Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Co się dzieje że "kominki z płaszczem" spadają do II ligi?

Jakoś nie słychać samego prezesa!! :wink:

Sekretarkę już poznałem :wink: :lol:

1950

jeżeli możesz wstaw na forum l8ub na priv-a schemat podłogówki tzn. mieszacz, pomapa itd. jak to wg Ciebie powinno wyglądać

Pozdr

Lato się zbliża, kominki wygaszone, popiół wygarnięty, szybki domyte :wink:

Teraz kominkarze czujnie rozglądają się za tanim drewnem :D

Witam Szanownego Prezesa i wszystkich Klubowiczów .Bardzo proszę o przyjęcie mnie w Wasz poczet. Tydzień temu założono mi Mikroterma 18 i olejowego Ulricha ED…W 24. Dom budowany w lesie , około160m2 garaż w bryle domu 9 kaloryferów i 6 obwodów podłogówki Kominek –rewelacja , piec olejowy –rewelacja .Straszono mnie tym Ulrichem ale jak na razie to super maleńki , cichy , komin przez ścianę . I jeszcze zapomniałem zasobnik na ciepłą wodę 100 litrów Mam problem z nastawami w podłogówce . Wszystko jest na rozdzielaczu ale pytania zacznę zadawać później Pozdrawiam

Kto zachorzał? Gdzie? Co? Ja....?

Miałem trochę urwanie głowy, bo musiałem się obronić na studiach. Teraz jestem bezrobotnym absolwentem :)

Witam w klubie :) Też myślałem o połączeniu Makroterma z Ulrichem...ale trochę się go wystraszyłem. Co by nie mówić, jeśli chodzi o informacje, to sam agresywny marketing...mam nadzieję, że wszystko będzie ok.

Pozdrawiam

T.

Majeczko posypuję głowę popiołem :oops: :oops: :oops: nie wiedziałem z kim mam do czynienia :wink:

Tom poczekaj muszę się zastanowić jak to wstawić, młodzieży nie ma

Majeczko posypuję głowę popiołem :oops: :oops: :oops: nie wiedziałem z kim mam do czynienia :wink:

Tom poczekaj muszę się zastanowić jak to wstawić, młodzieży nie ma

od kiedy się czerwienisz na widok sekretarki :o 8) :lol: :lol: :lol:

no wiesz? :roll:

przecież od początku odnosiłem się z szacunkiem :o

jeżeli coś nie tak, to ja się kajam :cry:

ja naprawdę nie wiedziałem że masz takie odpowiedzialne stanowisko. było nie było to ty wpuszczasz do prezesa :lol: :lol: :lol:

Wszystkie osoby zainteresowane tematem kominków a wiec i tych poszukujących jak i użytkujących baaardzo baaardzo gorąco proszę o pomoc w zadaniu domowo- służbowym. Potrzebuję zebrać pewne dane na temat preferencji rynkowych i założyłam wątek na Wymianie doświadczeń – (KOMINKI- zadanie służbowe) – wszystkich wielkiego serca proszę o odwiedzenie tego wątku i krótkie odniesienie się do zadanych pytań – to nic innego jak ułomne badanie rynku – a wy forumowicze jesteście chyba najlepszym źródłem informacji w zakresie preferencji i potrzeb. Podkreślam ze należę do grona forumowiczów , sama buduję a forum wykorzystuję w celach zawodowych tylko dlatego że wydaje mi się ze wasze głosy w temacie którym muszę się zająć są bardzo istotne. Pozdrawiam – i z góry pięknie dziękuję za pomoc.