Andrzej Wilhelmi 08.11.2006 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 No i nastał czas wyborów!!!!!! No to ja dla odmiany wybieram Palm-a . No to barman dalej żywo dla każdego takie piwo . No to z piwnym . P.S. Była swego czasu Grupa Skiflowa NoTo Co (Kuflowa No To Cyk) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.11.2006 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Z piwnym. Podniosłem rogacza z jęczmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.11.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Musze sie nachlac wszyndzie trombiom o tym z Białegostoku. Myslolem, że omamy jakies mam ale niiiieeeee. Myslalem, ze tutej ktos jest ale niiiieeee. Wywontek umiera a i samymu przyjdzie pic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 10.11.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Z letkim opóźnieniem, ale jestem! A Krzychu rzeczywiście na fali. ZPP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.11.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 No to jest nas dwóch, to dobrze bo lustro mi sie zbiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 10.11.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Takie zbite lustro to nic dobrego, lepiej się szybko napijmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.11.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Puk, puk, jest tu kto? nie kce piwa, tyle wrazen, tylu kandydatow...wypije se w samotnosci, bo lustra nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.11.2006 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Puk, puk, jest tu kto? nie kce piwa, tyle wrazen, tylu kandydatow...wypije se w samotnosci, bo lustra nie mam Jestem, jestem. Całydzień pomagałem startującej w wyborach córce roznosząc gazetki i ulotki. Pomagał mi syn. Do ciszy wyborczej zostało 5 minut. Lista nr 5 miejsce 3. Nieważne gdzie. :} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.11.2006 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Znaczy sie politykujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.11.2006 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Znaczy sie politykujesz? Ja? Nie. Jak politykowanie było zabronione, to tak się utajniałem, że nawet SB mnie nie odkryło. To moja córka startuje w wyborach. Ja tylko pomagałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 11.11.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 5.3. GÓRĄ Tomek 3mam kciuki... niestety nie ta dzielnica J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.11.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Rakowiec. Z Ochotą, a to część tej dzielnicy moja rodzina związana jest od wielu pokoleń. Ja, mój Ojciec, dziadkowie, pradziadki, i prababki. Wiem o co najmniej 6, 7 pokoleniach moich przodków którzy zamieszkiwali na obecnej Ochocie. Na ulicach Opaczewskiej i Mszczonowskiej. Muszę poszperać, jak będę miał czas, (kiedy to będzie) w księgach parafialnych i odszukać swoich przodków. Ciekawostką jest fakt, że pod koniec XIX w. i na początku XX w. kościołem parafialnym dla wsi Ochota był kościół pw. św. Katarzyny na Służewiu. Kilka dni temu byłem w Ośrodku Kultury Ochoty na bardzo ciekawym wykładzie o starej Ochocie. Były zdjęcia sprzed lat i te same miejsca obecnie. Od roku 80 nie mieszkam już na Ochocie, ale dalej czuję się związany z tą dzielnicą. Z piwnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 12.11.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 ...chyba warto po archiwach ( może nawet Państwowe ) poszperać, żeby o pradziadach dowiedzieć się czegoś więcej...J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.11.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 W Archiwum znalazłem parę dokumentów. Wiem, że mój Ojciec urodzony w październiku 1914 roku chrzczony był w kościele na ul. Bema, ale parafialnym kościołem był kościół św. Katarzyny na Służewiu i tam chrzczona była moja Babcia. Kiedyś sobie poszperam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 12.11.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Jakbyś potrzebował fachowej porady archiwistycznej, to kuzyn mojej 1/2 jest z zawodu archiwistą ....... szycha J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.11.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Dzięki, fachowa pomoc zawsze się przyda. W swojej karierze zawodowej pracowałem 2 lata w archiwum sądowym, ale archiwistą nie jestem. Raz przeglądałem kilkanaście tomów ksiąg hipotecznych z XIX w (piękne) z terenu właśnie Ochoty i to wszystko co wiem o archiwach. Lecę po piwo bo się jakoś wczoraj skończyło , a wieczorem ma być piwny gość. 1/2 wyjechała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.11.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Lecę po piwo bo się jakoś wczoraj skończyło , a wieczorem ma być piwny gość. 1/2 wyjechała po takiej wiadomości na forum, możesz mieć dużo więcej gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.11.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Dzięki, fachowa pomoc zawsze się przyda. W swojej karierze zawodowej pracowałem 2 lata w archiwum sądowym, ale archiwistą nie jestem. Raz przeglądałem kilkanaście tomów ksiąg hipotecznych z XIX w (piękne) z terenu właśnie Ochoty i to wszystko co wiem o archiwach. Lecę po piwo bo się jakoś wczoraj skończyło , a wieczorem ma być piwny gość. 1/2 wyjechała a weź krzynke co by dwa razy nie latać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.11.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Na wszelki wypadek wezmę trzy. Takie z butelkami 0,66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.11.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Na wszelki wypadek wezmę trzy. Takie z butelkami 0,66 Racja Tola już się wprosiła a ona dużo może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts