mayland 17.01.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Braza na barku sobie odbije W gastronomii najlepiej wychodzi sie na napojach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 na ten plan dla 3-4 osobowej rodziny to może się zapiszę , ale jazda wierzchem 1/1 to się ie piszę, ostatnio byłem u kolegi, który ma 9 koni i bierze 20zł/h dla kumpli ma zniżki Niech będzie moja strata Wezmę 19zł/h A ja właśnie dla takich rodzin chcę (w każdym razie 3-4 osoby, nie koniecznie od razu rodzina ) Depeesia co z kocią?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Kocia śpi - nomen omen - jak zarżnięta!!! Bidula bardzo jest, zatacza się jak po litrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 18.01.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 a co się kotu stało ???? zapomniałam na smierć podziekować GAGACIE: buty Jacka dotarły już w zeszły piątek, dziekujemy bardzo, tylko my po tej wycieczce nie wiemy jak sie odkopać w pracy spod sterty papierkowej roboty ... pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.01.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Braza na barku sobie odbije W gastronomii najlepiej wychodzi sie na napojach a ja myślałem, że piwo w cenie a tak kot wypił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.01.2008 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Asia, buty mielismy wysłać OD RAZU ale okazało się Romek pojechał do Wrocka później bo auto nam padło, w soboty kurierzy nie przyjmuja zamóiweń a do tego jeszcze w końcu umówiona firma przyjechała z jednodniowym opóźnieniem (!!!) więc ich Romek wywalił bo co sobie myślą palanty i wziął inną... Ale cieszę się w końcu dotarły bo juz zwątpilismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Braza na barku sobie odbije W gastronomii najlepiej wychodzi sie na napojach a ja myślałem, że piwo w cenie a tak kot wypił Dla Ciebie piwo będzie nawet darmo, ale w zamian wierzchowca dosiądziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.01.2008 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Braza na barku sobie odbije W gastronomii najlepiej wychodzi sie na napojach a ja myślałem, że piwo w cenie a tak kot wypił Dla Ciebie piwo będzie nawet darmo, ale w zamian wierzchowca dosiądziesz no, po to w końcu przyjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Braza na barku sobie odbije W gastronomii najlepiej wychodzi sie na napojach a ja myślałem, że piwo w cenie a tak kot wypił Dla Ciebie piwo będzie nawet darmo, ale w zamian wierzchowca dosiądziesz no, po to w końcu przyjadę I tak trzymaj!!! podoba mi się Twoje podejście!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.01.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 a co się kotu stało ???? W sumie nic się nie stało, tylko kotka została wysterylizowana, więc bidulka jest i szkoda nam jej bardzo. I tak jest lepiej niż wczoraj, ale widać, że bardzo ją boli, miauczy wniebogłosy, jak ją ruszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 18.01.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 ...Dla Ciebie piwo będzie nawet darmo, ale w zamian wierzchowca dosiądziesz Ty wiesz jak do ludzi mówić ... ale za wierzchowca nie odpowiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 ...Dla Ciebie piwo będzie nawet darmo, ale w zamian wierzchowca dosiądziesz Ty wiesz jak do ludzi mówić ... ale za wierzchowca nie odpowiadam Bodziu wierzchowiec będzie dobrze wychowany a dla Prawdziwych Ślunzoków piwo u mnie zawsze będzie!!!!! No i zaroski Froszka przybieży, boć Ona przeca najprowdziwsza Ślunzaczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.01.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Widzę, że u Brazy szykuje się wspaniałe spotkanie Własciwie jak piwo będzie, to koni można nie męczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.01.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Widzę, że u Brazy szykuje się wspaniałe spotkanie Własciwie jak piwo będzie, to koni można nie męczyć konie będą luft wozić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.01.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Koń będzie zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Koń będzie zadowolony Nawet bardzo!!!! A tak na marginesie: teraz już nie mam wyjścia, musze to siedlisko stworzyć, skoro takich 3 dżigitów szykuje się do mnie w odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.01.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Koń będzie zadowolony Nawet bardzo!!!! A tak na marginesie: teraz już nie mam wyjścia, musze to siedlisko stworzyć, skoro takich 3 dżigitów szykuje się do mnie w odwiedziny A królika w siodle widziałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.01.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Koń będzie zadowolony Nawet bardzo!!!! A tak na marginesie: teraz już nie mam wyjścia, musze to siedlisko stworzyć, skoro takich 3 dżigitów szykuje się do mnie w odwiedziny Braza, to nie dżygici, to... jeźdźcy Apokalipsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Koń będzie zadowolony Nawet bardzo!!!! A tak na marginesie: teraz już nie mam wyjścia, musze to siedlisko stworzyć, skoro takich 3 dżigitów szykuje się do mnie w odwiedziny Braza, to nie dżygici, to... jeźdźcy Apokalipsy Przetrzebiona ta Apokalipsa - toż ich siedmu ponoć jest!!! Masz kogos na oku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.01.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Koń będzie zadowolony Nawet bardzo!!!! A tak na marginesie: teraz już nie mam wyjścia, musze to siedlisko stworzyć, skoro takich 3 dżigitów szykuje się do mnie w odwiedziny Braza, to nie dżygici, to... jeźdźcy Apokalipsy Przetrzebiona ta Apokalipsa - toż ich siedmu ponoć jest!!! Masz kogos na oku Takich siedmiu jak nas trzech, to nie znajdziesz nawet jednego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts