CAEN 16.11.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Witaj alela !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honia74 16.11.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Witaj ALELApowodzenia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 16.11.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 witam wszystkich nowo przybyłychi wiarusów teżmoje myśli od wczoraj zaprząta jedna myśl - POŚmąż przyniósl od koleżanki materiały do czytaniau niej wczoraj właśnie skończyli montażJa kukałam o to już od zeszłej zimyale wiemy jacy są mężczyżni (uogulniam)skoro incjatywa poszła od strony męża (najlepszy sposób na rozpoczęcie czegokolwiek) to ja szybciotko podejmuję i czytam, czytamSytacja u mnie o tyle jest kłopotliwa że drenażowa nie wchodzi w grę wysoki stan wód, dom teściów (z nieszczelnym szambem) stoi powyżej naszego przyszłego i trzeba pożądek zrobić z tym tematem przed budowąmąż już krzyczy o kasę wiec może i w tym roku się uda - temperatury dodatnie lubię jak coś się dziejePozdrowionka\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 16.11.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 cześć Alela! We Włochach, ho, ho. Akurat mieszkam we Włochach. Ale właśnie uświadomiłam sobie, że Włochy to nie tylko okolice stacji Warszawa-Włochy, ale teren o znacznie większym zasięgu. Akurat w mojej okolicy w tym roku wystartowały trzy budowy i tak je sobie obserwuję w ramach porannej zaprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 16.11.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 MaEmi, daj znać jaką oczyszczalnią sie interesujecie. My też musimy zamontować bezdrenażową i być może również zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 16.11.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Na razie "Każdą"przeprowadzam ranking i sondażmuszę w domu posiedzieć nad ofertamina razie powoli dociera do mnie jak to wygladaale dociera powolija muszę coś pomacać i dotknąć żeby poznaćtaki typwięc namówię męża żeby się do koleżanki wprosiłona ma Aquaeco zapłacila 10 tys (wczoraj)wysłałam do nich zapytanie o kosztorys (przybliżony) to zobaczę jak sie postarają A odnośnie zimy Agnieszko to zwierzęta się jeszcze nie szykują -tak mówią leśnicywięc może masz szansę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 16.11.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Mój tata wczoraj przyszedł zdziwiony znad stawu i stwierdził, że zimy nie będize, bo ryby jeszcze żerują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 16.11.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Oby zima przyszła późno i krótko trwala. Czego życzę wszystkim planującym ruszyć z budową w przyszłym roku oraz tym, którzy będą kończyć to co zaczęli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 16.11.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 No proszę i już maszTo dlaczego tego jeszcze nie słyszał mężulekNajlepiej się dogada 2 facetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 16.11.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 No własnie mąż wczoraj był w pracy, ale dziś chyba go wyciągnę do moich rodziców na pogadankę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alela 16.11.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Dziękuję wam bardzo : ms -o widzę że sąsiadkami jestesmy ? ja na włochach nowych mieszkam i tam mam zamiar się budować ,nim mnie wczesniej Nasz wspaniały urząd nie wykończy! A Ty rozumiem z Włoch wybywasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 16.11.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Witam ponownie! Dzięki temu, że zaufałam pogodzie, sobie i innym w tym miesiącu będziemy mieć stan zero A od wiosny niech się mury pną do góry... Więc jak tylko macie już pozwolenie i ekipę to polecam zacząć, tym bardziej, że zapowiadają lekką zimę. Powodzenia życzę tym, którzy cały czas walczą z papierami, bo my też walczymy z pozwoleniem na budowę sieci wodno-kanalizacyjnej - koszmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 16.11.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Sylwiu ekstra, że zdecydowaliście się na rozpoczęcie budowy. Pogoda dopisuje więc trzeba korzystać. Życze powodzenia w dalszych pracach. Z miła chęcią poczytam Twój dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 16.11.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 No i przekonałam wszystkich naokoło!!! Budujemy dalej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejko 16.11.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Witam wszystkich pl..........w 2007! Poruszony tu fragment o POŚ także mnie bardzo interesuje ,gdybyście mieli jakieś materiały to poproszę Dziś odebraliśmy badanie geologiczne pod oczyszczalnię i jest zadowalające -sam piaseczek i ostatnia warstwa żwirek,pędzimy z tym teraz do pani architekt ,adaptacja ma się ku końcowi Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolomama 16.11.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Witam wszystkich chcących budować się wiosną. Też mam taki zamiar Zakupiliśmy już projekt (http://www.projekty.murator.pl/projekt?IdProjektu=23&IdKolekcji=). Mamy dec. o warunkach zabudowy, warunki przyłączenia prądu i wody. Architekt robi zmiany (poszerza garaż i pomieszczenie gospodarcze kosztem bocznego tarasu, zmniejszany łazienkę koło kuchni - będzie tylko wc, zmieniamy też konstrukcję dachu - z wiązara na krokwie i strop drewniany). Zleciliśmy też wykonanie projektu na przyłącze wody. Na początku grudnia mają zostać złożone przez architekta wszystkie dokumenty do starostwa i tam ok. miesiąca na zezwolenie (tak mi powiedziano w urzędzie). Zobaczymy jak będzie. A co sądzicie o wybramy przez nas projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 16.11.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Witamy witamy zapraszamy do dzielenia się swoimi sukcesami Agnieszka jesteś wielka !!!!!!!! Ale masz argumenty kiedy twój mężulek zmiękł Pozdrowionka i do roboty kochana!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolomama 16.11.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Dzięki za powitanie. http://www.projekty.murator.pl/projekt?IdProjektu=23&IdKolekcji= To nasz projekt - fajny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolomama 16.11.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Dzięki za powitanie. http://www.projekty.murator.pl/projekt?IdProjektu=23&IdKolekcji= To nasz projekt - fajny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolomama 16.11.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Dzięki za powitanie. http://www.projekty.murator.pl/projekt?IdProjektu=23&IdKolekcji= To nasz projekt - fajny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts