bodekku 02.09.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 alex_ - to pozostaje tylko obejrzeć realizacje i negocjować ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 03.09.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 najprościej poprosić o referencje i adresy postawionych i zrealizowanych inwestycji; potem pogadać z mieszkańcami; to chyba najlepsza możliwość Pytanie o listę wysłane i czekamy w przyszłym tygodniu może ją dostaniemy, jeszcze tylko zorganizować pieniążki i trzeba rezerwować terminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.09.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 alex_ - no to 3mam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 05.09.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 alex_ - no to 3mam kciuki no nie dziękuję co by nie zapeszyć ale trzymaj bardzo bardzo mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 05.09.2005 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Jeśli mogę przy okazji chętnie podpytam jak się u Was ma sytuacja z kominami sami murujecie czy firma stawiająca domek, jak się to kształtuje. Firmy stawiają np. kominy systemowe a to zwiększa koszty, to jak się to odbywa kominy stoją jak przyjeżdza firma, a jak ciutek będą otwory kominowe nie pasować. Trochę nie mogę tego ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.09.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 my sami postawiliśmy systemowy; kupiony za całkiem dobrą cenę u mnie pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 08.09.2005 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 my sami postawiliśmy systemowy; kupiony za całkiem dobrą cenę u mnie pasowało to nic tylko się cieszyć ja mam narazie niezły zgryz z tym kominem jak ja już bym chciała być po. A tak poza tym listy referencyjnej nie widać co jest przykre, próbuje nawiązać kontakty 1. z kimś kto chciał ten sam projekt 2. z kimś kto stawiał w interesujących mnie firmach nie wiem dlaczego ale 2 facetów zrezygnowało i przerzuciło się na mury normalnie mam szczęście jak......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.09.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 alex_ - bez załamki aby do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 09.09.2005 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 bodekku pojawiła się lista referencyjna w postaci............................... ............................................. wypisanych nazw miejscowości i co ty na to co by było do przodu to mężunio jutro na czarno smaruje fundamenty a w przyszłym tygodniu musimy ruszyć bloczki a chcę jeszcze bank załatwić i aby w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 11.09.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Jak szukałem firmy to sporządziłem zapytanie ofertowe (metrym technolgia i takie tam różne pytania między innymi o etapy budowy, ceny i terminy). Po odrzuceniu ofert, którebyły skrajne (za drogie, brak odpowiedzi na pytania,...) dzwoniłem i była rozmowa, kóre też mi dała pewne odczucie.Wybrałem najciekwawszą ofertę i spotkałem sie z szefem firmy na jedej z budów. On pokazał zdjęcia innych. Po godzinnym spotkaniu, jeszcze dwa dni trawiłem i wybrałem. Na pewno warto zobaczyć jak firma robi - to baaaardzo ważne doświadczenie. PS. Mi już roczek minął jak mieszkam w moim szkieleciku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.09.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 alex_ - zrób tak jak napisał Maco koniecznie obejrzyj już zbudowany dom (domy) i pogadaj z mieszkańcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 12.09.2005 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Dokładnie tak zrobiłam rozesłałam zapytania ofertowe, odpadło ileś firm ze względów na jakie napisał Maco i zostało mi trochę firm a jeszcze został mi ostatni etap obejrzenie wykonanych i tu utknęłam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.09.2005 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 no to musisz się zmobilizować i wykonać małą rundę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 12.09.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Koniecznie. Żeby spać ze swiadomością, że zrobiłaś to co trzeba było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.09.2005 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Maco - popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 13.09.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 WITANKO http://www.madzia.olp.pl/gify03/image001.gif kope czasu mnie niebyło u szkieletorów .. bo przez jakiś czas na szkieletora niewyglądałam a że teraz mamy w domku neta to sobie szaleje ACO ! u nas na budowie troszkę się zmieniło.. bo zrobiliśmy wszystkie instalacje w kablu czyli elektryka, alarmy, anteny, internet na wiosnę planujemy robienie elewacji!! WRESZCIE!!! Panie Wojtku czy Pan czasem tu zagląda ? Bo ja mam do Pana pytanko odnośnie elewacji Bodekku ... co u ciebie? już mieszkasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 13.09.2005 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Koniecznie. Żeby spać ze swiadomością, że zrobiłaś to co trzeba było. Jak najbardziej racja i tak trzeba, ale nie zawsze to jest możliwe i proste. Uwierzcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.09.2005 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 emems - faktycznie kawał czasu ja już się przeniosłem i wykańczam "się" rodzinka za chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 15.09.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Pytanko trochę z innego tematu na szkieleciki brał ktoś kredyt w banku??? jeśli tak to w którym:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 15.09.2005 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Ja nie brałem.Moje 60m2 mieszkanko w zupełności wystarczyło na budowę domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts