PiotrMarcin 01.08.2005 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Czy ktoś zna firmę Inez z Woli Mrokowskiej (okolice Warszawy) - http://www.inez.info ? Firma buduje domy szkieletowe (kanadyjskie) - oferta wstępnie robi dobre wrażenie ale może ktoś ma doświadczenia bardziej praktyczne? PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 05.08.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Witam wszystkich Szkieletowców!Jeszcze nawet nie zaczynam budowy, na razie rozważam wszystkie za i przeciw domu szkieletowego. Jezeli możecie podzielić się ze mną doświadczenie- będę wdzięczny!Pozdrawiam!Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.08.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Robin2 - właśnie kończę i się wykańczam doświadczeń mieszkaniowych - brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 20.08.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Witam wszystkich z grupy szkieletów, dzisiaj trafiłam tutaj pierwszy raz i z tego powodu bardzo sie ciesze, moge napisać że jestem szczęśliwą posiadaczką projektu Jaśmin-2 i cała papierologia za mną, jestem na etapie organizacji fundamentów a upragniony domek ma stanąć zimą w każdym razie do marca czy ktoś już to przerabiał bo jeśli tak to jeszcze nie trafiłam do tego Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 21.08.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 witam szkieletorów bodeku gratulacje wspaniałej cichej lokalizacj i postepu końcowego etapu ładnie to się prezentuje tylko trzeba wyćąci te chwasty przy głównej ulicy zawsze jak przejeżdzam to zerkam na postęp prac i zastanawiam się kiedy ja zacznę ale chyba 2006 mnie nawiedzi przez tych biurokratów pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.08.2005 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 kombi - chwasty to mie moje tylko sąsiada jak przejeżdżasz to zaglądnij - z reguły popołudniami jestem w razie czego kontakt na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldun 26.08.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Witam, Czy ktoś buduje taki domek? http://www.moj-dom.pl/79,oferta_detail.html Co o nim sądzicie? Wydaj mi się, że jest dość prostym i łatwym w budowie a co za tym idzie tanim (niestety piwnica trochę pochłonie kosztów ale działka jest ze spadem i chciałbym to wykorzystać). W związku z tym, że bale są za drogim materiałem bym wybrał oczywiście szkielet. Widzicie jkieś zagrożenia w budowie, czy coś byście zmienili? Z góry dziękuję za wszystkie opinie i komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 26.08.2005 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Nareszcie przeczytałam od początku Goosia jak było w Gliwie sama się tam wybierałam ale już nie zdążyliśmy bo wcześniej byliśmy w Hebanie i Danmarze mam pytanie ktoś budował z tą firmą nadal szukamy wykonawcy to nie jest wcale łatwe:( Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 26.08.2005 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 oczywiście chodzi o Danmar jakby to nie bylo jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 31.08.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 podnoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 31.08.2005 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 to moze zamiast podnosic to by ktos odpowiedal na posty chyba widze ze tutaj watek podupada a przenosi sie gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 31.08.2005 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 podnoszę aby do kończ nie podupadł nie znam firm więc się nie wypowiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 31.08.2005 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 to jakim cudem w watku szkieletu ludzie buduja domy ja musze zdecydowac sie na firme i nie wiem co robic, ofert konkretnych firm nie da sie porownywac, bo jedni to drudzy tamto innego, glownie dach, inni maja ceny za metr2 po prostu, jednak wszyscy sa w stowarzyszeniu i jakies zasady obowiazuja a inna przeszkoda jest brak kasy na wejscie do firmy umowienie sie na termin i wprowadzka, mam iles ofert kazdy co innego proponuje chociaz zawsze jest to dom wg tego samego projektu w szkielecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 31.08.2005 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 alex_ - ja nie miałem problemu u mnie były tylko dwie firmy, jedna na początku dorobku, druga z większym doświadczeniem; obejrzałem już wybudowane domy i ..... poszło cena była za metr, szczegóły w trakcie rozmów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mile19 31.08.2005 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 A pytaliście na forum Budownictwo Drewniane na "szkielecie"? Tam p. W.Nitka udziela informacji o firmach i wogóle o szkielecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.09.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 i to dużo informacji !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 01.09.2005 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 niby tak tam jest duzo informacji ale wiele konczy sie na zasadzie ktoś pyta a p.Nitka odpowiada w większości na priva jeśli chodzi o firmy a mało jest opisu doświadczeń z daną firmą mam również jego rady ale decyzję muszę podjąć sama chociaż Pan Nitka doradzał mi firmę z regionu ale niestety nie wywarła na mnie pozytywnego wrażenia ale bijąc się z myślami chyba szalka się przechyliła większą firmę można przycisnąć cenowo łatwiej im to znieść a jednocześnie muszą zachować jakość chociaż nie będzie dokładności mniejszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.09.2005 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 ale firma nie z regionu może sobie doliczyćextra koszty za delegację, rozłąkę itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.09.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 najprościej poprosić o referencje i adresypostawionych i zrealizowanych inwestycji;potem pogadać z mieszkańcami;to chyba najlepsza możliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 02.09.2005 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 ale firma nie z regionu może sobie doliczyć extra koszty za delegację, rozłąkę itp. ale przy takim niedalekim nie regionie można dogatać transport gratis zwłaszcza jak firmy i tak wożą na ileś km i jak się przekroczy o 30-50km to nie aż taka różnica:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts