aśkaszymon2003 23.08.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Aha i mam już pozwolenia na budowę no i oczywiście projekcik:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.08.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Aśkaszymon-no to pochwal się projekcikiem....jestem ciekawa . No i w ogóle każdy nie ch się pochwali . No bo wiecie- w zasadzie to mam już wybrany, ale nuż widelec da się jeszcze coś ulepszyć ...czasami natchnienie przychodzi znienacka . Pozdrawiam , Dagmara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aśkaszymon2003 23.08.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 http://archipelag.pl/domek.php?KatID=3990500&ProjID=418 oto mój projekt Mila z Archipelagu-CUDEŃKO:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.08.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 chciałam się pochwalić. Przed chwilą dzwOniła do mnie pani projektant. Po południu mam jechać do niej odebrać...POZWOLENIE NA BUDOWĘ!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.08.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Aśka...nie no...super domek. Ile zamierzasz przeznaczyć na jego budowę? Ja na moją "Zośkę" mam zamiar wydać max 170 koła, może uda się jeszcze coś odłożyć mieszkając w czasie budowy u moich rodziców . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.08.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Kusi...gratulacje, jak ja Ci zazdroszczę...my dopiero zaczniemy na wiosnę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aśkaszymon2003 23.08.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 przeslij mi adresik do zosii-zobacze sobie-myślę że tak w 180-190 tysiaków/mam nadzieję/:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aśkaszymon2003 23.08.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 a mam też superancki-ja tez bede ciut mieszkała na zadupiu ale mi to graj-braliście kredycik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paradox 23.08.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Hhahahaha daggulka czyli na 100% jestesmy sasiadami......wiec mozesz byc pewna ze szlaki masz przetarte ...wiec od teraz budowa bedzie dla ciebie tylko przyjemnoscia...... P.s.....Namiar na architekta wysle na prywatna wiadomosc... Pozdrawiam Paradox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.08.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Paradox.....dziękuję Ci bardzo, będzie fajnie...musimy się spotkać-cobyśmy wiedzieli kto jest kto . A ja mam dobre , w zasadzie barrrrrdzo dobre wieści......tarraaaaaam.....w piątek za 2 dni jesteśmy umówieni u notariusza i od tej chwili będę pełnoprawnym właścicielem ziemskim , tzw.cesarokiem (tak się ze mnie znajomi śmieją ) . I będę sobie mogła robić wsssszzzzzystko na mojej działce ....na razie od wczoraj stoi a właściwie na razie leży drewniany kibel-no bo to najważniejsze . Tak nauczyłam się pisać : jestem, załatwiłam, moja działka....a przeca ja to wszystko na spółę z moim małżem ....zupełnie jak w projekcie : "Zośka samośka" . Aśka-oto nasza Zośka-będziemy doprojektowywać dwustanowiskowy garaż do niej od strony kotłowni, a tak pozostałe zmiany to tylko ściany z Ytonga zamiast porothermu i na dachu blachodachówka zamiast dachówki. http://www.studioatrium.pl/projekt-domu-GL-293,317,61,opis.html No to pozdrowionka , Dagmara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.08.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 No i te okna w tej mojej Zośce nie będą takie "tradycyjne" tylko plastiki i bez tych krateczek, bo mi się nie podobają, dach będzie miał pewnie też inny kolorek, ściany zewnętrzne też inny kolorek. A w ogóle to słyszałam, że w projekcie podczas budowy można zmienić 30% różnych rzeczy bez zgłaszania i zmian w projekcie. No to pewnie i inne rzeczy w " praniu" wyjdą do zmian . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paradox 23.08.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Daggulka mam nadzieje ze nie kupilas tej pierwszej dzialki przez ktora plynie gaz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.08.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Paradox...Ty mnie nie stresuj...jaki gaz . Moja działka jest tak umiejscowiona:przy drodze asfaltowej, po prawej mam pana który zaczął budowę w tym roku i robi na razie fundamenty...za nim też ktoś buduje duży dom, po lewej jest taka malutka wysypana czarnym kamieniem dróżka i za nią jest dom na którym stawiają więźbę -moja działka jest między nimi, za nią jest łąka na której nic na razie nie będzie (zrobimy se tam boisko dla dzieciaków ). Nie wiem czy to Ci coś powie, ale jeśli znasz teren to może będziesz wiedział. Ale ja o żadnym gazie nic nie wiem . A w ogóle to mam git, bo ci budujący panowie podciągnęli kanalizację taaaaaki kawał, tylko będę miała kawałeczek coby sie przyłączyć, pozostałe media w granicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.08.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 umiejscowienie jest podane z perspektywy stojącego na ulicy przodem do działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paradox 23.08.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Daggulka nio to jestes kryta...wiem ktora to dzialka ostatnio rozmawialismy o niej....a tak apropos jak nazwiemy to nasze luksusowe osiedle?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.08.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Hihihihi, z czasem coś się wymyśli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paradox 23.08.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Jak chcesz moge ci przedstawic wszystkich sasiadow...bo znamy sie tam wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.08.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Paradox - a możesz podać mi namiary na tego architekta? To może bym się umówiła z nim już na przyszły tydzień-może by doradził coś odnośnie projektu który chcemy kupić no i w ogóle tak porozmawiać . Byłabym bardzo dźwięczna . A powiedz jak to u Ciebie wygladało-w porządku gościu czy miałeś jakieś problemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.08.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Taaak? Super, ja już znam tego Pana po prawej co ma fundamenty...bardzo w porzadku gościu, pogadał, poradził, ucieszył się z nowych sąsiadów .A tak to nikogo więcej nie znam, ale pewnie się to zmieni w najbliższym czasie . Bardzo chętnie wszystkich z małżem poznamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paradox 23.08.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Daggula a msza jakiegos komunikatora (typu tlen gg) bo zabrudzimy naszymi postami cale forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts