MaEmi 20.02.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Renkato tak ładnie cichaczem dziennik zakładać???powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 20.02.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Dzięki za czujność Nie cichaczem, tylko z wrodzonej skromności, bo na razie nic tam interesującego nie ma, tylko zapiski "ku pamięci". Ale poprawię się i założę komentarze, bo to przeciez FORUM, a więc miejsce rozmowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebciu 20.02.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Hej ja właśnie podpisałem kredyt w Santander Consumer Banku- marża 0,96 stała przez cały okres kreduyowania- bez prowizji jestem ich klientem ale normalnie zaczynają od 1,5%- 5,22 % w PLNzdecydowałem się na PLN bo różnica na racie była ok.180zł teraz tylko zabrać się do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 20.02.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Rzeczywiście kredyt w złotówkach zaczyna być coraz lepszym pomysłem... W połowie ubiegłego roku różnica oprocentowania na korzyść franków była jeszcze powalająca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 22.02.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Witam wszystkich! Dziś geodeta wytyczył nasz dom, mamy tez barak na działce...mąż go zrobił . czyli do przodu..... pozdr.u. nooo i pierwszy krok masz za sobą - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejko 22.02.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Witam wszystkich! ula@ napisał: Witam wszystkich! Dziś geodeta wytyczył nasz dom, mamy tez barak na działce...mąż go zrobił . czyli do przodu..... pozdr.u. Gratuluję! ...my cierpliwie czekamy na pozwolenie ,podobno ma być w przyszłym tygodniu i ruszamy w marcu ..powoli adrenalinka wzrasta pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 22.02.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 witam,a ja już mam pozwolenie na budowę. Dostaliśmy je szybcie niż się spodziewaliśmy i z ekipą umówieni jesteśmy na maj. Nie marnujemy czasu i kupujemy materiały. Teraz w składach budowlanych nikt nie pyta się "po ile?" tylko "czy jest?". Maciejko, powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 22.02.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 witam, a ja już mam pozwolenie na budowę. Dostaliśmy je szybcie niż się spodziewaliśmy i z ekipą umówieni jesteśmy na maj. Nie marnujemy czasu i kupujemy materiały. Teraz w składach budowlanych nikt nie pyta się "po ile?" tylko "czy jest?". oj, dziewczyny jestem pod wrażeniem, aż strach pomyśleć co będzie się działo na forum za miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejko 22.02.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Dzięki! Ja także trzymam za wszystkich kciuki i wiem że niedługo będzie wiele tematów do omówienia panowie na budowie a dziewczyny od teorii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejko 22.02.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Dzięki! Ja także trzymam za wszystkich kciuki i wiem że niedługo będzie wiele tematów do omówienia ... panowie na budowie a dziewczyny od teorii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 22.02.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 witam, a ja już mam pozwolenie na budowę. Dostaliśmy je szybcie niż się spodziewaliśmy i z ekipą umówieni jesteśmy na maj. Nie marnujemy czasu i kupujemy materiały. Teraz w składach budowlanych nikt nie pyta się "po ile?" tylko "czy jest?". oj, dziewczyny jestem pod wrażeniem, aż strach pomyśleć co będzie się działo na forum za miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 22.02.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Obawiam się, że dziewczyny też będą na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 22.02.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 a mnie się wydaje, że nastanie inwazja tzw. trudnych pytań fundamenty mam już za sobą, brrrr istny zawrót głowy , ale kocham ten dreszczyk niepewności i nie mogę doczekać się wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejko 22.02.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 CAEN... masz rację ten dreszczyk jest przyjemny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 22.02.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 CAEN... masz rację ten dreszczyk jest przyjemny i to jak !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 22.02.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 to ja z taką lekką podpowiedziąodnośnie zakupówjak będziecie kupować stalto spytajcie się ile (np drut 12 - 92-94 szt) wchodzi na tonęmój małżonek odrobił lekcje w tej kwestji i gdy na składzie chcieli dać mu 89 to się lekko zapienił najciekasze jest to że jak ci dają f-rę to podają wagę a nie sztuki i policzyć sobie trzeba samemuno i dzięki temu że mój ślubny taki mądry zostało nam 230 zł w kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 22.02.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 muszę się pochwalić.. ja również mam bardzo analityczny zmysł, przed zakupem przeliczyłam wagę na sztuki i odwrotnie (wcześniej podobne doświadczenie miałam z ofertą p. koparkowego gdzie trzeba było skalkulować cenę - jeden podawał kwotę na godzinę a drugi za m3 zebranego piasku) i jak tu wybrać co bardziej się opłaca ?? to dopiero początek :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejko 23.02.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Witam wszystkich! CAEN... zauważyłam ,że jesteście zainteresowani zlotem forumowiczów ....to może być super spotkanko ,ciekawe ilu chętnych będzie z osób dopiero rozpoczynających budowę ...jak narazie widziałam samą elitę Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejko 23.02.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 pomyłka ....przepraszam to chodziło o ms. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 23.02.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Witam wszystkich! CAEN... zauważyłam ,że jesteście zainteresowani zlotem forumowiczów ....to może być super spotkanko ,ciekawe ilu chętnych będzie z osób dopiero rozpoczynających budowę ...jak narazie widziałam samą elitę Pozdrowionka! coś mi nie pasowało z tą "elitą forum" ja dopiero raczkuję w tym temacie jednak zlotem jak najbardziej jestem zainteresowana (możecie mnie wpisać na listę) pozdrowionka Maciejko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts