Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zapraszam do PIWIARNI ..... klubowej

Recommended Posts

Do kufli siostry i bracia! :D Ale się narobiło! 8) Trza nam oblać Mistrzostwa Europy! :D :p :D Musim tera nasz Pub rychtować i jakowąś piwną drogę do niego pobudować! :lol: :lol: :lol: Nasz PIWNY GURU musi wystąpić o przydział unijnych dutków :roll: .

No to z piwnym :wink: .

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Do kufli siostry i bracia! :D Ale się narobiło! 8) Trza nam oblać Mistrzostwa Europy! :D :p :D Musim tera nasz Pub rychtować i jakowąś piwną drogę do niego pobudować! :lol: :lol: :lol: Nasz PIWNY GURU musi wystąpić o przydział unijnych dutków :roll: .

Masz rację Andrzeju, potrzebujemy srodków na budowanie. Ile cementu i innych materiałów potrzeba na wybudowanie stadionów, dróg, hoteli itp? A innych materiałów? a ilu budowlańców? Boh pomyłuj.

Nie wiem, czy się cieszyć, czy płakać?

No to ZPP, co tam kosztybudowy naszych domów.

Popyt na pifko też wzrośnie bo od tego zapału pragnienie gasić przyjdzie :oops: :lol: . Na Twoim miejscu bym w Komturii chmiel sadził i kadzie stosowne rychtował!!!! :roll: :D :lol: :lol:

A ja własnie przywiozłem sadzonki... winorośli.

Dzięki za miłe przyjęcie do klubu miłośników piwa.! Andrzejku nic się ni przejmuj,że wziołeś za faceta no bo i skąd mogłeś wiedzieć ,że pod takim nickiem ukrywa się kobiebietka lubiąca męski trunek :oops: Ogólnie to niewiem jakie są tu zwyczaje ,np.czy można zaglądać do baru bez piwka ? tak tylko ?

Piękna ta pierwsza reklama :D

12 liitrów piwa dziennie zapewni siłę do pracy i orzeźwi :wink: :o

Ciekaw jestem z którego roku jest ten plakat. Przypuszczam, że to przełom lat '40 i '50 ubiegłego wieku.

dziś ja stawiam -mam imieniny! :lol: Tylko czemu mój mąż o tym niepamięta? ( :x upije się na smutno :cry:

Nie rób tego, czyli nie upijaj się na smutno. Jeśli już musisz, upij się z nami na wesoło. :D

A jesli chodzi o męża, może jakoś dyskretnie mu przypomnisz o dzisiejszym święcie?

Ewentualnie daj jakiś namiar na niego na priva. Nr kom. lub maila. Zadzwonię lub napiszę bezosobowo z pytaniem, czy wie, kto obchodzi dziś imieniny.

A tak prywatnie to wszyskiego najlepszego :D

Leszku gratulacje :D

A tak trochę pomarudzę, czy zamiast tego brytyjskiego mozna prosić o coś naszego. Wybredny nie jestem byle nie Wojak :wink: :D :D

A może był zmęczony. Zaraz powiesz, że męska solidarność i sexiizm :wink:

Może jakieś świece, otwarta butelka wina i fajna kolacja na stole, i delikatnie go obudź, musnieciem warg...

No nie, dżempel, dalej nie bedę podpowiadał :D