jea 08.01.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Niech trwa cały rok jes, jes, jes... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.01.2007 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 I co piwosze, cały dzień nikt piwa nie pił Skandal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.01.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Chłopaki chyba na odwyk poszli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.01.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 I co piwosze, cały dzień nikt piwa nie pił Skandal biskupy wychlały całe zapasy dopiero popołudniu będzie dostawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 09.01.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 ...tak to niestety wygląda ZPP J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 10.01.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 ... a dzisiaj też jakieś puchy, pewnie kret w odwecie podziurawił orłom beczki J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.01.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 nie wiem czy kret i czy orłom ja zdradę popełniłam i zamiast Żuberka grzane wino ...dobra, już się nie odzywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.01.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Poratujcie spragnionego... napracowałem się dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 10.01.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 ...piwa zabrakło, kret dziury w beczkach, w odwecie porobił J ... a mówiłem orłom, żeby nie dawali mu pifka..., a mówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.01.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 koniec swiata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.01.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Ponieważ jestem w "komturii", to internet na EDGE chodzi bardzo powoli, Forum jeszcze wolniej.Myslałem o Was, że zanim strona się otworzy wypijecie całe piwo. A to kret wypił! Czy to Tola nasłała nadmiar ze swojej działeczki? I poszła pić grzane wino! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.01.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Tomku, a to bardzo możliwe, że to moje krety, bo odpukać na działce ich nie widać, a już się zastanawiałam, gdzie te futra polazły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.01.2007 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Tomku, a to bardzo możliwe, że to moje krety, bo odpukać na działce ich nie widać, a już się zastanawiałam, gdzie te futra polazły Tolu, są u mnie Twoje zguby. Cała przestrzeń pomiedzy domem a stodołą w kopcach. Podobnie na łące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.01.2007 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Tomku, a to bardzo możliwe, że to moje krety, bo odpukać na działce ich nie widać, a już się zastanawiałam, gdzie te futra polazły Tolu, są u mnie Twoje zguby. Cała przestrzeń pomiedzy domem a stodołą w kopcach. Podobnie na łące. czy to będzie bardzo niegrzeczne, jeśli ich nie zechcę zabrać do siebie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.01.2007 01:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Tomku, a to bardzo możliwe, że to moje krety, bo odpukać na działce ich nie widać, a już się zastanawiałam, gdzie te futra polazły Tolu, są u mnie Twoje zguby. Cała przestrzeń pomiedzy domem a stodołą w kopcach. Podobnie na łące. czy to będzie bardzo niegrzeczne, jeśli ich nie zechcę zabrać do siebie??? Mnie one zupełnie nie przeszkadzają Miłe, ciche, mają ładne futerka, spulchniają glebę, wyżerają różne wstrętne robaki. Super sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 11.01.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Tomku, a to bardzo możliwe, że to moje krety, bo odpukać na działce ich nie widać, a już się zastanawiałam, gdzie te futra polazły Tolu, są u mnie Twoje zguby. Cała przestrzeń pomiedzy domem a stodołą w kopcach. Podobnie na łące. czy to będzie bardzo niegrzeczne, jeśli ich nie zechcę zabrać do siebie??? Mnie one zupełnie nie przeszkadzają Miłe, ciche, mają ładne futerka, spulchniają glebę, wyżerają różne wstrętne robaki. Super sprawa. Tylko piwa im nie dawaj, bo ze spulchniania będą nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 11.01.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 .... tylko się pokazały, a już piwa zabrakło Skandal ! Z(bezP)P J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.01.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 .... tylko się pokazały, a już piwa zabrakło Skandal ! Z(bezP)P J a o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.01.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 .... tylko się pokazały, a już piwa zabrakło Skandal ! Z(bezP)P J Jerzy, czy stoisz, czy leżysz, to Ci się należy... http://images.google.pl/images?q=tbn:C7j4aC7L_XsjYM:http://www.mega.humor.pl/img/jak_nalezy_witac_meza.jpg powitanie na 49 setkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.01.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Tomku, a to bardzo możliwe, że to moje krety, bo odpukać na działce ich nie widać, a już się zastanawiałam, gdzie te futra polazły Tolu, są u mnie Twoje zguby. Cała przestrzeń pomiedzy domem a stodołą w kopcach. Podobnie na łące. chyba nie wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts