magi 25.01.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 No to co zaczynamy weekend http://blog.luon.com/public/Heineken.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 26.01.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Dobry all jestescie jeszcze?? Przepraszalsko za dlugo nieobecnosc:/ Wybaczacie:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 26.01.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Witanko gogo , no co z tobą???? Jesteś juz tatusiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 26.01.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 WITANKO GOGO , NO CO Z TOBĄ???? JESTEŚ JUZ TATUSIEM ? Jeszcze nie czekamy... czekamy ale dziki za pamiec proponuje siedziedz tutaj zeby nie skakac po tematach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 26.01.2008 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 witanko gogo , no co z tobą???? Jesteś juz tatusiem ? jeszcze nie czekamy... Czekamy ale dziki za pamiec proponuje siedziedz tutaj zeby nie skakac po tematach ok, możemy tutaj pozdrowienia dla żony a na kiedy jest termin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 26.01.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 A daj mi spokoj z tym cholera jasna juz jest jak chodzaca pochodnia tylko sie przywala jak przyjechalem po 2 mies do domu to pierwsze co to idz do sklepu. Ja wyposzczony jak cholera a ta do mnie taki tekst. Szczerze mowiac to licze ze jak zacznie to sie wbije na ostatnia godz tej mordegi... ale tez chcialbym uslyszec ze zaczyna ma przeciez nr ICQ wiec moze dzwonic mam mieszane uczucia. Jak cos bedzie to wiadomo bede zalany ale dam znac na Forumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 26.01.2008 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 A daj mi spokoj z tym cholera jasna juz jest jak chodzaca pochodnia tylko sie przywala jak przyjechalem po 2 mies do domu to pierwsze co to idz do sklepu. Ja wyposzczony jak cholera a ta do mnie taki tekst. Szczerze mowiac to licze ze jak zacznie to sie wbije na ostatnia godz tej mordegi... ale tez chcialbym uslyszec ze zaczyna ma przeciez nr ICQ wiec moze dzwonic mam mieszane uczucia. Jak cos bedzie to wiadomo bede zalany ale dam znac na Forumie NO TO NIEZŁE TESTY PRZECHODZISZ ,ALE WYTRZYMASZ I ZNAĆ MUSISZ DAĆ OBOWIAZKOWO OJ, BEDZIE SIĘ OPIJAŁO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 26.01.2008 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 A daj mi spokoj z tym cholera jasna juz jest jak chodzaca pochodnia tylko sie przywala jak przyjechalem po 2 mies do domu to pierwsze co to idz do sklepu. Ja wyposzczony jak cholera a ta do mnie taki tekst. Szczerze mowiac to licze ze jak zacznie to sie wbije na ostatnia godz tej mordegi... ale tez chcialbym uslyszec ze zaczyna ma przeciez nr ICQ wiec moze dzwonic mam mieszane uczucia. Jak cos bedzie to wiadomo bede zalany ale dam znac na Forumie NO TO NIEZŁE TESTY PRZECHODZISZ ,ALE WYTRZYMASZ I ZNAĆ MUSISZ DAĆ OBOWIAZKOWO OJ, BEDZIE SIĘ OPIJAŁO Ale gafa ICE zamiast ICG testy to przechodze teskie juz za jakimis wyjazdami kiedys to czekalem az cos bedzie teraz to pragne tego wracam na dzien dwa i dalej poki sie da. Zarem od niej wali az goraco sie robi ale.. to moja zona wiec nie moge az tak uciekac jak bedzie baby to mam nadzieje na troszke spokoju wstawanie w nocy to looz i tak nie spi po nocach bo nie moge ale jeszcze troszke i bedzie lato wiec sie moja uspokoji potomek pewno tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 26.01.2008 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 A daj mi spokoj z tym cholera jasna juz jest jak chodzaca pochodnia tylko sie przywala jak przyjechalem po 2 mies do domu to pierwsze co to idz do sklepu. Ja wyposzczony jak cholera a ta do mnie taki tekst. Szczerze mowiac to licze ze jak zacznie to sie wbije na ostatnia godz tej mordegi... ale tez chcialbym uslyszec ze zaczyna ma przeciez nr ICQ wiec moze dzwonic mam mieszane uczucia. Jak cos bedzie to wiadomo bede zalany ale dam znac na Forumie NO TO NIEZŁE TESTY PRZECHODZISZ ,ALE WYTRZYMASZ I ZNAĆ MUSISZ DAĆ OBOWIAZKOWO OJ, BEDZIE SIĘ OPIJAŁO Ale gafa ICE zamiast ICG testy to przechodze teskie juz za jakimis wyjazdami kiedys to czekalem az cos bedzie teraz to pragne tego wracam na dzien dwa i dalej poki sie da. Zarem od niej wali az goraco sie robi ale.. to moja zona wiec nie moge az tak uciekac jak bedzie baby to mam nadzieje na troszke spokoju wstawanie w nocy to looz i tak nie spi po nocach bo nie moge ale jeszcze troszke i bedzie lato wiec sie moja uspokoji potomek pewno tez GOGO , SPOKOJNIE . KOBIETY RÓŻNIE SIE ZACHOWUJĄ W CIĄŻY. I POWIEM CI ,ZE TO WCALE NIE JEST LEKKI DLA NICH CZAS.I DLA OTOCZENIA TEŻ. PIERWSZE DZIECKO , TO JESTEŚCIE TROCHĘ PRZEWRAŻLIWIENI. PRZY DRUGIM , BEDZIESZ JUŻ DOŚWIADCZONY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 26.01.2008 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 A daj mi spokoj z tym cholera jasna juz jest jak chodzaca pochodnia tylko sie przywala jak przyjechalem po 2 mies do domu to pierwsze co to idz do sklepu. Ja wyposzczony jak cholera a ta do mnie taki tekst. Szczerze mowiac to licze ze jak zacznie to sie wbije na ostatnia godz tej mordegi... ale tez chcialbym uslyszec ze zaczyna ma przeciez nr ICQ wiec moze dzwonic mam mieszane uczucia. Jak cos bedzie to wiadomo bede zalany ale dam znac na Forumie NO TO NIEZŁE TESTY PRZECHODZISZ ,ALE WYTRZYMASZ I ZNAĆ MUSISZ DAĆ OBOWIAZKOWO OJ, BEDZIE SIĘ OPIJAŁO Ale gafa ICE zamiast ICG testy to przechodze teskie juz za jakimis wyjazdami kiedys to czekalem az cos bedzie teraz to pragne tego wracam na dzien dwa i dalej poki sie da. Zarem od niej wali az goraco sie robi ale.. to moja zona wiec nie moge az tak uciekac jak bedzie baby to mam nadzieje na troszke spokoju wstawanie w nocy to looz i tak nie spi po nocach bo nie moge ale jeszcze troszke i bedzie lato wiec sie moja uspokoji potomek pewno tez GOGO , SPOKOJNIE . KOBIETY RÓŻNIE SIE ZACHOWUJĄ W CIĄŻY. I POWIEM CI ,ZE TO WCALE NIE JEST LEKKI DLA NICH CZAS.I DLA OTOCZENIA TEŻ. PIERWSZE DZIECKO , TO JESTEŚCIE TROCHĘ PRZEWRAŻLIWIENI. PRZY DRUGIM , BEDZIESZ JUŻ DOŚWIADCZONY Do drugiego to juz sie nie bede przykladal no chyba ze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 26.01.2008 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 A daj mi spokoj z tym cholera jasna juz jest jak chodzaca pochodnia tylko sie przywala jak przyjechalem po 2 mies do domu to pierwsze co to idz do sklepu. Ja wyposzczony jak cholera a ta do mnie taki tekst. Szczerze mowiac to licze ze jak zacznie to sie wbije na ostatnia godz tej mordegi... ale tez chcialbym uslyszec ze zaczyna ma przeciez nr ICQ wiec moze dzwonic mam mieszane uczucia. Jak cos bedzie to wiadomo bede zalany ale dam znac na Forumie NO TO NIEZŁE TESTY PRZECHODZISZ ,ALE WYTRZYMASZ I ZNAĆ MUSISZ DAĆ OBOWIAZKOWO OJ, BEDZIE SIĘ OPIJAŁO Ale gafa ICE zamiast ICG testy to przechodze teskie juz za jakimis wyjazdami kiedys to czekalem az cos bedzie teraz to pragne tego wracam na dzien dwa i dalej poki sie da. Zarem od niej wali az goraco sie robi ale.. to moja zona wiec nie moge az tak uciekac jak bedzie baby to mam nadzieje na troszke spokoju wstawanie w nocy to looz i tak nie spi po nocach bo nie moge ale jeszcze troszke i bedzie lato wiec sie moja uspokoji potomek pewno tez GOGO , SPOKOJNIE . KOBIETY RÓŻNIE SIE ZACHOWUJĄ W CIĄŻY. I POWIEM CI ,ZE TO WCALE NIE JEST LEKKI DLA NICH CZAS.I DLA OTOCZENIA TEŻ. PIERWSZE DZIECKO , TO JESTEŚCIE TROCHĘ PRZEWRAŻLIWIENI. PRZY DRUGIM , BEDZIESZ JUŻ DOŚWIADCZONY Do drugiego to juz sie nie bede przykladal no chyba ze... DRUGIE JEST ZAWSZE Z PRZYPADKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 26.01.2008 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 A daj mi spokoj z tym cholera jasna juz jest jak chodzaca pochodnia tylko sie przywala jak przyjechalem po 2 mies do domu to pierwsze co to idz do sklepu. Ja wyposzczony jak cholera a ta do mnie taki tekst. Szczerze mowiac to licze ze jak zacznie to sie wbije na ostatnia godz tej mordegi... ale tez chcialbym uslyszec ze zaczyna ma przeciez nr ICQ wiec moze dzwonic mam mieszane uczucia. Jak cos bedzie to wiadomo bede zalany ale dam znac na Forumie NO TO NIEZŁE TESTY PRZECHODZISZ ,ALE WYTRZYMASZ I ZNAĆ MUSISZ DAĆ OBOWIAZKOWO OJ, BEDZIE SIĘ OPIJAŁO Ale gafa ICE zamiast ICG testy to przechodze teskie juz za jakimis wyjazdami kiedys to czekalem az cos bedzie teraz to pragne tego wracam na dzien dwa i dalej poki sie da. Zarem od niej wali az goraco sie robi ale.. to moja zona wiec nie moge az tak uciekac jak bedzie baby to mam nadzieje na troszke spokoju wstawanie w nocy to looz i tak nie spi po nocach bo nie moge ale jeszcze troszke i bedzie lato wiec sie moja uspokoji potomek pewno tez GOGO , SPOKOJNIE . KOBIETY RÓŻNIE SIE ZACHOWUJĄ W CIĄŻY. I POWIEM CI ,ZE TO WCALE NIE JEST LEKKI DLA NICH CZAS.I DLA OTOCZENIA TEŻ. PIERWSZE DZIECKO , TO JESTEŚCIE TROCHĘ PRZEWRAŻLIWIENI. PRZY DRUGIM , BEDZIESZ JUŻ DOŚWIADCZONY Do drugiego to juz sie nie bede przykladal no chyba ze... DRUGIE JEST ZAWSZE Z PRZYPADKU U mnie wszysko to celowe dzialanie przypadek nie wchodzi w gre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 26.01.2008 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 a daj mi spokoj z tym cholera jasna juz jest jak chodzaca pochodnia tylko sie przywala jak przyjechalem po 2 mies do domu to pierwsze co to idz do sklepu. Ja wyposzczony jak cholera a ta do mnie taki tekst. Szczerze mowiac to licze ze jak zacznie to sie wbije na ostatnia godz tej mordegi... Ale tez chcialbym uslyszec ze zaczyna ma przeciez nr icq wiec moze dzwonic mam mieszane uczucia. Jak cos bedzie to wiadomo bede zalany ale dam znac na forumie no to niezłe testy przechodzisz ,ale wytrzymasz i znać musisz dać obowiazkowo oj, bedzie się opijało ale gafa ice zamiast icg Testy to przechodze teskie juz za jakimis wyjazdami kiedys to czekalem az cos bedzie teraz to pragne tego wracam na dzien dwa i dalej poki sie da. Zarem od niej wali az goraco sie robi ale.. To moja zona wiec nie moge az tak uciekac jak bedzie baby to mam nadzieje na troszke spokoju wstawanie w nocy to looz i tak nie spi po nocach bo nie moge Ale jeszcze troszke i bedzie lato wiec sie moja uspokoji potomek pewno tez gogo , spokojnie . Kobiety różnie sie zachowują w ciąży. I powiem ci ,ze to wcale nie jest lekki dla nich czas.i dla otoczenia też. Pierwsze dziecko , to jesteście trochę przewrażliwieni. Przy drugim , bedziesz już doświadczony do drugiego to juz sie nie bede przykladal no chyba ze... drugie jest zawsze z przypadku u mnie wszysko to celowe dzialanie przypadek nie wchodzi w gre dobra dobra pogadamy za 2 -3 lata, przypomne ci to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 26.01.2008 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 A daj mi spokoj z tym cholera jasna juz jest jak chodzaca pochodnia tylko sie przywala jak przyjechalem po 2 mies do domu to pierwsze co to idz do sklepu. Ja wyposzczony jak cholera a ta do mnie taki tekst. Szczerze mowiac to licze ze jak zacznie to sie wbije na ostatnia godz tej mordegi... ale tez chcialbym uslyszec ze zaczyna ma przeciez nr ICQ wiec moze dzwonic mam mieszane uczucia. Jak cos bedzie to wiadomo bede zalany ale dam znac na Forumie NO TO NIEZŁE TESTY PRZECHODZISZ ,ALE WYTRZYMASZ I ZNAĆ MUSISZ DAĆ OBOWIAZKOWO OJ, BEDZIE SIĘ OPIJAŁO Ale gafa ICE zamiast ICG testy to przechodze teskie juz za jakimis wyjazdami kiedys to czekalem az cos bedzie teraz to pragne tego wracam na dzien dwa i dalej poki sie da. Zarem od niej wali az goraco sie robi ale.. to moja zona wiec nie moge az tak uciekac jak bedzie baby to mam nadzieje na troszke spokoju wstawanie w nocy to looz i tak nie spi po nocach bo nie moge ale jeszcze troszke i bedzie lato wiec sie moja uspokoji potomek pewno tez GOGO , SPOKOJNIE . KOBIETY RÓŻNIE SIE ZACHOWUJĄ W CIĄŻY. I POWIEM CI ,ZE TO WCALE NIE JEST LEKKI DLA NICH CZAS.I DLA OTOCZENIA TEŻ. PIERWSZE DZIECKO , TO JESTEŚCIE TROCHĘ PRZEWRAŻLIWIENI. PRZY DRUGIM , BEDZIESZ JUŻ DOŚWIADCZONY Do drugiego to juz sie nie bede przykladal no chyba ze... DRUGIE JEST ZAWSZE Z PRZYPADKU U mnie wszysko to celowe dzialanie przypadek nie wchodzi w gre DOBRA DOBRA POGADAMY ZA 2 -3 LATA, PRZYPOMNE CI TO az tak dobrze mi zyczysz... wrrr juz nie chce przechodzic tego piekla. Teraz moglem wyjechac a przy nastepnym bedzie ze musze zostac... zeby sie opiekowac obecnym... ILA przestan nie chce kolejnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 26.01.2008 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 GOGO SPOKOJNIE JA CI NIE ZYCZĘ ŹLE TO NIE MA ZNACZENIA JEDNO, DWOJE CZY TROJE. I MYSLĘ, ZE SKORO WYJECHAŁES RAZ ZAROBIĆ, TO WYJEDZIESZ POWTÓRNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 26.01.2008 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Znikam spac trzymam kciuki za was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 26.01.2008 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Wcale nie wyjechalem zrobic tylko sluzbowow.... i tak mnie czekaja takie "wycieczki" ale jak bedzie 3 czlonek rodziny to inaczej moze bedzie...mam nadzieje. Gut najt mientka jestes ze juz spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.01.2008 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 GOGO , JA NIE MUSZĘ TRENOWAĆ BEZSSENYCH NOCEK TYLKO IDĘ SIE DO MĘŻA PRZYTULIĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 28.01.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Dobry all. Jest jeszcze ktos czy znow sam mam tutaj przesiadywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 28.01.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Gogo - posiedzimy sami w ciszy ... zpp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts