darpil 09.11.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 daggulka, cóż tak chętnie rozdajecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smoky 09.11.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Witam wszystkich serdecznie. Ja też tak jak wy zamierzam zacząć budowe wymarzonego domku - Dom w Tamaryszkach 2 z pracowni Archon http://www.archon.pl/index.php?act=12&menu_act=1&sid=m43b12f30b6933Otrzymaliśmy z przyszłą małżonką pozwolenie na budowe więc etam biegania po urzędach chyba już minął, w kwietniu 2007 zostanie wykonane przyłącze elektryczne a w lipcu zamierzamy zacząć naszą budowę. Teraz szukamy wykonawcy stanu surowego otwartego i tu pojawiają się problemy (zbyt duże ceny wykonania takiego stanu) i dalej szukamy. Chętnie skorzystam z namiarów na dobrą i nie drogą ekipe jeśli macie jakieś namiary to było by super - z góry dziękuje. Budujemy w małopolsce a można by powiedzieć na pograniczu małopolski ze śląskiem - miasteczko Chełmek koło Oświęcimia.Pozdrawiam Wszystkich serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 09.11.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 darpil Wiesz co rozdajemy ??? Pozytywne nastawienie i dobry humor !!! http://www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=33&a=68&sid=5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrys200 09.11.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 a ja mam pytanko z innej beczki gdzie najlepiej się zaciągnąć w kredyt i na co zwracać uwagę i drugie pytanie czy wiecie coś więcej na temat podatku za darowiznę? pozdrawiam tygrys200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasq 09.11.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Kredyt Najlepiej wyszukać przez brokera !!!! Ciebie to nic niekosztuje a dostaniesz kilka najlepszych ofert do wyboru... Zwróć uwagę na waruki wcześniejszej spłaty kredytyu, możliwości i warunki karencji i przewalutowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honia74 09.11.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Witam wszystkich,jestem nowa na forum. Planuję budowe w 2007 a obecnie czekam na warunki zabudowy . Po przeglądnięciu i przeanalizowaniu setek a może stosów projektów , mój wybór padł na LMP 63 - Lipińscy . co sądzicie o tym domku ??? Proszę o komentarze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darpil 09.11.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Szkoda CEAN, że mnie ostatnio tego brakuje. Może jak was poczytam to trochę kapnie i na mnie. Dajcie z siebie max optymizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 10.11.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 darpilzastanawiałam się skąd u ciebie takie pokłady pesymizmui przeczytałam twój dziennik ..... bez komentarza nie wiem ile zainwestowałeś w tą działkę ale rozglądałabym się za innąw woj mazowieckim gdzie i ja mieszkam jest wiele pięknych miejsc mniej lub bardziej dziewiczych więc w zależności od upodobań i innych uwarunkowań jest co wybraćProjekt który opisujesz jest z innej beczki niż mój malutki i jestem za bardzo oszołomiona aby cokolwiek komentować mam nadzieję że sprawy obiorą lepszy kierunek czego z serca życzę wytrwałościpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 10.11.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Honiawitamy serdecznie do dyskusji zapraszamyłatwiej byłoby o komentowanie gdybyś podpięła link do strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.11.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Witam serrrrdecznie wszystkie gwiazdeczki forumowe i ...panów czywiście też witam . Ja mam dziś dobry humorek od rana....no cóż, piatek , jutro wolne, czego chcieć więcej. Myslałam że się wybyczę za wszystkie czasy, ale mój małż zaplanował nam już sobotę .....będziemy generalnie sprzątać nasze akwarium 240L....więc nudzić mi się na pewno nie będzie . Wczoraj to się dopiero uśmiałam. Wyobraźcie sobie , że z Sądu nie przyszło nam jeszcze wezwanie do działu ksiąg wieczystych coby wpis do księgi zrobić....a tu już przyszedł do płacenia podatek za działkę.....no zgadnijcie .....AŻ 5 ZŁ !!!!!! No a tak poza tym, to wczoraj skończyłam 32 latka....jakby to Linda rzekł : "to ty stara d...... jesteś" . Czas leci, dzieciaki rosną....moja 13 letnia córa to juz panna z własnym zdaniem na każdy temat.....człowiek sie starzeje . Pozdrawiam - Dagmara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 10.11.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 To wszystkiego najlepszego, jesteśmy w tym samym wieku tylko, że czekam na moje grudniowe urodziny. Ale mam nadzieję, że nie przejmujesz się tak bardzo swoim wiekiem. Jak ja to mówię dzieci nam rosną a my wciąż młodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honia74 10.11.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Podaję link do projektu jaki sobie wybrałam :http://www.ciepledomy.pl/project.xml?id=58169&keys=2&int_1gteq=140&int_1lt=160&offset=15&w=yes&backcmd=Collection Prosze o komentarze , a może ktoś z Was buduje lub budował ten domek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 10.11.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 daggulkano to biegnę z życzeniamipomyślności, zdrówka, optymizmu i miłościa na 33 cie imprezki w Słodkiej Zosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 10.11.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Honia a jak długo szukasz projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.11.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Bardzo dziękuję za życzonka , pozdrawiam....czas troszkę popracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honia74 10.11.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 daggulkadużo zdrówka życze ,wytrwałości i pomyślności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 10.11.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 daggulkajeszcze nie pochwaliłam twojego kotkajest ślicznyto ja już wiem jakie oczy robisz do męża jak coś chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honia74 10.11.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 MaEmi prawdę mówiąc projekty przeglądałam odkąd kupiłam działkę czyli jakieś dwa latka . Przez ostatnie 5-6 m-cy starałam się podjąć decyzje do realizacji .Myślę że dobrze wybrałam , ale pytam o komentarze bo uważam , że warto posłuchać rad i porad . Pozdrwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 10.11.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Honiamoje pytanie wynikało z tego iż wybrałaść dość kosztowny w budowie projekt, dużo tam załamań, wykuszy i innych upiększeń - może aż trochę za dużoNa początku gdy ja szukałam to też tak było ale mąż stawiał weto i przeliczał mi lukarnę - jej koszt na ilość powierzchni jaką za te pieniadze można uzyskać, więc stwierdziłam że nawet najprostrze jest piękne jak to oprawisz piękną roślinnością itp dlatego jeśli kasa nie jest dla ciebie kłopotem to spoko można taki projekt rozpatrywaćpozdrMarzenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honia74 10.11.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 MaEmi kasa się organizuje , nadal przeglądam projekty , decyzja jeszcze nie jest ostateczna - obecnie czekam na warunki zabudowy , wiec projekt mogę jeszcze zmienić . W domu ważne jest też wnętrze - co o nim sądzisz ??? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts