OLA.J. 30.11.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Moje gipsy leż i czekają na ulożenie, alex_ jaka fizelina, myślałam, że nałaczeniach daje się siatke i gips i to koniec, możesz coś przybliżyć w temacie fizeliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 30.11.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 słyszałam o fizelinie na całe ściany na siatkę z gipsikiem, która jest na łączeniach, podobnież są takie tapety fizelinowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 30.11.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Dzięki alex_, czyli z tego co zrozumiałam tapetuje sie cale ściany i wtedy nie pękają, chociaż ja mam cicha nadzieje ze i bez tego tapetownia nie będą pękały , ale może się myle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.11.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 u mnie łączenia pękają tacy to byli fachowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 30.11.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 u mnie łączenia pękają tacy to byli fachowcy jasne tak szybko, to się wkurzyć można na razie nic nie mówię, bo to jest daleko ode mnie na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-1942 01.12.2005 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Alex chwilowo nie wiem co sie dzieje na budowie byłem na wygnaniu kilka dni po za 3miastem. Ale jak wróce to jade na inspekcje zobaczyc zaawansowanie prac. Na pewno idzie do przeodu bo przez telefon cały czas zamawiam materiał /nie chcę aby chopaki z EKO przeciskali sie niepotrzebnie między balotami wełny/ a tak kulturka luzik i przestrzeń do pracy / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-1942 01.12.2005 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 alex gdzie można znaleśc info o fizelinie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-1942 01.12.2005 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Ola to kiedy układasz gipsy? nie można tak skończyć 2005 aby towar zakupiony leżał i czakał do przyszłego roku trzeba rękawy podciagnośc i do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 01.12.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 alex gdzie można znaleśc info o fizelinie.... nie wiem skąd info, ale ja mam od kierownika, który tak ma kilka lat na ścianach i jest wszystko OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 01.12.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 No mam nadzieję, że prace ruszą jescze w tym roku, przynajmniej jeśli chodzi o ściany, tyle ze ściany bedzie nam robił sąsiad (bo dużo taniej) do końca nie jestem pewna umiejętnosci sąsiada, więc wole sie popytać co my nie popękalo za szybko i szlag tym samym mnie nie trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.12.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 z sąsiadem uważaj; można sobie zrobić wroga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 01.12.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 No własnie, ale mąż niestety juz zadecydwoał i z nim rozmawiał, klad nam juzklinkier i parapety na zewnątrz i w marę ok jak na razie, ale tych gipsów troche się boję, tak sie zastanawiam dlaczego one pękaja, na łaczenich moga chociaż moim zdaniem nie powinny. Sąsiad ma cene 1/2 tej co inna firma proponowała a te ściany są na całym domu więc spora kwota, no chyba ze pierwszą cenę miałam zawyżona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.12.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 jak się nie uda to pozostaj siekiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 01.12.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 A czego używaliście do szpachlowania, wydaje mi sie ze dużo zależy od jakości materiału. Są jakieś masy szpachlowe rygipsu nawet jest w muratorze wzmainka, ale czy są dobre ? Trudno, jak mówią z konieczności nauczę się i siekierka machac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.12.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 są podobne masy szpachlowe akrylowe lekko elastyczne jak znajdę to dam znać niestety też potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 01.12.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Jak znajdziesz to poproszę o nazwę, z góry dzięki, mqm cicha nadzieję że do Wielkanocy zdążę się wykończyć bo już sil coraz mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.12.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 pomyśl pozytywnie i się nie poddawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-1942 01.12.2005 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Ja też prosze o nzawe tej masy bo za kilka dni zaczyman mysleć o zakupach-chopaki jadą z robotą az czasmi nie nadażam z dostawami. Nawet ciepełko w domu jest -na razie koza ale grzeje az miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-1942 01.12.2005 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Ola wielkanoć na swoim? widze ze mamy podobne podjescie i plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-1942 01.12.2005 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Ola jak zacznie pekac to zmieniasz sąsiada i meża który podjął decyzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts