DPS 15.02.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Dziękuję. Chyba coś dobrego sobie przyrządzę w kuchni w taki piękny dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.02.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Dziękuję. Chyba coś dobrego sobie przyrządzę w kuchni w taki piękny dzień. z grzybków? Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.02.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 No i proszę - to jest mój pięciotysięczny post. Wlazłam na Olimp forum! Ja to napisalem juz ponad 10k i nie mam tytulu , jak ten "czas" w tych postach szybko leci. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 16.02.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Kochani, stęskniliśmy się za Wami wszystkimi, a tej chol... neostrady jak nie ma tak nie ma .... Więc znowu robię co mogę będąc z wizytą u dziadków i czytam co dobrego piszecie. A może tak byśmy się skrzyknęli za jakiś czas, wykorzystując wolne dni ? Czekamy na propozycje, dom mamy cały czas otwarty (bramy nie ma za co zrobić, więc szeroko otwarta pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.02.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Asiu, jestem rozdarty. Propozycja kapitalna, ale chwilowo nie jestem w stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 16.02.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 spoko, ja poczekam ... zgramy się wszyscy co do terminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Ja to napisalem juz ponad 10k i nie mam tytulu , jak ten "czas" w tych postach szybko leci. Housik, bo w życiu to już tak jest, że jak ktoś za dobry, to go w d....ę biją. Ty za dobry człowiek jesteś i temu tak sobie z Tobą pozwalają. Asiu - ja to bym zaraz, ale gości mam. Nie mogie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.02.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Ooooo, dzień doberek! Miękkie serce oznacza twardą ... Jak tam Twój kurnik, kiedy się za niego weźmiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 17.02.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 DPS-iu: pogoń gości i sama przyjedź w charakterze gościa A tak nawiasem mówiąc (co za dziwny zbitek słowny, nie ? jak można tak "nawiuasem mówić" ), to co one, te goście, takie NATARCZYWE ??? Ani świąt, ani wolnego, ani ferii a oni jak rota-wirus - są ... uciekam do domku, znowu nie będzie mnie jakiś czas na necie, do zobaczenia. P.S. Jakby kto miał jakieś doswiadczenie w tworzeniu ogrodzenia z wikliny, to niech da znać - posty o tym już czytałam, ale chciałam zadać kilka dodatkowych pytań co do producentów i sposobu stawiania płotka ... P.S. 2. Byłam wczoraj w kinie na "PS. Kocham Cię" - już dawno się tak nie poryczałam jak bóbr ... dobrze że mam katar i wzięłam pudło chustek, bo nie wiem co by było - polecam dla wszystkich o "miętkim serduszku"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.02.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 A ja kilka dni temu byłem na "Lejdis". Fajny film. Dzieło godne Oscara to to nie jest, ale teksty fajne. Komturowa mnie zawiozła.jedyne nasze wspólne zastrzeżenie to k.... zbyt częste. Olszówka super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.02.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Ja to nie lubię do kina chodzić. Wolę wygodnie w domciu obejrzeć. Tylko że wtedy zwykle długo czekać trzeba aż będzie na płycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.02.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Witam, "Jakurnik". Jak tylko bedzie gotowy, to go wyeksortuje w siec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.02.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Na zdjęcia czekam, jestem bardzo ciekawa. Asiu, a to ogrodzenie z wikliny - z żywych będzie, takie rosnące? Bo po kilku latach może być problem z przycinaniem tego, nie wiem jak wierzba szybko rośnie w ogrodzeniach. Ta moja mandżurska to szybko rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.02.2008 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Ja już kiedyś poruszałam tą kwestię ale tytułem przypomnienia - jeśli moje stare winogrona ruszą wiosną to mogę taki młody pęd uciąć i - do ziemi?Czy to dobra metoda na rozmnożenie?? A może po drodze do wody....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.02.2008 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Nieeee, ta woda mu niepotrzebna. Powinien puścić korzenie. Jak tam prace u Ciebie, Gagatko? Pisz coś w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 20.02.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Na zdjęcia czekam, jestem bardzo ciekawa. Asiu, a to ogrodzenie z wikliny - z żywych będzie, takie rosnące? Bo po kilku latach może być problem z przycinaniem tego, nie wiem jak wierzba szybko rośnie w ogrodzeniach. Ta moja mandżurska to szybko rośnie. tu ja piszę, z pracy ... tak też czytałam, ale z drugiej strony za są nastepujace: - tanio wychodzi a ja mam ogromniastą ilośćdo ogrodzenia -szybko rosnie i zasłoni bałagan (nie tylko mój, ale sąsiedzki też) - łatwo samemu zamontować w przeciwieństwie do innych ogrodzeń Pan od kutych ogrodzeń podał mi dzisiaj cenę za prze\ęsło - 400 zł netto odpadam, moi kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 20.02.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 jeszcze raz ja ... tanio czyli ok. 4 gr. za sztukę wierzby energetycznej, to chyba niewiele, nie ? dzisiaj była u mnie koparka i niwielowała teren, oraz sypała piaseczek plażowy na plac zabaw, cieszyłam się jak dziecko! razem z moimi dziećmi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 20.02.2008 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 100 PYTAŃ DO - czy mogę teraz przyciąć drzewka owocowe?? W dzienniczku przybędzie jak zamknie sie jakiś etap. Na razie wszystko po trochu rozbabrane.. juz nie mam do tego zdrowia - nie cierpię tego etapu. I jeszcze miałabym o tym pisać - wrrr Porozmawiajmy lepiej o ogródkach, winoroslach, drzewkach, ptaszkach..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.02.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Gagata - drzewka możesz przyciąć, im prędzej, tym lepiej. Trzymam kciuki za budowę. Asia - no to gratki, kochana, będziecie mieć własny plac zabaw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.02.2008 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Dziękuję! (za jedno i drugie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts