tomek1950 08.12.2006 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Ja też przy innym kominku Kominkowe Bractwo Piwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.12.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Ja też przy innym kominku Kominkowe Bractwo Piwne piwko ogien i ksiazka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.12.2006 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Ja też przy innym kominku Kominkowe Bractwo Piwne piwko ogien i ksiazka... A potem piwko, piwko, kaszaneczka, piwko, piifffko, piiijjiiffffkooo....ssszpaććć a jak robisz te kaszaneczke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 08.12.2006 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Ja też przy innym kominku Kominkowe Bractwo Piwne piwko ogien i ksiazka... A potem piwko, piwko, kaszaneczka, piwko, piifffko, piiijjiiffffkooo....ssszpaććć a jak robisz te kaszaneczke? Na śniadanie - na ciepło z cebulką. Wieczorem po 3ch pifkach - w zasadzie akceptuję w każdej postaci, nawet na zimno, najlepiej z kiszonym ogórkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.12.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Kaszaneczki nie mam. Jem flaczki popijając oczywiście piwem. Pyszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.12.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Kaszaneczki nie mam. Jem flaczki popijając oczywiście piwem. Pyszne Tomek flaczki piwkiem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.12.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 oj oj...czy nikt piwka nie pije???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.12.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Kaszaneczki nie mam. Jem flaczki popijając oczywiście piwem. Pyszne Tomek flaczki piwkiem??? A czym miałem popijać? Wodą? Jak zwierze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.12.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Kaszaneczki nie mam. Jem flaczki popijając oczywiście piwem. Pyszne Tomek flaczki piwkiem??? A czym miałem popijać? Wodą? Jak zwierze? a to sie popija??? tzn...zupe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.12.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 chociaz ...moj wujek do ziemniaków ...bierze chleb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.12.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Większość facetów wszystko piwem popija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.12.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Przyprawiłem flaczki dużą ilością pieprzu to musiałem popijać, a po drugie były gęste. Jak mówi przysłowie: Gęsta strawa czeladzi nie odstrasza. Lubię piep... to była ostra papryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.12.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Przyprawiłem flaczki dużą ilością pieprzu to musiałem popijać, a po drugie były gęste. Jak mówi przysłowie: Gęsta strawa czeladzi nie odstrasza. Lubię piep... to była ostra papryka aaaaa....to rozumiem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.12.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Większość facetów wszystko piwem popija no tak..masz racje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.12.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 :lol: A do flaków tylko bułka, tak babcia mnie uczyła. Cleb do flaków nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.12.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 :lol: A do flaków tylko bułka, tak babcia mnie uczyła. Cleb do flaków nie pasuje. sam gotujesz te flaczki??? jakis fajny przepisik?? bo ja sie przyznam...kupuje...ale one nie do konca sa dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.12.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Oczywiscie, że kupne. Przygotowanie flaków to spora robota, a ja jestem leniwy. Siedzę właśnie w "komturii" i palę liście kasztanowca porażonego szrotówkiem. Cholerna robota bo bardzo mokre. Na robienie flaków nie miałbym czasu i siły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.12.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 :lol: A do flaków tylko bułka, tak babcia mnie uczyła. Cleb do flaków nie pasuje. sam gotujesz te flaczki??? jakis fajny przepisik?? bo ja sie przyznam...kupuje...ale one nie do konca sa dobre A z jakiej firmy te flaczki kupujesz? Ja też kupuję, bo nie wyobrażam sobie domowej "obróbki" prawdziwych flaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.12.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 :lol: A do flaków tylko bułka, tak babcia mnie uczyła. Cleb do flaków nie pasuje. sam gotujesz te flaczki??? jakis fajny przepisik?? bo ja sie przyznam...kupuje...ale one nie do konca sa dobre A z jakiej firmy te flaczki kupujesz? Ja też kupuję, bo nie wyobrażam sobie domowej "obróbki" prawdziwych flaków kupuje takie...w palstikowym flaku nie wiem jaka to firma..... doprawiam... moja kumpelka gotuje sama flaki..tzn kupuje w miesnym...i te jej to prawdziwa pychota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.12.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 :lol: A do flaków tylko bułka, tak babcia mnie uczyła. Cleb do flaków nie pasuje. sam gotujesz te flaczki??? jakis fajny przepisik?? bo ja sie przyznam...kupuje...ale one nie do konca sa dobre A z jakiej firmy te flaczki kupujesz? Ja też kupuję, bo nie wyobrażam sobie domowej "obróbki" prawdziwych flaków kupuje takie...w palstikowym flaku nie wiem jaka to firma..... doprawiam... moja kumpelka gotuje sama flaki..tzn kupuje w miesnym...i te jej to prawdziwa pychota Zawsze jest pychota, gdy zrobi się samemu od początku do końca Ale mi się po prostu nie chce niektórych rzeczy robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts