Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Agroturystyka - fajna sprawa

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kochani, stęskniliśmy się za Wami wszystkimi, a tej chol... neostrady jak nie ma tak nie ma .... :(

Więc znowu robię co mogę będąc z wizytą u dziadków i czytam co dobrego piszecie.

A może tak byśmy się skrzyknęli za jakiś czas, wykorzystując wolne dni ? Czekamy na propozycje, dom mamy cały czas otwarty (bramy nie ma za co zrobić, więc szeroko otwarta 8)

pozdrawiamy!

Asiu, jestem rozdarty. Propozycja kapitalna, ale chwilowo nie jestem w stanie. :(

Ja to napisalem juz ponad 10k i nie mam tytulu 8), jak ten "czas" w tych postach szybko leci. :p

Housik, bo w życiu to już tak jest, że jak ktoś za dobry, to go w d....ę biją. :wink:

Ty za dobry człowiek jesteś i temu tak sobie z Tobą pozwalają. :lol:

Asiu - ja to bym zaraz, ale gości mam. Nie mogie... :roll:

DPS-iu: pogoń gości i sama przyjedź w charakterze gościa :)

A tak nawiasem mówiąc (co za dziwny zbitek słowny, nie ? jak można tak "nawiuasem mówić" :o ), to co one, te goście, takie NATARCZYWE ??? Ani świąt, ani wolnego, ani ferii a oni jak rota-wirus - są ...

uciekam do domku, znowu nie będzie mnie jakiś czas na necie, do zobaczenia.

P.S. Jakby kto miał jakieś doswiadczenie w tworzeniu ogrodzenia z wikliny, to niech da znać - posty o tym już czytałam, ale chciałam zadać kilka dodatkowych pytań co do producentów i sposobu stawiania płotka ...

P.S. 2. Byłam wczoraj w kinie na "PS. Kocham Cię" - już dawno się tak nie poryczałam jak bóbr ... dobrze że mam katar i wzięłam pudło chustek, bo nie wiem co by było - polecam dla wszystkich o "miętkim serduszku"!

A ja kilka dni temu byłem na "Lejdis". Fajny film. Dzieło godne Oscara to to nie jest, ale teksty fajne. Komturowa mnie zawiozła.

jedyne nasze wspólne zastrzeżenie to k.... zbyt częste. Olszówka super.

:lol:

Na zdjęcia czekam, jestem bardzo ciekawa. :D

Asiu, a to ogrodzenie z wikliny - z żywych będzie, takie rosnące? :roll:

Bo po kilku latach może być problem z przycinaniem tego, nie wiem jak wierzba szybko rośnie w ogrodzeniach. Ta moja mandżurska to szybko rośnie. :D

:lol:

Na zdjęcia czekam, jestem bardzo ciekawa. :D

Asiu, a to ogrodzenie z wikliny - z żywych będzie, takie rosnące? :roll:

Bo po kilku latach może być problem z przycinaniem tego, nie wiem jak wierzba szybko rośnie w ogrodzeniach. Ta moja mandżurska to szybko rośnie. :D

tu ja piszę, z pracy ...

tak też czytałam, ale z drugiej strony za są nastepujace:

- tanio wychodzi a ja mam ogromniastą ilośćdo ogrodzenia

-szybko rosnie i zasłoni bałagan (nie tylko mój, ale sąsiedzki też)

- łatwo samemu zamontować w przeciwieństwie do innych ogrodzeń

Pan od kutych ogrodzeń podał mi dzisiaj cenę za prze\ęsło - 400 zł netto

odpadam, moi kochani

jeszcze raz ja ... tanio czyli ok. 4 gr. za sztukę wierzby energetycznej, to chyba niewiele, nie ?

dzisiaj była u mnie koparka i niwielowała teren, oraz sypała piaseczek plażowy na plac zabaw, cieszyłam się jak dziecko! razem z moimi dziećmi ... 8)

100 PYTAŃ DO - czy mogę teraz przyciąć drzewka owocowe??

W dzienniczku przybędzie jak zamknie sie jakiś etap. Na razie wszystko po trochu rozbabrane.. juz nie mam do tego zdrowia - nie cierpię tego etapu. I jeszcze miałabym o tym pisać - wrrr :evil:

Porozmawiajmy lepiej o ogródkach, winoroslach, drzewkach, ptaszkach..... :D