forum_user 18.04.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 wazeliniarz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom_Poznan 19.04.2005 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 1950 O! ale dostałem z grubej rury!!!! Myślę że masz jakieś układy z Majką Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.04.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 no pewnie, ona jest ze Żbika i ma niebieski kocioł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.04.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 ale już lekko przykurzony, dawno serwisanta nie widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom_Poznan 25.04.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Co się dzieje że "kominki z płaszczem" spadają do II ligi? Jakoś nie słychać samego prezesa!! Sekretarkę już poznałem 1950 jeżeli możesz wstaw na forum l8ub na priv-a schemat podłogówki tzn. mieszacz, pomapa itd. jak to wg Ciebie powinno wyglądać Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.04.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Lato się zbliża, kominki wygaszone, popiół wygarnięty, szybki domyte Teraz kominkarze czujnie rozglądają się za tanim drewnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darkop 25.04.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Witam Szanownego Prezesa i wszystkich Klubowiczów .Bardzo proszę o przyjęcie mnie w Wasz poczet. Tydzień temu założono mi Mikroterma 18 i olejowego Ulricha ED…W 24. Dom budowany w lesie , około160m2 garaż w bryle domu 9 kaloryferów i 6 obwodów podłogówki Kominek –rewelacja , piec olejowy –rewelacja .Straszono mnie tym Ulrichem ale jak na razie to super maleńki , cichy , komin przez ścianę . I jeszcze zapomniałem zasobnik na ciepłą wodę 100 litrów Mam problem z nastawami w podłogówce . Wszystko jest na rozdzielaczu ale pytania zacznę zadawać później Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom_Poznan 25.04.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Majka Na drewno to już powoli ostatnia chwila Darkop Witaj w Klubie - działam w zastępstwie SZEFA bo chyba zachorzał!! Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 25.04.2005 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Kto zachorzał? Gdzie? Co? Ja....? Miałem trochę urwanie głowy, bo musiałem się obronić na studiach. Teraz jestem bezrobotnym absolwentem Witam w klubie Też myślałem o połączeniu Makroterma z Ulrichem...ale trochę się go wystraszyłem. Co by nie mówić, jeśli chodzi o informacje, to sam agresywny marketing...mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.04.2005 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Majeczko posypuję głowę popiołem nie wiedziałem z kim mam do czynienia Tom poczekaj muszę się zastanowić jak to wstawić, młodzieży nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.04.2005 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Tom podaj adres. please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.04.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Majeczko posypuję głowę popiołem nie wiedziałem z kim mam do czynienia Tom poczekaj muszę się zastanowić jak to wstawić, młodzieży nie ma od kiedy się czerwienisz na widok sekretarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.04.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Majka no wiesz... to nie sekretarka ale kobieta. a tutaj już należy się szacunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.04.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 hm, do tej pory sądziłeś, że pod nickiem "majka" ukrywa się facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.04.2005 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 no wiesz? przecież od początku odnosiłem się z szacunkiem jeżeli coś nie tak, to ja się kajam ja naprawdę nie wiedziałem że masz takie odpowiedzialne stanowisko. było nie było to ty wpuszczasz do prezesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 27.04.2005 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 no chyba, że się ktoś przepchnie...ale nie lubię takich wygibasów T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 29.04.2005 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Coś rzeczywiście ruch na naszej grupie zamiera...ja już szybkę wyczyściłem i jakoś żal mi ją brudzić Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.04.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 chlodno cos wieczorem, piwko przygotowane, to co odpalamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 29.04.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 ja bym odpalił, ale wciąż niestety nie mieszkam... Ale Ty Majka dokładaj solidnie do kominka...a co... Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 05.05.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Wszystkie osoby zainteresowane tematem kominków a wiec i tych poszukujących jak i użytkujących baaardzo baaardzo gorąco proszę o pomoc w zadaniu domowo- służbowym. Potrzebuję zebrać pewne dane na temat preferencji rynkowych i założyłam wątek na Wymianie doświadczeń – (KOMINKI- zadanie służbowe) – wszystkich wielkiego serca proszę o odwiedzenie tego wątku i krótkie odniesienie się do zadanych pytań – to nic innego jak ułomne badanie rynku – a wy forumowicze jesteście chyba najlepszym źródłem informacji w zakresie preferencji i potrzeb. Podkreślam ze należę do grona forumowiczów , sama buduję a forum wykorzystuję w celach zawodowych tylko dlatego że wydaje mi się ze wasze głosy w temacie którym muszę się zająć są bardzo istotne. Pozdrawiam – i z góry pięknie dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts