Andrzej Wilhelmi 01.04.2007 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Jak posiedzimy w wiosce do rana, to mój syn nas odbierze i po krótkim śnie będziemy dalej porównywać zalety i wady produktów różnych piwowarów u mnie. Mam nadzieję, że guru do nas dołączy jak również Michał i parę innych znawców złocistego trunku. Tola z Żubrem mile widziana . Bez żubra też nie wiem, czy nie będzie żubr bez toli Jak nie znajdziemy żubra bez toli to może znajdzie się z e-tolą No to z piwnym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.04.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Z piwnym AW piwo z etolą z pianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.04.2007 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 To ze SPECJALnym piwnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 03.04.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Strasznie tu ostatnio cicho. Chyba łyknę http://img102.imageshack.us/img102/3268/mocnefu4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 03.04.2007 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Czasami siedzę i myślę , a czasami ino siedzę . Teraz to siedzę i się biedzę czym tą Manufakturę com się ją u Rysia przyprawił ugruntować ? No czym ? Nie widzę propozycji. No to losowanie z chłodziarki . No to z piwnym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 04.04.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 ...Wyśta chibbbbbbaaaaaa łostatnio to zzzzzzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaaa dużuooooooo się ploglammmmmmmówwww psssssszyrodniccccccichhhhhhh nałogląąąąąąąąąądaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sssssiemmmmmmm ,..... jakieśśśśśśśśśśśśśśśś źźźźźźubiery czy cuuuuuuuuuuuuuuśśśśśśś tylko źźźźźźźźźźźźźźźźźiuber i źźźźźźźźźźźźźźźźźiuber !!! ...a nie ma to jak WARKA !!! J ... no co, no coooooo Żartowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 04.04.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 a ja czasami lubie żywca na żywca ....zpp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 04.04.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Tyś mi Bratem Piwnym ZPP Jerzysio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_PL 04.04.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 cześć - dotarłem i tu - troszke późno ale grunt, że trafiłem chyba zawsze zostane przy Żywcu !!! jest piwo i jest Żywiec !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 04.04.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Marioooooooo !!!! Tyyyyyyżeeeeeśśśśśśśśśśśśśśśśś za dużżżżżżżżoooooo się reklammm ostatniiiiiiiiiiiiiiioooooooooooooo naobgląąąąąąąąąąąaaaadałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł czy cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuśśśśśśśśśśśśśs WITAJ PIWNY BRACIE !!! J wew njujorku tak śśśśśśśśybko Żywca nie podajooooooooommmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 05.04.2007 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Żywiec nie jest zły ale wolę pifko . No to z piwnym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_PL 05.04.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Z piwnym wszystkim reklamy reklamami - a i owszem. Piłem pierwszego Żywca jak ino we telewizji był Miś Kolargol - największa piz.. wśród niedźwiedzi. Reklam w tedy cheba nie było. Może dlatego taki sentyment czuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.04.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Spelnienia wielkanocnej pisanki i mokrego poniedzialku.... .......zyczy Frosia i Frosch http://bilderkiste.de/phpcliparts/media/kueken01e.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 07.04.2007 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Drodzy piwni przyjaciele (i przyjaciółki też), życzę Wam pogodnych piwnych Świąt i piwnego Dyngusa . Kochani piwujcież . No to z piwnym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.04.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 niech Wam, nam się dobrze wiedzie i w Święta i po... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.04.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 mam piwne pytanie....czy ja mogę dzisiaj Żubra wypić oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 07.04.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 mam piwne pytanie....czy ja mogę dzisiaj Żubra wypić oczywiście ja myślę, że tylko posiedzieć przy Żubrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.04.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 mam piwne pytanie....czy ja mogę dzisiaj Żubra wypić oczywiście ja myślę, że tylko posiedzieć przy Żubrze... i pomarzyć, że powstaje...z jęczmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 10.04.2007 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 A dzisiaj to i z Wojakiem można powojować . No to z piwnym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.04.2007 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Andrzeju, z wojakiem - nie. Są pewne granice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts