bodzio_g 11.06.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 .. wew takiej aluminiowej było, bo ja wiem cooo J Byle było dobre PIWO ...i z pianką zpp i w kufelku, bo z puszki to blee ZPP ...i schłodzone, bo ciepłe to blee zpp i duuuuuuuuuużo, bo mało to blee ZPP i w dobrym towarzystwie, bo w lichym to blee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.06.2007 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 .. wew takiej aluminiowej było, bo ja wiem cooo J Byle było dobre PIWO ...i z pianką zpp i w kufelku, bo z puszki to blee ZPP ...i schłodzone, bo ciepłe to blee zpp i duuuuuuuuuużo, bo mało to blee ZPP i w dobrym towarzystwie, bo w lichym to blee i tu i teraz, bo za 200 lat to bleee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.06.2007 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 .. wew takiej aluminiowej było, bo ja wiem cooo J Byle było dobre PIWO ...i z pianką zpp i w kufelku, bo z puszki to blee ZPP ...i schłodzone, bo ciepłe to blee zpp i duuuuuuuuuużo, bo mało to blee ZPP i w dobrym towarzystwie, bo w lichym to blee to ja się ulotnię do Kurnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 11.06.2007 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 .. wew takiej aluminiowej było, bo ja wiem cooo J Byle było dobre PIWO ...i z pianką zpp i w kufelku, bo z puszki to blee ZPP ...i schłodzone, bo ciepłe to blee zpp i duuuuuuuuuużo, bo mało to blee ZPP i w dobrym towarzystwie, bo w lichym to blee i tu i teraz, bo za 200 lat to bleee i przy stoliku pod parasolem , bo ...na kolanie to blee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.06.2007 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 .. wew takiej aluminiowej było, bo ja wiem cooo J Byle było dobre PIWO ...i z pianką zpp i w kufelku, bo z puszki to blee ZPP ...i schłodzone, bo ciepłe to blee zpp i duuuuuuuuuużo, bo mało to blee ZPP i w dobrym towarzystwie, bo w lichym to blee i tu i teraz, bo za 200 lat to bleee i przy stoliku pod parasolem , bo ...na kolanie to blee i z okrzykiem ZPP, bo w milczeniu to blee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 11.06.2007 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Jamles - do kurnika to lisy zagladają, a potem sie ...ulatniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 11.06.2007 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 .. wew takiej aluminiowej było, bo ja wiem cooo J Byle było dobre PIWO ...i z pianką zpp i w kufelku, bo z puszki to blee ZPP ...i schłodzone, bo ciepłe to blee zpp i duuuuuuuuuużo, bo mało to blee ZPP i w dobrym towarzystwie, bo w lichym to blee i tu i teraz, bo za 200 lat to bleee i przy stoliku pod parasolem , bo ...na kolanie to blee i z okrzykiem ZPP, bo w milczeniu to blee i conajmniej z kilkoma kufelkami , bo z jednym napełnionym do połowy to blee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.06.2007 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 .. wew takiej aluminiowej było, bo ja wiem cooo J Byle było dobre PIWO ...i z pianką zpp i w kufelku, bo z puszki to blee ZPP ...i schłodzone, bo ciepłe to blee zpp i duuuuuuuuuużo, bo mało to blee ZPP i w dobrym towarzystwie, bo w lichym to blee i tu i teraz, bo za 200 lat to bleee i przy stoliku pod parasolem , bo ...na kolanie to blee i z okrzykiem ZPP, bo w milczeniu to blee i conajmniej z kilkoma kufelkami , bo z jednym napełnionym do połowy to blee [/quote:b2b772d1fa] z kilkoma pełnymi kufelkami i pianką na dwa palce, bo inaczej to blee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.06.2007 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Jamles - do kurnika to lisy zagladają, a potem sie ...ulatniają eee, piwo wietrzeje jak sie za dużo rozprawio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.06.2007 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 .. wew takiej aluminiowej było, bo ja wiem cooo J Byle było dobre PIWO ...i z pianką zpp i w kufelku, bo z puszki to blee ZPP i co teraz z moim zapuszkowanym Żubrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.06.2007 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 .. wew takiej aluminiowej było, bo ja wiem cooo J Byle było dobre PIWO ...i z pianką zpp i w kufelku, bo z puszki to blee ZPP i co teraz z moim zapuszkowanym Żubrem przelej w bezpieczny kufelek http://sklep.dil.pl/photo/B-BL-KUFEL.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 11.06.2007 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 .. wew takiej aluminiowej było, bo ja wiem cooo J Byle było dobre PIWO ...i z pianką zpp i w kufelku, bo z puszki to blee ZPP ...i schłodzone, bo ciepłe to blee zpp i duuuuuuuuuużo, bo mało to blee ZPP i w dobrym towarzystwie, bo w lichym to blee i tu i teraz, bo za 200 lat to bleee i przy stoliku pod parasolem , bo ...na kolanie to blee i z okrzykiem ZPP, bo w milczeniu to blee i conajmniej z kilkoma kufelkami , bo z jednym napełnionym do połowy to blee [/quote:9e2a617102] z kilkoma pełnymi kufelkami i pianką na dwa palce, bo inaczej to blee [/quote:9e2a617102] i z dobrze znanego browaru , bo ... z garażu to blee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 12.06.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 ...i w szkle schłodzonym zimną wodą bo bleeeeeeJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.06.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 dziś popołudnie za kierownicą, więc o piwie można tylko pomarzyć, i to jest bleee ZPP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.06.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 dziś popołudnie za kierownicą, więc o piwie można tylko pomarzyć, i to jest bleee ZPP ale wieczór tuż......za rogiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 12.06.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 ...za rogiem to jest piwo i to jest łokej J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.06.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 czy...... to jest łokej J niejaki Wojak w promocji po 1zł i ..............przepłaciłem ponad 100% za powstającgo z jęczmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.06.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 A tego Wojaka, to da się pić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.06.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 A tego Wojaka, to da się pić? nie próbowałem jeszcze dostałbym wilczy bilet z klubowej piwiarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.06.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Masz szczęście. Mądry z Ciebie facet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts