Gagata 26.02.2008 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Ooooooooooo - właśnie! Otóż to Anoleiz trafiłaś w sedno. Widzę, że czujesz klimat... Pamietam z dzieciństwa te wycieczki pociągiem gdzie za szybą, nomem omen, jeden szyb za drugim i obok drugiego..... i te"przenikające się" dziwne miasta i miasteczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.02.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Jadąc z Krakowa do Żar mijałam Górny Śląsk .. Katowice, Gliwice ... same dworce tylko, ale ... nie chcę podpaść Ślązakom... naprawdę nie chcę!!! Robi to jednak smutne wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 26.02.2008 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Co ciekawe Brazunia odczuwałam ten smutek juz jako dziecko jadące tym (skądinąd też smutnym) pociagiem.. może stąd już wówczas wziął mi się ten pęd do zielonej natury ... bo to było takie okropnie SZARE.(...jedziecie 1 marca z pierwszą wizytą??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.02.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Ja też bardzo świadomie wybrałam życie na wsi. Miasto dobrze znam i na wsi czuję się znacznie swobodniej. Oddycham pełną piersią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.02.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 A tak z innej bajki - mały konkurs (bez nagród, niestety ): Pytanie do ludzi SPOZA Dolnego Śląska - Co obejmuje swoimi granicami Dolny Śląsk? Jakie krainy, rodzaj terenów-ukształtowanie- jakie miasta większe i te mniejsze ale znane? Czekam na obszerne odpowiedzi ..no pomyślę jednak nad nagrodami, OK... obejmuje Dolinę Baryczy... i mi to wystarczy... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.02.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Ooooo, odnalazła się nasza zguba! Gdzieś Ty był, jak Cię nie było? Co słychać? Jak Twoja noga? I w ogóle? Pisz zaraz szybciutko nowiny! Jak miło Cię widzieć po takiej długiej niebytności! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.02.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Ooooo, odnalazła się nasza zguba! Gdzieś Ty był, jak Cię nie było? Co słychać? Jak Twoja noga? I w ogóle? Pisz zaraz szybciutko nowiny! Jak miło Cię widzieć po takiej długiej niebytności! A tam zaraz zguba... co słychać... no jakoś nie mogę wyjść z zaległości w pracy po zwolnieniu jak noga? niby już się zrosła, ale czasami nadal boli i jakoś wtedy sie wszystkiego odechciewa, budowa niemalże stoi w miejscu, jakoś tak zrobiło sie nijak. tak ogólny marazm i zniechęcenie mnie ogarnęło... długo by pisać mi również było miło wczoraj Was poczytać pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.02.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Jadąc z Krakowa do Żar mijałam Górny Śląsk .. Katowice, Gliwice ... same dworce tylko, ale ... nie chcę podpaść Ślązakom... naprawdę nie chcę!!! Robi to jednak smutne wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.02.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 tak ogólny marazm i zniechęcenie mnie ogarnęło... Maksiu, to z pewnością przesilenie wiosenne. Po bezczynnej (z przymusu) zimie masz małego dołka. To przejdzie, jak tylko uda się ruszyć troszkę z budową, jak zaświeci słonko i świat stanie się milszy. A do tego już niedaleczko. Święta idą, Maksiu! Jamles, pieronie jasny, kiedy przyjedzxiesz do mnie przewietrzyć płuca po tym Twoim Śląsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Jadąc z Krakowa do Żar mijałam Górny Śląsk .. Katowice, Gliwice ... same dworce tylko, ale ... nie chcę podpaść Ślązakom... naprawdę nie chcę!!! Robi to jednak smutne wrażenie Jamlesik, a czemu Ty się dziwisz Ja mam aż nadmiar świeżego powietrza (np. dzisiaj - sztorm jak diabli). Jak już kupię te włości, to Cię końmi przywlekę, cobyś tego nadmiaru trochę powdychał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.02.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Jamles, pieronie jasny, kiedy przyjedzxiesz do mnie przewietrzyć płuca po tym Twoim Śląsku? jestem zaproszony , a jakieś wolne terminy w sierpniu masz ? co prawda w planach są Bieszczady, ale może się coś zmienić a żeby nie było, że u nas tylko beee, to fragmencik mojego sąsiedztwa http://www.rudy-opactwo.pl/przyroda.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.02.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Jadąc z Krakowa do Żar mijałam Górny Śląsk .. Katowice, Gliwice ... same dworce tylko, ale ... nie chcę podpaść Ślązakom... naprawdę nie chcę!!! Robi to jednak smutne wrażenie Jamlesik, a czemu Ty się dziwisz Ja mam aż nadmiar świeżego powietrza (np. dzisiaj - sztorm jak diabli). Jak już kupię te włości, to Cię końmi przywlekę, cobyś tego nadmiaru trochę powdychał czyli w przyszłym roku nad morzem będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Jamlesik, będziesz ad morzem na pewno!!!!!! Widoki cudne - bardzo mi się wiewiórka podoba Znaczy się, ten Śluńsk taki beeee nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.02.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Jamles, pieronie jasny, kiedy przyjedzxiesz do mnie przewietrzyć płuca po tym Twoim Śląsku? jestem zaproszony , a jakieś wolne terminy w sierpniu masz ? co prawda w planach są Bieszczady, ale może się coś zmienić a żeby nie było, że u nas tylko beee, to fragmencik mojego sąsiedztwa http://www.rudy-opactwo.pl/przyroda.php Jeszcze mam. Jak cuś, odezwij się na priva. Dogadamy się. Do nas doskonały dojazd od Was. Kilka godzin na A4 i fertig. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.02.2008 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Maksiu - niewątpliwa NAGRODA dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.02.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Maksiu - niewątpliwa NAGRODA dla Ciebie A cóż to za NAGRODA??? pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.02.2008 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 BEZPŁATNY POBYT W MOIM GOSPODARSTWIE oczywiście Nie dziś, nie jutro, ale ..... Dla ścisłości - rozpiździucha wieksza niż była (jak to możliwe... ), hudraulicy działają, inni też, chwilami jest po siedmiu chłopa na budowie ...mam ochotę wiać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 28.02.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 U nas od 6 tygodni mieszka sześciu i tak się do nich przyzwyczailiśmy (z wzajemnością), że trudno będzie się rozstać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.02.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 BEZPŁATNY POBYT W MOIM GOSPODARSTWIE oczywiście Nie dziś, nie jutro, ale ..... Dla ścisłości - rozpiździucha wieksza niż była (jak to możliwe... ), hudraulicy działają, inni też, chwilami jest po siedmiu chłopa na budowie ...mam ochotę wiać! No dobra, maila wydrukowany i powieszony na ścianie, teraz sie już nie wyprzesz :D ... będę może ....pojutrze??? pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.02.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 To chociaż jakiś fotoreportaż z odebrania nagrody poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts