j-1942 07.10.2005 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Cześć Co do kosztów to ciężko dokładnie powiedzieć, wszystko żalezy do projektu i to co projektant wymiśli/ jak śledzisz nasze wypowiedzi to w moim przypadku była wzmianka o tym,że szanowny projektant chciał uszczęsliwić mnie stalą i ścianami z cegły... / zamiana wszystkiego na drewno/, po za tym wychodziło mu że na 120 m2 potrzebuje 20, 82m3 drewna!!!!!!!!! Co do wycen rózne firmy róznie wyceniaja: ja swoje wyceny za 120 m miałem w przedziale 40 000 do 100 000 za stan surowy otwarty Natomiast co do projektu to wszystko zalezy co chcesz wybrac i jak mieszkać. My szukaliśmy 6 miesięcy!!! W naszym przypadku zauroczył nas taras przed wejściem i to ze kazdy pokój ma swoja garderobe. Ja osobiście kupiłem ,,gotowca" i jak wybudowałem to zobaczyłem ze mam ogromny strych Wczoraj byłem na budowie i uswiadomiłem sobie że jak bedzie szmal to moge sobie zrobic jeszcze jeden pokój na poddaszu -,,samotnię" i jeszcze zostanie ogromny strych/ znajac moją zone i i tak szybko go zapełni.... Moja propozycja jak bedziecie mieli projekt to wyslij do wyceny. Firma EKO jest cenowo dobra, a robi bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pooh-atec 07.10.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Dziękuję za szybką odpowiedź. Mam na oku jeden gotowy projekt - nie jest co prawda doskonały, ale może po wprowadzeniu drobnych zmian będzie zbliżony do ideału? Pozdrowienia pooh-atec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 07.10.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Udało mi się zaktualizować fotki serdecznie zapraszamtak wygląda wstęp do szkieletorkaPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pooh-atec 07.10.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Szukam informacji nt. ogrzewania kominkowego - z płaszczem wodnym. Albo nie potrafię znaleźć, albo nikt nie dzielił się takim doświadczeniem.Czy taki typ ogrzewania, to jakiś problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pooh-atec 07.10.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Oczywiście kominek z płaszczem wodnym w domu "szkieletowym" A jak Wy ogrzewacie swoje domki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.10.2005 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 pooh-atec - wrzuć "kominek" lub "płaszcz wodny" do wyszukiwarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-1942 08.10.2005 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Alex fotki fajne ale jedno rzuca sie w oczy te kraty po browarze robia wrażenie -chłopami duzo mogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-1942 08.10.2005 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Kominek zobacz http://www.makroterm.pl przymierzam się do zainstalowanie tego u siebie. Na forum firma ta ma dobre notwowania. Kominek można zrobić w obiegu ZAMKNIETYM!!!!!!!!!!!!!!! a to ważne.Narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-1942 08.10.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 ale mnie wzieło na pisanie na raty...Co do kominka wejdz na strony forum muratora http://www.murator.pl/forum/ tam jest między innymi dział wymiany doświadczeń i można znaleść ,,kupe" info na rózne tematy które nas szkieletowców również dotyczą. I chyba nie tak dawno poruszana była sprawa kominka z płaszczem wodnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 08.10.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Alex fotki fajne ale jedno rzuca sie w oczy te kraty po browarze robia wrażenie -chłopami duzo mogą Nie żebym się tłumaczyła ale one tam puste dotarły chodziło o coś co będzie powodowało że nie trzeba będzie na ziemi zbijać albo inne tego typu rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.10.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Alex fotki fajne ale jedno rzuca sie w oczy te kraty po browarze robia wrażenie -chłopami duzo mogą Nie żebym się tłumaczyła ale one tam puste dotarły chodziło o coś co będzie powodowało że nie trzeba będzie na ziemi zbijać albo inne tego typu rzeczy to jest tzw. wersja oficjalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 09.10.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 to jest tzw. wersja oficjalna i jak tu gadać z facetami w ogóle nie wierzą w to co mówi kobieta po prostu skandal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-1942 09.10.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Alex ja Ci wierze!!!!!!! Wczoraj był oficjalny odbiór MANTY w stanie surowym czyli wiecha. Kierownik szukała długo szukał i sie nie doszuka. Czyli z czystym sumieniem polecam usługi firmy EKO DREWNO BUD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 09.10.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 alex_ Przejezdzałem dzisiaj koło Twojej działki ale nie zrobiłem fotek bo dwóch gości sobie dzielnie tam pracowało nie chciałemich stresować za bardzo Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 09.10.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 alex_ Przejezdzałem dzisiaj koło Twojej działki ale nie zrobiłem fotek bo dwóch gości sobie dzielnie tam pracowało nie chciałemich stresować za bardzo Pozdrawiam Facio ty tutaj w każdym razie mężuś pracuje i tylko pomocnicy się zmieniają a jak wrażenia w realu Pozdrowionka PS to dla szkieletorków Facio to gość który wioskę dalej ma działkę i sobie rozmawiamy na bydgoskiej, ale niestety chce mury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pooh-atec 09.10.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Dzięki J-1942 za podpowiedzi. Czytam Hmmm, muszę się jeszcze dużo nauczyć Pozdrawiam pooh-atec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 10.10.2005 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 to jest tzw. wersja oficjalna i jak tu gadać z facetami w ogóle nie wierzą w to co mówi kobieta po prostu skandal ależ ja ci wierzę ale wcześniej ktoś te skrzynki opróżnił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 10.10.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Mi szieletowca stan surowy + ocieplenie równiez robila firma EKO Drewno dun, sprawnie, solidnie i o dziwo czysto (posprzatli po sobie), moge z czystym sumieniem polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pooh-atec 10.10.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 No to chyba umówię się na wstępne negocjacje z tą firmą. pewnie są dość "obłożeni" terminami. Dzięki za opinie Pozdrawiam pooh-atec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimi31 10.10.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 A ja wciąż szukam...i szukam.... opinii o f-mie ADI- COM z Rybnika. i doszukać się nie mogę. A wiosna tuż i trzeba by termin zaklepać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts