bodekku 01.01.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 pozdrawiam noworocznie wszystkich szkieletorów zwłaszcza zwolenników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-1942 02.01.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Witam My zyjemy i nadal budujemy w naszej technologi nie zwarzając na nic. Po prostu nie dajemy pretekstów do dziwnych zaczepek Zeszlismy do podziemia a tak na powaznie: bodekku czy dawałeś podwójna płyte OSB do łazienek na podłoge.czy masz kafle? jak izolowałeś przed wilgocią podłogę pod kaflami? jak inni szleletowcy rozwiazywali ten problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.01.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Witam My zyjemy i nadal budujemy w naszej technologi nie zwarzając na nic. Po prostu nie dajemy pretekstów do dziwnych zaczepek Zeszlismy do podziemia a tak na powaznie: bodekku czy dawałeś podwójna płyte OSB do łazienek na podłoge.czy masz kafle? jak izolowałeś przed wilgocią podłogę pod kaflami? jak inni szleletowcy rozwiazywali ten problem? w łazienkach mam płytę 22 mm na podłogach potem wylewka betonowa zbrojona siatką na to folia w płynie - 3 razy dopiero potem terakota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 03.01.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 na piętrze, i nie masz różnicy poziomów między lazienka a pozostałymi pomieszczeniami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.01.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 na piętrze, i nie masz różnicy poziomów między lazienka a pozostałymi pomieszczeniami ? nie mam - wylewka jest bardzo cienka a w pozostałych pomieszczeniach sa panele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-1942 03.01.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Witama siatke jaka dawałeś?Ile wylewki jaka grubośc/ oczywiscie jak pamietasz/.Tam jest mało miejśca...Ja mam panele 8 mmdo tego wygłuszenie najmniej 5 mm/może więcej/ co daje nam 13 mm!!!A może tak?:Folia w płynie na OSBszczeliny i brzegi specjalnymi tasmami uszczelniającymina to siatka z włókna szklanego z zaprawą elastycznym i kafle... trochę info znalazłem na http://www.izohan.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.01.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Witam a siatke jaka dawałeś? Ile wylewki jaka grubośc/ oczywiscie jak pamietasz/. Tam jest mało miejśca... Ja mam panele 8 mmdo tego wygłuszenie najmniej 5 mm/może więcej/ co daje nam 13 mm!!! A może tak?: Folia w płynie na OSB szczeliny i brzegi specjalnymi tasmami uszczelniającymi na to siatka z włókna szklanego z zaprawą elastycznym i kafle... trochę info znalazłem na http://www.izohan.pl wylewka była cieniutka a siatka plastikowa chodziło generalnie o usunięcie możliwości ugięcia podłogi drewnianej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-1942 04.01.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 W przyszłym tygodniu wchodze na wylewki jak ekipa wyszpachluje sciany. Powalczymy z gruboscią Dzis nagrzewnica LEGALETT zamontowana-mozna grzac w przyszłym tygodniu wjezdza kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.01.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 no to idziesz jak burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 05.01.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 pozazdrościć u mnie wlecze sie w nieskończoność juz nawet sie boję myśleć co będzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-1942 05.01.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Tempo po zbóju bo ALEX siedzi mi na karku. Zupy gotuje i odgrzewa dla ekipy z 3miast OLA dawaj ten adres skrzynki o który Cie prosiłem mam materiały o izolacji gleby w łazience na pietrze Ola opisz gdzie masz budowe to przy okazji rusze zwłoki na inspekcje INFO za duże aby wsadzis to na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 05.01.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 za Kolbudami Czapielsk , trezba przejechac przez KOlbudy i po około 1,5 km w prawo jest drogowskaz Capielsk 1km i do końca, No a u mnie sąsiad grzebie łikędami , moze też mu zaczne gotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-1942 05.01.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 A zapomniałem rozmawiam juz o schodach a czas ucieka bo kolesie maja terminy od 6-do 8 tyg. Do 15 stycznia musze wiedzieć komu dam zarobić i złozyc zamówienie Najzabawniejsze jest to że za podobne schody ceny różnią się ok 2-3 tys / gosći pogieło / Ola masz kogos z naszego terenu od schodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 05.01.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Jeszcze się nie rozglądałam za schodziarzem, nie wiedziałam, że tak dułgo się na to czeka, nawet nie wiem gdzie się udać w sprawie schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwencja 05.01.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Ahoj, Jestem zupełnie nowa. Chciałam się ze wszystkimi przywitać. Udało mi się przebrnąć przez całą zawiłą dyskusję Waszej Grupy I myślę, że wyskoczę w niedługim czasie z całą serią pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-1942 05.01.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Witam na pokładzie. Był ostatnio atak torpedowy ale płyniemy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-1942 05.01.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Ola dostałaś info na skrzynke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.01.2006 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Ahoj, Jestem zupełnie nowa. Chciałam się ze wszystkimi przywitać. Udało mi się przebrnąć przez całą zawiłą dyskusję Waszej Grupy I myślę, że wyskoczę w niedługim czasie z całą serią pytań. Chetnie udziele odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 06.01.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 J-1942 dzieki dostałam, ale dopiero dziś rano dobrałam się do skrzynki i jeszcze nie zdązylam poczytać. CHyba niedułgo tez zaczne sie rozglądac za wykonawca schodów, tyle ze jeszcze nie mam projektu tych schodów i jak tu rozmawiać tak w ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwencja 06.01.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 No to super Pytanie proste i rzeczowe: jaka jest ta tzw. nieduża różnica w cenie na 1 m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts