anetmar 25.01.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Grzane piwko z miodem goźdźikami i jeszcze jakimiś cudami na Krupówkach po wycieczce, jeździe na sankach i.... kurcze wypadało by napisać że po narciarskich szaleństwach, ale kłamać że potrafię na tych 2 deskach śmigać to nawet tu nie będę OJjjjjjjjjj ale mam smaka........ a w domku nawet zimnego piwka, nie ma..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapsik 25.01.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Oj ja też nie i stary też nie !!!! dziecko pomyka a my pilnujemy mu plecaka w knajpce na dole lub na górze!!! zależy gdzie nas syn pożuci A jaka radość jak nas już odnajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 30.01.2006 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Co do piwa z jajkiem to z racji swojego zawodu (aptekarz jestem) uwaga co do wykonania wciorstek napisała że z jajkiem robi się mętne (jest to mormalne zjawisko jak doda się zółtko do gorącego (ponad 40 stopni)piwa. Po prostu ścina się białko. Ja to robię inaczej grzeję piwo, jak ktoś lubi ok można z goździkami. W tym czasie robię kogel-mogel (rozcieram zółtka z cukrem ale wpadł mi teraż do glowy pomyśł muszę spróbować z miodem) i do tego dodaję PORCJAMI gorące piwo, Tzn na początku dodaję trochę piwa i mieszam je z koglem moglem aby podgrzać jajka i dopiero potem resztę piwa cały czas mieszając powstaje cudowny kremowy napój. Działa wspaniale sam używam go przy lekkim przeziębieniu ( Inne leki zostawiam na później ) i jak to mówi mój kolega przy toaście SMACZNEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 31.01.2006 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 ..no to trzeba wypróbować ten sposób J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 02.02.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 WITAM! Ten pomesł tomka to trzeba koniecznie wypróbować.....zanim jeszcze zima , bo w lato to tylko zimne piweczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 03.02.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 ...k o n i e c z n i e ! ! ! j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 03.02.2006 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Puk! Puk! Czy można się przysiąść do tego pabu? Zamawiam STAROPRAMEN i PALM. No to cyk. Do miłego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 04.02.2006 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Puk! Puk! Czy można się przysiąść do tego pabu? Zamawiam STAROPRAMEN i PALM. No to cyk. Do miłego! siadaj przecież nie będziesz stal. Tutaj wszyscy jedna rodzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 04.02.2006 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Dzięki za zaproszenie. Kolejka dla wszystkich ja stawiam! BUDWEISER! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 05.02.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 ...to ja też poproszę J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 06.02.2006 00:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Bardzo proszę, już przynoszę. No to cyk najwyższa pora wypić zdrówko MURATORA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 07.02.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 ...i jeszcze raz ! ...i do łopat, bo nas z kretesem zasypie....J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 07.02.2006 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Jerzysio a ty tak od rana trochę z kufla trochę z dzbana łoisz piwko w myśl zasady, piwko z rana jak śmietana! Do łopaty miły bracie tam przygoda czeka na Cię! Do miłego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 07.02.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 ...a bo coby wyjechać to najpirw trza siem łodkopać J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 08.02.2006 00:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Wygląda na to, że jesteśmy tylko my dwaj. Nikt się nie przysiada? No to dla odmiany Tyskie Gronie dwa razy proszę! Do miłego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 08.02.2006 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Wygląda na to, że jesteśmy tylko my dwaj. Nikt się nie przysiada? No to dla odmiany Tyskie Gronie dwa razy proszę! Do miłego. Jak to? Zapomniałeś o mnie? Przecież ja tylko do kibla wyszedłem bo misię siusiu po piwie zachcialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 08.02.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 ..usprawiedliwiony, sam mu zeta na kibelek pożyczyłem .... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ttomasz 08.02.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Zlatopramen x 2 prosim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 08.02.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 ..aaaaaa dos serwessa por fawor senior Bylo tak mnie mówić łod razuuuuuu J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 08.02.2006 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Czuję się jak byłbym w Pradze, Zlatopamen ja poradzę, również łyknę dwa browary, żeby było tak do pary. Dzwonią szklanki, złote piwko w nie się leje, w górę serca dobrodzieje. Zdrówko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts