieszka pisała o swoich odczuciach z pobytu w Warszawie (nie ma nakzu lubienia Warszawy chyba;)), a nie o wszystkich warszawiakach No i czemu mielibyśmy nie rozmawiać o miastach, to jest grupa dyskusyjna, jak na razie łączą nas wszystkich plany budownicze i myślę, że wymienianie sie poglądami w każdym temacie jest w tym miejscu ok A przy okazji, do Torunia jeżdżę służbowo kilka razy w miesiącu (o, dzisiaj na przykład byłam) i też mi sie bardzo podoba. Nawet planowaliśmy tam zamieszkać, ale los nas rzucił w drugą stronę i nie wyszło... A we Włocławku też mieszkałam jakiś czas, i zdecydowanie mi się nie podoba Ale mam tam kilku przyjaciół i lubię czasem zajechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 22.09.2006 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 no szelma, trochę się nie zapędzaj...wiemy, że jest to forum o budowaniu, ale chyba nikomu nie zaszkodzi jak pogadamy o "deperelach". Zawsze powtarzam, że każdy ma swój rozum i jakieś wybór. Nie podoba Ci się np. jakiś program w telewizji, to zmień kanał. Nie podoba Ci się to, co piszą inni, to po prostu nie czytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 22.09.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Ale powiało chłodem. A wszystko przez naszą kochaną stolicę. Każde miejsce w naszym kochanym kraju jest piękne bo my wszyscy własnie się tam budujemy albo zamierzamy, wiec rozchmurzcie się bo mamy piękny piątkowy dzień. Ludzie jesteście tam!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 22.09.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 jesteśmy, jesteśmy....ale musimy troche pracować... chociaż trochę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 22.09.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 rozumiem Cię Kusi. Ja zazwyczaj w piąteki mam aseksulany stosunek do pracy ale popracować trzeba. Byle do 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 22.09.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 u mnie już nadeszło rozluźnienie, rano była napieta sytuacja, ale teraz jest już ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts