mikopiko 31.03.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 a gdzie zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 31.03.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 oj mąż już śpi, chyba robi to celowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.04.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 JUŻ NIE SPI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 01.04.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 JUŻ NIE SPI? czekamy z niecierpliwością na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia888 03.04.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 jakub ale super ten Twoj stan 0. A dom jaki wielki szok. Mikopiko u ciebie juz pisalam jak burza idzie zaraz widze wprowadzac sie bedziecie. Juz spakowani jestescie? Ula ja tak czekam na te zdjecia iskierki. Caly czas sie zastanawiam czy bede zadowolona z domu itp. Czy dom bedzie funkcjonalny czy czasem nie stwierdze ze nie odpowiada moim potrzebom. Ciagle rozterki, dylematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 04.04.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Gratuluję postępów zwłaszcza tym, którzy są dopiero na początku budowania Ja jestem już gotowa do startu, teraz już czekam tylko na to kiedy wykonawca będzie mógł wejść Być może jeszcze przed świętami coś się zacznie dziać O to jesteśmy razem w blokach startowych, kurcze byleby nie było falstartu, tfu,tfu przez lewe ramię Falstartu nie zanotowano, dziś wjechała koparka i zaczęła ryć mój "rzepak" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 04.04.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 gratuluję !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 04.04.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 ...obiecane zdjęcie fundamentów: http://http://images22.fotosik.pl/84/51312e73e66a0151m.jpg po 4 tygodniach stan 0...hip, hip, huuurrra !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 04.04.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 ...obiecane zdjęcie fundamentów: http://http://images22.fotosik.pl/84/51312e73e66a0151m.jpg po 4 tygodniach stan 0...hip, hip, huuurrra !!!huuuuuuuuuuura!!!!!!gratulejszen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 04.04.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Iwozelka, bardzo dziękuję....ekipa pojechała do domu na Święta, gdy wrócą jedziemy ze ścianami...już się nie mogę doczekać...zobaczyć swój dom w realu to musi byc coś! pozdro.u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 04.04.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Gratuluję postępów zwłaszcza tym, którzy są dopiero na początku budowania Ja jestem już gotowa do startu, teraz już czekam tylko na to kiedy wykonawca będzie mógł wejść Być może jeszcze przed świętami coś się zacznie dziać O to jesteśmy razem w blokach startowych, kurcze byleby nie było falstartu, tfu,tfu przez lewe ramię Falstartu nie zanotowano, dziś wjechała koparka i zaczęła ryć mój "rzepak" Gratuluję rozpoczęcia robót. U mnie też bez falstartu, ale zaczynam po świętach, 16.04 rano wchodzi ekipa, o 16 ma przyjechać geodeta, 17.04 bedzie doprowadzana woda Taki jest gry plan, mam nadzieję, że już się nic nie zmieni. Za to zmieniła się wycena - w porównaniu z tą z grudnia jest wyższa o 22 tys. - czyli o wzrost cen materiałów. Szok, trzeba szybko budować żeby i te ceny się nie pozmieniały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.04.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Iwozelka, bardzo dziękuję....ekipa pojechała do domu na Święta, gdy wrócą jedziemy ze ścianami...już się nie mogę doczekać...zobaczyć swój dom w realu to musi byc coś! pozdro.u. no wreszcie! tak Ula to jest coś!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.04.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Gratuluję postępów zwłaszcza tym, którzy są dopiero na początku budowania Ja jestem już gotowa do startu, teraz już czekam tylko na to kiedy wykonawca będzie mógł wejść Być może jeszcze przed świętami coś się zacznie dziać O to jesteśmy razem w blokach startowych, kurcze byleby nie było falstartu, tfu,tfu przez lewe ramię Falstartu nie zanotowano, dziś wjechała koparka i zaczęła ryć mój "rzepak" to co ? na święta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 05.04.2007 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 ...obiecane zdjęcie fundamentów: http://http://images22.fotosik.pl/84/51312e73e66a0151m.jpg po 4 tygodniach stan 0...hip, hip, huuurrra !!! Witam po małej przerwie ul@ - GRATULACJE !!!! u mnie mury od trzech dni pną się w górę, oooogromne wrażenie po raz pierwszy zobaczyć na "żywo" kuchnię, salon.. i całą resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.04.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Jeżeli ktoś ma wywozić ziemię na zwałkę to proszę o wiadomość na PW Przyjmę ziemię z wykopów od osób budujących w okolicy Wawra. Zapłacę połowę kosztów wywozu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.04.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Caen, największe wrażenie będzie jak będą działówki, bo juz będziesz miała mobraz gdzie co postawić. No i dach i okna...łza w oku się kręci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 05.04.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 U mnie działówki idą łeb w łeb ze ścianami nośnymi, ale masz rację - nie mogę się doczekać dachu (mam nadzieję, że cierpliwość zostanie nagrodzona i to co zobaczę spełni moje oczekiwania ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.04.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Caen, co kładziecie na dachu? Przyznam, że Irys był przez pewien czas anszym faworytem. Ta kuuuchnia... ale był za długi na naszą działkę. Chcieliśmy powiększyc łazienkę i pokoje, ale wtedy by się nie zmieścił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 05.04.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Kupiłam blachodachówkę.. nie wiem czy zaglądałaś do dziennika magpie, ona ma taką samą, tyle, że w innym kolorze. Kąt nachylenia był zbyt niski na cięższe pokrycie.Łazienka, fakt - baaardzo mała, musiałam ją dobrze rozplanować. Wprowadziłam do projektu kilka zmian, m.in. zafundowałam sobie duuuże okno tarasowe o którym zawsze marzyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.04.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 a masz wersje podstawową czy z podniesionym dachem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts