bodekku 09.03.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 podnoszę kiedyś byłam zła że podnosisz a teraz już wiem że to jest tak albo się wyzywają od różnych albo się nic nie dzieje u mnie twórczość radosna dekarzy no to dalej 3mam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 09.03.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 U mnie kada płyty K-G , tyle że mróz trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 09.03.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 podnoszę kiedyś byłam zła że podnosisz a teraz już wiem że to jest tak albo się wyzywają od różnych albo się nic nie dzieje u mnie twórczość radosna dekarzy no to dalej 3mam kciuki 3maj bo sie przydadza bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex.57 09.03.2006 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Pozdrawiam wszystkich!! zazdroszczę Wam : murarzy, cieśli, o "panach dachowych" kicających po dachu nie wspomne! na mojej działce leży 0,3m zamarznietego śniegu, na jeziorze gruba kra a córki rybaka wyszły za mąż, gdzie ta wiosna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Art-p 10.03.2006 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 No i już mamy projekcik;-) Jaki to piękny domek będzie- już się nie możemy doczekać pierwszych prac budowlanych. Byle do wiosny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 10.03.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Art-p, no to gratulacje i byle do wiosny, bo ciany nie chcš schnšć a mróz trzyma, w ogóle to ja nie wiem czy przy mrozie mzna płyty szpachlować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 10.03.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Ja też czekam komin nie obrzucony później będziemy płakać, na tynk też trzeba czekać ale chociaż okna można zamówić przyjdzie wiosna to myślę że szansa na przyspieszenie bodekku jak masz ogrzewane zrobione i jakie wyszły koszty ogrzewania w taką zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Art-p 10.03.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Jeszcze akurat zdobęde pozwolenie na budowę i już do kopania fundamentów;-) To będzie na pewno najcięższy rok w moim życiu ale mam nadzieje że wigilie spędzimy w naszym pięknym drewnianym domku. A czy ktoś interesował się kolorami bejc do malowania elewacji drewnianej?? Może podeślecie mi jakieś linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 10.03.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Jeszcze akurat zdobęde pozwolenie na budowę i już do kopania fundamentów;-) To będzie na pewno najcięższy rok w moim życiu ale mam nadzieje że wigilie spędzimy w naszym pięknym drewnianym domku. A czy ktoś interesował się kolorami bejc do malowania elewacji drewnianej?? Może podeślecie mi jakieś linki niestety wyszliśmy z założenia że tynk, oj papierologi jeszcze sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.03.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 pozdrawiam wtorkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.03.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 budujcie dalej! w szkielecie mieszka się fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Art-p 14.03.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Taką mam nadzieję Zastanawiam się tylko nad instalacją, czy poprowadzić plastyki na ciepłą i zimną wodę i na ogrzewanie czy tradycyjne, no i czy w peszlach żeby się nie pociły w ścianach na wełnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.03.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 ja mam kable w peszlacha rury w otulinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Art-p 16.03.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 A instalacje prowadzić w ścianach czy w podłodze, oczywiście mówię o wodzie i prądzie.Zastanawiają mnie jeszcze w moim projekcie warstwy dachu. Bo jest tam pokolei: blachodachówka, łaty, wełna 18tka -krokiew, folia, regips.Co o tym myślicie? Nie ma folii pod blachodachówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.03.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 ja mam w ścianach orazczęść leci w stropie nad parterem;wszystko jest pomieszczone w przestrzenipomiędzy ociepleniem w ścianach (paroizolacją)a płytami G-K folia pod blachodachówką być musi !inaczej wszystko co sie skropli na blaszepoleci w wełnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Art-p 16.03.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Też mi się tak właśnie wydawało, będe musiał pogadać z architektem co mi ten projekt robił. Dzięki za upewnienie;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.03.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 19.03.2006 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Art-p brakuje Ci jeszcze kontrłat, które uniosš łaty nad folię ułatwiajšc przepływ powietrza i skroplin. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 20.03.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 witajcie u mnie czas na styropian tylko mam maly problem, moje okolice to prawdziwa pustynia i nikt nie robi ryflowanego, a sciagniecie z dalszych rejonow podnosi koszty, stwierdzilismy ze trzeba samemu, tylko mi brakuje danych jak głębokie frezy, chcemy 10mm frezować, nie wiem co ile, jakie głębokie i szerokie frezy, może ktoś mnie poratuje??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domek Krasnoludka 20.03.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Znajomi z Torunia ściagali styropian ryflowany z hurtowni spod Warszawy - http://www.domykanadyjskie.pl Przy okazji ściągali, za jednym transportem, i inne materiały, jak folie, wełnę itp. Jesteś w stanie samemu ryflować i układac tak by rowki na całej wysokości domu pokrywały się? Jak chcesz wycinać rowki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts