Andrzej Wilhelmi 16.01.2007 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Szalona Żabo wielkie, wielkie dzięki za pamięć! Jest mi niezmiernie miło, że pamiętałaś o takim drobiazgu związanym z moją skromną osobą. Dzisiaj stawiam wszystkim . No to z piwnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.01.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Imprezka? Andrzeju W. przyjmij i moje życzenia wszystkiego najlepszego, niech nie zabraknie tego, czego byś nie chciał, by zabrakło. Zdróweczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.01.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Andrzej Wilhelmi.wszystkiego naj naj w dni twoich urodzin zamiast kwiatka http://i.wp.pl/a/f/pjpeg/10004/piwo_380.jpg Najlepszego....piwa cały rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 16.01.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Dolaczam sie do zyczen. Sorki za brak polskich znakow, ale jestem troche daleko. I wlasnie startujemy na pifko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 16.01.2007 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Wielce szanowni a sercu menu drodzy piwni przyjaciele, dziękuję za pamięć i wiele ciepłych, serdecznych życzeń. Spotkania w naszym pubie to najmilsze chwilie spędzone przed monitorem i za to, że jesteśmy tu razem serdecznie Wam dziękuję. Oczywiście dla wszystkich kolejka! Wiem, że łatwo jest stawiać jak się nie płaci no ale może kiedyś będzie prawdziwa okazja . Serdecznie pozdrawiam. No to z piwnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.01.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 No to z piwnym A okazja może być na spotkanku forumowiczów w Muratorze, czyż nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.01.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 No to z piwnym A okazja może być na spotkanku forumowiczów w Muratorze, czyż nie? W tym Roku chyba Redakcja tez będzie sponsorować "tatafruta". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.01.2007 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 No to z piwnym A okazja może być na spotkanku forumowiczów w Muratorze, czyż nie? W tym Roku chyba Redakcja tez będzie sponsorować "tatafruta". ze co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.01.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 No to z piwnym A okazja może być na spotkanku forumowiczów w Muratorze, czyż nie? W tym Roku chyba Redakcja tez będzie sponsorować "tatafruta". ze co ? Jest Bobofruit - wiadomo, Jest Mamafruit dla kobiet w ciąży i matek karmiących A tatafruit to sok chmielowy na wszelkie okazje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 18.01.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.01.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 dwa dni bez piwa to o dwa dni za dużo http://www.kiper.com.pl/_dodatki/piwo/but033/bazant.jpghttp://www.kiper.com.pl/_dodatki/piwo/but033/bazant.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.01.2007 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 dwa dni bez piwa to o dwa dni za dużo http://www.kiper.com.pl/_dodatki/piwo/but033/bazant.jpghttp://www.kiper.com.pl/_dodatki/piwo/but033/bazant.jpg To można przeżyć? dwa dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.01.2007 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 stan agonalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 21.01.2007 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Moi drodzy dziś niedziela pifko w gardle rozwesela . No to do pubu biegiem . No to z piwnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 22.01.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 ... dzień bez pifka dniem straconym J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 23.01.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Coś dla właścicieli psów: Piwo dla przyjaciela (czworonożnego) PAP 18:20 Po całodziennym polowaniu nie ma jak to ułożyć się z butelką zimnego piwa - tak przynajmniej uważa właścicielka weimarskich wyżłów i sklepu ze zwierzętami w holenderskim mieście Zelhem, która opracowała psie piwo dla swych ulubieńców. Terrie Berenden w lokalnym browarze zamówiła wyprodukowanie i zabutelkowanie bezalkoholowego psiego piwa ze słodu i... ekstraktu wołowego. Swój pomysł wyjaśnia w ten sposób, że kiedy raz w roku razem z psami poluje w Austrii i popołudniami siedzi na werandzie, popijając piwo, wyżłom też się coś należy. Psie piwo trafiło na rynek w zeszłym tygodniu i jest reklamowane jako "Piwo dla najlepszego przyjaciela". Nosi nazwę "Kwispelbier". "Kwispel" w języku niderlandzkim oznacza machanie ogonem. Butelka napitku, którego mogą również skosztować ludzie, kosztuje 1,65 euro, czyli czterokrotnie więcej niż popularnego Heinekena. (aka) 88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.01.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 A ja myślałem, że "Dog in the fog" to piwo dla psów. Ale mój nie chciał nawet powąchać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 23.01.2007 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Paczta chłopy co się narobiło ja żem tego pifka poprubował ale mój ogonek nie machnął ani razu . Ostrzegam to pfko to jakaś lipa albo cóś gorszego . No to z piwnym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 24.01.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 ... no to wreszcie w domu, obiadek zjedzony, można zez pifkiem ( Wareczka ) przed kominkiem usiąść ZPP J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.01.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Panowie, knajpa na psy schodzi trza coć zapodać... http://www.bavarianhaus.pl/www/wp-content/uploads/pb257596.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts