Andrzej Wilhelmi 16.02.2006 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Heinekena czas zaczšć! Panie barman proszę żywo dla każdego takie piwo!!!!!!!!!! Zdrówko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asz 17.02.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Dobrze ,że uspokoiłeś, bo pierwsze skojarzenie niekoniecznie jest pozytywne . A swoją drogą co to za wynalazek????? Pozdrawiam- mąż Cyli Ale który wynalazek? ALT? piwo niemieckie, warzone tradycyjną metodą w rejonie Zagłębia Ruhry. Typowe niemieckie piwa Alt różnią się od piw warzonych metodą tradycyjną mocniejszym chmielowym posmakiem, przy jednocześnie bardziej delikatnym smaku. Piwo to ma najczęściej bursztynowy kolor. Warzy się go w Essen, Hanowerze i Kolonii. U mnie mała modyfikacja bo było warzone w Grodzisku Mazowieckim ( a nie w Zagłębiu Ruhry ) ze słodów pilzneńskiego, monachijskiego, Carared i Carafa. Niestety na robienie lagerów nie mam warunków (musi być ciągła temp <10C) Jak już chałupę postawię, to sobie piwniczkę wykopię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 17.02.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 ...i będziesz miał gdzie trzymać towar ... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 17.02.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 WITAM A ja jak byłem kiedyś z moimi kumplami w Bułgarii ( lata 80),to też popiliśmy czerwonych szampanów, i jak przyszlo to zwracać w ubikacji hotelowej, to niewiadomo było czy wzywać pogotowie( ze względu na kolor), czy też jest to normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 17.02.2006 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 ASZ mnie zatkało. ASZ masz kapitalnš wiedzę, pogratulować. Pozwolisz że Ci postawię LECHA. No to do miłego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 17.02.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 ...a ja dzisiaj wieczorkiem, przed komineczkiem ze dwa kufeleczki Warki popełnię J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asz 17.02.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 ASZ mnie zatkało. ASZ masz kapitalnš wiedzę, pogratulować. Pozwolisz że Ci postawię LECHA. No to do miłego! Dziękuję Szczerze mówišc cały czas w ogromnym stopniu korzystam z wiedzy i dowiadczeń innych piwiwarów amatorów (a raczej pół- i pełnoprofesjonalistów). Toast Lechem chętnie spełnię! Rewanżuję się Bosmanem Polarnym. Włanie degustuję buteleczki które przywiozłem od rodzinki ze Szczecina i niedługo mogš mi chochliki trochę literki poprzestawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 18.02.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 WITAM Widzę ,że coś tu cichutko i puściutko dzisiaj. Zapraszam chętnych na kufelek T Y S K I E G O. Ja stawiam......ale mi sie chcepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 18.02.2006 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Faktycznie coś dziś pustawo........ Pewnie bolą głowki ??? Ja dzis z Naljepszą z Żon idę na spotkanko ze znajomymi, więc mały podkładzik się przyda i Tyskim nie pogardzę. Coby nie było Wam smutno, to poznam Was z nowa barmanką......... http://funcop.net/boobs.swf Uważajcie żeby nam sie dziewczyna pierwszego dnia nie przeziębiła To Zdrówko obecnych i tych ,którzy sie pojawią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 18.02.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Czyli znów tu sam bede musiał raczyc sie chmielem. Ale spodobała mi się ta dziewczyna,więc jakies tam towarzystwo będe miał. A wam życzę przyjemnego wieczoru ze znajomymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buziaczek 18.02.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/gnnyxvwoy0x1kq2w.htmlNie NIE NIE NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 18.02.2006 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 No my już po imprezie Piwo z wkładką dla wszystkich http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9d63zbw23fvdqoex.html Pozdrawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 19.02.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Jest tu kto??????????????????? Główka po imprezie troszkie boli, ale sam nie będę pił.................. Hop,hop!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 21.02.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 ....hoooooop, hop, hop, hop ...skrzynkę PIWA J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 21.02.2006 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 No to do dzieła Zdrówko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 22.02.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 WITAM http://www.kp.pl/piwo_tyskie_gronie.html Dla wszystkich.Zdrowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 22.02.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 ..kufeleczek nie zaszkodzi J ...aaaaaa mam mini sondaż : Z jakiego kufelka/szklanki/butelki lubicie pić pifko ??? J ...ja ostatnio preferuje ceramiczny kufel 0,5 l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 27.02.2006 00:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Witam, witam w głuchš noc! Koniec karnawału a tu pustki Zapraszam na nocne czuwanie przy piwku Ja zdecydowanie preferuję odpowiednie szklanki. No to hop szklankę piwa! Może być TYSKIE GRONIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 27.02.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 http://avatarki.info/avatary/animowane/monster3.gif Dawno mnie nie było i jak widać na załączonym obrazku "mięsień piwny" lekuchno się mi pomniejszył. To w takim razie poproszę kolejeczkę dla wszystkich obecnych................ Jeśli nie będzie Wam przeszkadzało, to wypije prosto z butli. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 27.02.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 No co tu taka cisza?????????????????????http://www.psrp.org.pl/zalaczniki/misiu%20sie%20wkurwi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts