agnieszkakusi 02.03.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 jesli chodzi o więźbę to ja polecam tylko i wyłącznie wiązary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.03.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 jacakam Wysłany: Pią, 2 Marzec 2007 07:27 Temat postu: -------------------------------------------------------------------------------- Ja mam na czas budowy i skrzynkę i prąd i może dlatego tak mówię a gdybym nie miał to mówiłbym inaczej. No właśnie Ps. Jak wy to robicie że wcinacie cytat w tekst ? np:wiolasz napisał: Mysle, ze ten powód o sąsiadach to może i racja, ale z dziećmi??? Chyba przesada..Trzeba go odpowiednio zabezpieczyci tyle. Setki ludzi tak bierze od sąsiadów prąd i jakos nie słyszałam o takich wypadkach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 02.03.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 ...wczoraj nie spałam!!! tylko nie spojrzałam że Wy tu sobie Gadu Gadu nocą....u mnie dziś kurna pada a muszę przyczepę urządzać i jeszcze mam smutną wiadomość nie zobaczę pracy przy fundamentach mam wyjazd służbowy ale będą zdjęcia i napewno wkleję tym razem obiecuję co do więżby to u nas bez deskowania dach 180mkw 5500+łaty i kontrłaty1500=7000 ...jeśli deskowanie to 2500 do tego.....co do prądu jeszcze: dziś mam mieć budowlany....niech przestanie padac!!! ps.fajnie pogadać tu, bo nie wiem jak Wy ale ja czasem muszę poprzeżywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.03.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Ula ja też z tych przeżywających!!!!! U nas było piękne słońce ! Było ale się chyba zmyło! A ja mam 100 post!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.03.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Mikopiko gratulacje! Ja też "przeżywająca" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.03.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Mało! Ja przeżywająca i panikująca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 02.03.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Mało! Ja przeżywająca i panikująca! No normalnie jakbym swoją żone widział oczyma wyobraźni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.03.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 MIŁO MI (to był komplement , mam nadzieję!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 02.03.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 jak to ostatnio wiecznie coś przeliczam, zastanawiam się czy warto itd...nawet tablicy informacyjnej szukam najtańszej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.03.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 No to trafiłaś w dziesiątkę!My też ciągle coś przeliczamy, liczymy, sprawdzamy....Mój mąż potem to komentuje : trudne jest życie ży.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 02.03.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 ...i nic tym sprzedawcom nie ufam....szukam podstępu...paranoja jakaś....może fryzjer i kosmetyczka coś pomoże....bo się robir sknerus niebywały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.03.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 ULA a jak tam połówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 02.03.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 A ja przeliczam - 1 bułka słodka - pól klinkierowej cegłucoca cola - bloczek betonowy + klinkier itdoprócz innych walorów estetycznych jes to dobry hamuleckażda zaoszczędzona złotowka zbliza nas do własnego wyśnionedo domkutylko nie mogę sobie darować jak coś fajnego widzę dla swojej malutkiej - wszelka logika padai podziwiam jak ona szybko rośnie (trzy latka w kwietniu a nosi 116 !!!!)a złotóweczki lecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.03.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 116 cm ? , niezła laska będzie! Moje dziecie ma sześć i pół i ma 122 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 02.03.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 czy się bać czy cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 02.03.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 czy się bać czy cieszyć Planować miejsca parkingowe przed domem. Sam mam dwie (narazie) córki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.03.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Nie bój się MAEMI tylko ciesz! A dla postrachania to: http://student.agh.edu.pl/~makuch/wojtek/zdjecia/Grubas.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zonzi 02.03.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Strasznie Wam zazdroszcze ze juz zaczeliscie ! Projektujemy nasza chalupe od kwietnia 06, w pazdzierniku zatwierdzona koncepcja i do dzis nie mam projektu. Jak wystartuje w lipcu to bedzie dobrze. Dzwonie do łachudry co tydzien a ten ma podobno problemy z konstruktorem, i juz 3 nad naszym prostym projektem stodoly pracuje. Nie mam pozwolenia, ekipy, kredytu nic. A mialo byc tak fajnie, pozwolenie w grudniu i rozpoczecie prac w marcu. Ech zalamka. Pozdrawiam Zonzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.03.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 ZONZI spoko.... może ceny spadną Będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 02.03.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Strasznie Wam zazdroszcze ze juz zaczeliscie ! Projektujemy nasza chalupe od kwietnia 06, w pazdzierniku zatwierdzona koncepcja i do dzis nie mam projektu. Jak wystartuje w lipcu to bedzie dobrze. Dzwonie do łachudry co tydzien a ten ma podobno problemy z konstruktorem, i juz 3 nad naszym prostym projektem stodoly pracuje. Nie mam pozwolenia, ekipy, kredytu nic. A mialo byc tak fajnie, pozwolenie w grudniu i rozpoczecie prac w marcu. Ech zalamka. Pozdrawiam Zonzi To i tak szybko się uwineliście z koncepcją . Nam to prawie 1 rok zajeło. Ale projekt zgodnie z umową po 60 dniach od ostatecznej wersji dostaliśmy. I też stodoła Ekipy tez brak, kredytu brak ale dobrze będzie A tak BTW to gdzie "budujecie" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts