aniutkas 17.09.2004 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 Witam wszystkich. Mam zamiar budowac dom na wiosne czy moze ktos slyszal o firmie interdom, wydaje mi sie, ze maja dosc konkurencyjne ceny czy ktos o nich slyszal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bnowicka 17.09.2004 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 Witam Wszystkich Drewniaków!!!! Może ktoś z Was mieszka już w szkieleciaku (szkielet 14x14, 15cm wełny w ścianach, 10cm w podłodze) z podłogą na legarach, ogrzewanym elektrycznie? Poszukuję pilnie opinii o przebytej zimie i rachunkach za prąd. Moi budowlańcy zapewniają mnie że wszystko będzie ok, ale chciałbym znać opinie ludzi którzy przeszli to (przechodzą). Tak naprawdę interesuje mnie koszt takiego ogrzewania a nie współczynniki itd. (o współczynnikach kiedyś zapomnę - o rachunkach niestety nie). Zastanawiam się czy nie pchać się w lanie podłogi z betonu ze styropianem... sam już nie wiem Dajcie znać, proszę!!! pozdrawiam i czy ktoś z okolic Grodziska jest????? Mieszkalam dwa sezony.Dom ktory kupilam mial drugie pietro wybudowane w szkielecie( 18cm welny). Obecnie konczymy prace wykonczeniowe srodka , szkielet zostal rozebrany i zastapiony B-K 24cm+15 cm ocieplenia.Nigdy wiecej tego dziadostwa!!!!Zastanow sie przed budowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.09.2004 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2004 bnowickaczy możesz bliżej powiedzieć dlaczego to dziadostwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elczak 20.09.2004 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Obawiam się, że nasze ściany nie będą idealnie proste, myślę o montarzu płyt G-K na ruszcie stalowym (nie tylko sufit) Napiszce jak jest u was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.09.2004 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 elczak - u mnie wszystkie sciany maja być na ruszcie mam nadzieję iż będą proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 20.09.2004 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 To tak jak u mnie. Wszystkie sufity są podwieszane na ruszcie i większość ścian także (oprócz tych w łazienkach - bo tam jest glazura i tych w spiżarni - tam może popękać). Rzeczywiście, mimo prostego montażu szkieletu okazało się, że trzeba gdzieniegdzie podkładać pod stelaż bo nie jest równo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.09.2004 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Maco - czy już coś popękało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blachu 21.09.2004 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Co do k-g to ja daję bezpośrednio na drewniany szkielet na ścianach a na sufity to na ruszcie metalowym. Też mam nadzieję, że nie będzie pękać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 21.09.2004 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Uwaga, ostrzegam W październikowym dodatku do Muratora - Murator Mazowiecki - Domy i Mieszkania - ukazała się reklama Centrum Budownictwa Szkieletowego Warszawa - Marek Nowicki, używając loga CBS, reklamująca się między innymi współpracą z Centrum Budownictwa Szkieletowego w Gdańsku. Informuję, iż Centrum Budownictwa Szkieletowego w Gdańsku, nie mam nic wspólnego z firmą CBS Warszawa, która nazwy i zastrzeżonego przez nas loga używa bezprawnie, bez zgody Centrum Budownictwa Szkieletowego w Gdansku. Centrum Budownictwa Szkieletowego z siedzibą w Gdańsku nie ponosi i nie będzie ponosić żadnej odpowiedzialności za działalność pana Marka Nowickiego. Wojciech NitkaCentrum Budownictwa Szkieletowego80-748 Gdańskul. Chmielna 54/57 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 21.09.2004 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Maco - czy już coś popękało? Na razie tylko w małej łazience w narożnikach ścian (tam nie było ani stelażu ani taśmy zbrojącej na łączeniu płyt). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.09.2004 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Maco - dzięki zwrócę uwagę przy wykonywaniu prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 22.09.2004 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 witanko... oznajmiam iż wczorajsze trzęsienie ziemi mój domek przeżył bez uszczerbku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.09.2004 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 co oznacza - że szkieletory wytrzymaja wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 22.09.2004 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Drewniaki górą U mnie w części technicznej prace dobiegaja końca... dzis kończe malować posadzkę betonową a na następny rok zacznie sie układanie instalacji i co tam jeszcze wyjdzie Pozdrawiam wszystkich Drewniaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.09.2004 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 emems - dziekujemy za pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nulek 23.09.2004 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Witam wszystkich budujacych i mających się budować Ja na razie szukam działeczki (w Bielsku Białej lub Pszczynie) oraz projektu . Śledzę posty na forum i jak na razie nie znalazłem nikogo z okolic Bielska. Może ktoś ma namiary na godną polecenia ekipę? Chętnie przyjmę wszelkie informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 23.09.2004 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 nulek,Ja mogę Ci moją ekipę polecić. Myślę, że na przysżły rok będą mieli wolne terminy. Daj znać na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.09.2004 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 w sobotę była wiecha dzisiaj montują płytę OSB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekn 28.09.2004 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Gratulacje dla bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.09.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 wojtekn - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts